За ДГрадини пак българска работа. Слушах по ТВ-то ми то са се усрали малки хакер4ета да я щурмуват. Моя мъж се ядоса като чу и сумата за системата 200 000 май беше. Вика тия луди ли са Те ако вземат за 200 000 сървар и ако им го прави качествен програмист на половин България нета може да минава от там
/ каза цяла ама намалям щото обикновенно малко се изхвърля
/ Сутринта говореха , че е въможно да отменят вчерашното кандидатсване и да се започне наново
Така сега малко не смея да се хваля ама СНОЩИ ДЕНИС СПА БЕЗ ПАМПЕРС
Като решихме да лягаме категорично отказа памперса да му сложа. Взе си гащи от шкафа сам свали си дрехите сложи си гащите и нощницата и каза " Мамооо Пати НЕ ! И не се напишка

Ще е голям майтап да махнем нощния преди дневния . Направо се втрещявам понякога с него.
Лек ден на всички !
нямало нижда, дрън дрън 

а само да знаете с тези миялни машини как се замислих
аз мия ли мия с голи ръце и ми е едно поетично ..... в 12 през нощта обикновено

). Правиха му рентген на китката, откъдето се виждало, че е имал рахит и че е лекуван. Не ни казаха излекуван ли е или не 
.
. Резултата е, че така си развалихме отношенията, че сега и на празници не си звъним, какво остава да се видим. Това ми е като обица на ухото и вече знам, че никога, ама никога няма да работя с приятели или роднини
. Това е най-сигурния начин за разваляне на отношенията. 
. Макар че имам приятелка, която не блести с особен ум, но научи арабски за едно лято в Сирия, а мен ме е срам да кажа, че съм филолог и не мога да се преборя с този език