Бисери и мъдрости рояци ръсят СЕПТЕМВРИйските хлапаци!

• 20 466
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте !
За ДГрадини пак българска работа. Слушах по ТВ-то ми то са се усрали малки хакер4ета да я щурмуват. Моя мъж се ядоса като чу и сумата за системата 200 000 май беше. Вика тия луди ли са Те ако вземат за 200 000 сървар и ако им го прави качествен програмист на половин България нета може да минава от там Simple Smile / каза цяла ама намалям щото обикновенно малко се изхвърля Wink /
Сутринта говореха , че е въможно да отменят вчерашното кандидатсване и да се започне наново Simple Smile
Така сега малко не смея да се хваля ама СНОЩИ ДЕНИС СПА БЕЗ ПАМПЕРС Simple Smile  Mr. Green
Като решихме да лягаме категорично отказа памперса да му сложа. Взе си гащи от шкафа сам свали си дрехите сложи си гащите и нощницата и каза " Мамооо Пати НЕ ! И не се напишка Simple Smile
Ще е голям майтап да махнем нощния преди дневния . Направо се втрещявам понякога с него.
Лек ден на всички !

# 256
Здравейте мацки,

Иви, ка се лекува рахита и какво ти казват лекарите  Heart Eyes  bouquet

Деата, и вас ви изненада снега тази година, а  Joy Joy hahaha

Мечо, кога и как се взимат изследвания от гърлото и сами ли си ги поискахте. Аз много пъти съм искала, но педито ме разубеждава  Thinking нямало нижда, дрън дрън  newsm78

Уо, ще се научи да си спи в кревата все някога. Дарко е на периоди, има нощи в които всяка нощ е при нас, после забравя известно време.

Съни, хич не се ядосвай, такива приятели.... добре че си я разбрала навреме  Sick

Аз почти се оправих, само кашлям още малко, ама ще живея  Simple Smile

Марис, един урок - една буква  Laughing не ги разбирам аз тея хора - работят само до обяд, пушат омайни смеси, с жените имат странни отношения, ми как и езикът им да не е странен  Mr. Green

айде, изчезвам да готвя  Crazy а само да знаете с тези миялни машини как се замислих  Crossing Arms аз мия ли мия с голи ръце и ми е едно поетично ..... в 12 през нощта обикновено  Wink 

# 257
ей Аник, забравих само да кажа, че вие като сте на ясла директно влизате и в градината - не се налага да се записвате. И също и Дарко е в такъв период - за мен тъжи и това ме мъчи. Така стана откакто бях една седмица отпуск и ни беше много хубаво заедно  Confused

# 258
Иви фотоапаратът е FujiFilm finePix f31fd. Само мъжът ми си го ползва, малко джобно фотоапаратче. Аз ползвам едно Sony DSC-N1, но както си писала задапаратното устройство е много важно и малко засрамена мога да кажа, че съм рядко некадърен фотограф. От 100 мои снимки, ако стават 20 е чудо. Незнам защо така, ръцете ли ми треперят, що ли  Joy

# 259
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Ухааааааа днес се поглезих и ходих на сауна.Беше чудно Simple Smile
Ей така, зарязах всичко и буф във фитнеса, пък кой каквото ще да казва Joy
Утре пак Mr. Green
И охоооооооо днес ме повикаха на едно място за работа искат ме още на 15, но аз много се кумя. Хубавото е, че е....държавна службица Mr. Green
Е, може би не ще да Ви допадне, но има мегдан за растеж, така че....
Поживьом па увидим Laughing

Какво сега за тези детски, нали нямало да ги отменят кандидатурите Rolling Eyes
pipiole  Ти успя ли?
Много ми е сладка таз твоята кукла Heart Eyes
Къде плувате и аз искам Калоян вече да го запиша.Той ще бъде много щастлив Heart Eyes
GALL78 Мъчно ми е защото ми е от детинство.Заедно сме от 19 години.Малееееееееееееее много бе, не ги бях броила.
Аз винаги съм знаела, че е тежък характер и някак си все съм успявала, но сега какво стана и аз не разбрах.Най ми е мъчно, че аз така се тревожех за нея и здравето и/бях ви казала, че е болна от рак - то и аз заради това отидох при нея/, но....май преувеличила малко.Не че не се радвам, аз ще съм много и съм много щастлива, че е послъгвала, но някак си се чувствам ограбена........та аз така горещо плаках, чак съпругът ми се притесни и беше готов на каквото кажа Confused
Както и да е - Да ми е жива и здрава пък другото берекет!
WomanitKa Браво на твоето момче!
Ivy Какъв рахит?И боли ли???
Ще свикне и тя, няма къде да ходи.На теб сигурно ти е още по мъчно, особено ако си мислиш, че пак не и обръщаш достатъчно внимание и я пращаш там/което не е така/, но...тя там расте Peace

Отивам да притворя очи, че ей сега ще се съмне Tired
Лека и спокойна на всички от сърце желая!

# 260
Ех, толкова писах  Tired
Рахита бил различни видове и само един от тях е заради недостиг на вит.Д. Сега изследват калций, фосфор и алкална фосфатаза (каквото и да значи последното ooooh! ). Правиха му рентген на китката, откъдето се виждало, че е имал рахит и че е лекуван. Не ни казаха излекуван ли е или не  Tired Предстои ни ходене на ендокринолог.  Отделно се притесняват за главичката, защото е доста голяма. Правиха му трансфонтанелна ехография и сега мислят да му правят скенер на мозъка Confused За рахита незнам дали боли, но два от признаците са силно неспокойство и плач.

Елито верочтно ще свикне, вчера си е изяла всичко, играла е и много пяла (не че е пропуснала да плаче  Mr. Green ). Въобще не се обвинявам, че е на ясла, защото е доста контактно дете и тя самата постоянно иска да си играе с деца. Нещото, което няма как да и осигуря вкъщи. Смешното е, че на нея и харесва в яслата и ми казва, че е било много хубаво, че си е играла с децата, но плачела за мама hahaha Единственото ми притеснение е да не я стресирам много, но май няма как да се избегне  Thinking

Поли ти си си направо опитен фотограф с тези 20 от 100  Mr. Green Аз все се оправдавам с моя, а той е Sony DSC-S80. Дали защото Елито го е изтървала неведнъж или защото аз съм  Crazy но страшно почна да размазва снимките

Съни
само така, разпусни малко и давай нататък  Peace

# 261
Добро утро !
За фотографията - УЖАС Simple Smile Първо че от 1000 снимки на една излизам що годе свясно ама то там проблема е в човека който снимат другото е , че изобщо немога да правя някаква разстановка на снимката Simple Smile Винаги е малко крива Simple Smile Спомням си че Лулуто правеше разкошни снимки . Между другото тя как е ?
Момичета имах малко стълкновение на работа ще ви се жалвам пък дано ми отмине.
Първо да споделя , че работата ми е търсене на клиенти за евростандарти. Аз съм на твърда и на комисионна от всеки договор.Смятам , че се справям перфектно без да се хваля просто ми се отдава . Та имах една фирма в базата която са я търсили колежки от преди 3-4 години и той е бил категоричен , че не иска такова нещо после са спрели да го откриват даже. Та тоя същия аз го намерих уговорих уредих среща и шефа подписа договор от който според договорката трябва да ми даде комисионна ... / досега никога не ми е правил "ингели"/ Обаче сега на връщане от една командировка в Сливен ми вика : Те там други хора имат заслугата . Подхванати са от много отдавна . От офиса на Тюф са ги натиснали и т.н. Това е изключителна глупост защото жената която спомена , че е звъняла има офис срещу нашия и малко преди да отида да й кажа да помага шефа на фирмата сам се обадил на моя , че е решил да започват внедряването с нас.
И естествено аз нали не мълча го извиках на разговор. Думите ми бяха доло горе това което тук написах плюс че му казах , че не виждам смисъл да мълча да се ядосвам вътрешно и да губя мотивация за работа по - добре да поговорим да изясним случая .
Говорихме той се съгласи с мен но сега ме гледа странно . Това стана онзи ден. Вчера съм му уредила още 3 договора и май поомекна но отношението се промени наистина коренно. Незнам трябваше ли да премълча в случая , но това нямаше ли да доведе до последващи такива случки ? newsm78
Моя мъж винаги е искал да си стоя в къщи и още що си отворих устата ми вика ми напускай Simple Smile С него разговор на тази тема трудно се провежда така че вие какво мислите ?

# 262
Добро утро, момичета!
Бързо драсвам два реда преди да тръгна за работа.Долу нета е ужасно бавен и едвам се публикувам.

Гал- за секрета.Педито ни препоръча да направим, даде ни направление и взе секрета сама.За съжаление в лабораторията объркаха нещата та се наложи второ изследване за което си платих,нямах време да ходя пак до лекарката за друго направление.Но не могат да ти откажат направление за гърлен секрет.Просто настоявай.Определено има смисъл,аз изобщо не подозирах,че може да има нещо такова в гърлото на Иво.

Уо- правилно си постъпила.Почнеш ли да отстъпваш и да премълчаваш, ще ти се качат на главата.Остави го шефа ти- ще гледа като препикано мушкато още известно време, но ако е умен ще приеме факта,че има отговорен и способен служител,който обаче си отстоява позициите. Hug

Съни- няма нищо по-хубаво от държавната служба казват хората. WinkЩе чакаме новини.За сауната завиждам Mr. Green

Сутринта Иво изпадна в истерия, толкова лигав не го бях виждала.С рев го занесох до яслата, всички бяха като гръмнати, той обикновено отива с усминка, ама днес.....ужас просто.Добро начало на деня Tired

Хайде напускам ви засега.Приятен ден на всички Hug

# 263
Добро утро!

Мале - това нощно хранене по 2 пъти ми разказва играта - спииииии ми се  Tired

Уо - и аз мисля, че правилно си постъпила, независимо че някой шефове (да не кажа повечето) не  си падат много по хора, които говорят каквото мислят.

Иви - дано всички изследвания са ОК.  Hug

# 264
Здравейте,

Иви, дано изследванията на Боян са добри и да сте го израснали този рахит и всичко вече да е наред Praynig.

Уо, и аз си мисля, че си постъпила правилно Peace. Аз правя обикновено обратното - мълча до последно и се разкъсвам от яд вътрешно, а така и никой не разбира какво се е случило в действителност. Отчитам си го като грешка, защото е много натоварващо, но въпреки това не мога да се променя. Аз затова и обикновено изненадвам шефовете ми с решенията ми да напусна. Преди да взема такова решение се боря вътрешно много дълго, а на тях им идва като гръм от ясно небе, защото са си мислели, че всичко е наред.
Та като съм на вълна работа, Съни, аз имах много горчив опит да работя с приятелка от студентските ми години Sad. Резултата е, че така си развалихме отношенията, че сега и на празници не си звъним, какво остава да се видим. Това ми е като обица на ухото и вече знам, че никога, ама никога няма да работя с приятели или роднини Naughty. Това е най-сигурния начин за разваляне на отношенията.

Анджи, дано скоро да започнете да спите по цяла нощ и да се откажете от нощното хранене Peace. Леле, като си помисля, че и мен ме чака след някой и друг месец Grinning

Марис, защо си мислиш, че се отказах да уча арабски hahaha. Като разбрах, че всяка буква се пише и произнася по различен начин в зависимост от това дали е в началото, в средата или в края на думата. И това ми беше достатъчно, за да разбера, че не е за мен Stop. Макар че имам приятелка, която не блести с особен ум, но научи арабски за едно лято в Сирия, а мен ме е срам да кажа, че съм филолог и не мога да се преборя с този език Embarassed.

# 265
Аз само да се похваля - имам си нова кола.  Simple Smile Тамън се бях научила да паркирам старата  hahaha

# 266
angie честитоооооооооо Simple Smile Леко и безаварийно да си я ползваш Simple Smile   bouquet

# 267
Добро утро мамчета Sad
Денис от снощи е с 39 градуса и сополи. Повърна ама само храчки снощи и трудно спада тъпата температура. След малко сме на лекар този път ще го мъ4а без АБ . Стискайте палци да се разминем 4е преди две седмици гълтахме АБ .

# 268
Добро утро,момичета Hug

Уо- дано се разминете без АБ. Praynig

И аз сега за това се моля, защото Иво пак кашля и утре ще го водя да му взимат секрет от гърлото.Направо не знам вече ooooh! Имам познат лекар,който може да ме прати при някакво УНГ светило, и май ще се възползвам.Само преди 2 седмици спря да пие АБ, изобщо не ми се иска пак да му давам Sad

Анджи- честита кола, със здраве да я караш, и безаварийно Grinning

Иви- дано са добри изследванията на Боби PraynigЧакаме новини.

# 269
  • Остров Приятелство
Добро Утро Дами,

По кафе и още нещо....

Уо Стискам мила, стискам!дано бързо се оправите!

....Да пусна нова тема със заgлавието на deata?

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 10:45 от s_sunny

Общи условия

Активация на акаунт