Бисери и мъдрости рояци ръсят СЕПТЕМВРИйските хлапаци!

• 20 475
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета Hug

Страхотен ден е днес, добре се разходихме с Иво.Сега го оставих при майка ми да обядва и да спи, а аз ще се разходя с една приятелка по магазините малко Party

Астарта- честито ти синьо щъркелче stork-boyПрава си- каквото и да е, стига да е живо и здраво Hug

Пипиоле, АниК- радвам се ,че са по-добре сладурчовците. Heart EyesХайде без повече болети поне за тази година Praynig

Марис- честита ти придобивка, със здраве да я ползваш. HugКак е Ади?

# 226
Хилоу,
Македа, приятна командировка Simple Smile да не попаднеш на някой пират
Поли, то аз в Софето си имам миална и тук направо ми беше мъка, НООО сега съм ужасно доволна. макар че тази в София ми харесва повече. Браво, че сте здравички
Ади е добре вече, покашля като ляга и като става по малко. Но няма да го давам на градина докато пие лекарства.
Астарта, честита ти новинка! Тати ще се радва, а Simple Smile
Мечо и аз ще излиам днес с една приятелка по магазините. ихааааа

# 227
Добър ден Simple Smile

АниК, доста натоварена програма имаш. А Габи като иска, защо пък да не пие по 3 пъти мляко Simple Smile Е, лошото е, че не може да стане и сам да си го забърка.

Поли, хубаво, че бързо се е разминало на Они   Hug Хубаво е също, че си харесваш работата, а още по-хубаво, че си доволна и от заплащането  Peace

Мариска, честита ти помощничка  Heart Eyes Аз съм си мислела да вземем, но все ми се струва, че само за мен, мъжо и малкият няма смисъл. За колко време ще се напълни, че да я пусна. Като имате опит вече, какво ще кажете Simple Smile Като имаме гости ние, аз купувам за еднократна употреба чинии, чаши и т.н. и после хвърлям  Blush

А за пирата, какво да ти кажа... Ако е някой като Джони Деп, няма да имам нищо против него  Joy  Joy

Мечи, да кажеш какво си купи после. И аз искам да ходя по магазините. За сряда искам да съм с рокля, че все панталони нося. Малко на жена да се направя ми се ще  Mr. Green

# 228
  • Варна
Астарта, честито синьо щъркелче! Пък след някоя друга година пак ще се пробваме за трето, може да успеем да ги нашарим  Laughing
При нас е ОК, Маги папка и спи все още доста, излизаме всеки ден на сокче Grinning Днес бяхме на разходка четиримата, много ми е хубаво така като сме комплект всичките  Heart Eyes Мони много обича Маги, сама си го казва, и е много нежна с нея, поне засега  Grinning Снимки има в подписа ми, макар че скоро май не съм качвала нови..

# 229
Здравейте,момичета  Hug

Съни много съжалявам за станалото.НО както знаеш-"Всяко зло- за добро ".
Дано да излезе нещо по-добро PeaceЩе се чуем да се видим  Flutter

Галче аман от тези болести-да се оправяте всички вкъщи   Praynig

ДАни за съжаление наистина е трудно да се намери добър персонал. Rolling Eyes

Марис честита ти придобивка  PeaceДа си я ползваш със здраве.

ПОли браво,че на Ронката й е минало бързо  Hug

Астарта честита новина.Да е живо  и здраво бебчето  Peace

Пепа приятна командировка на кораба.Супер звучи  Hug

А при мен за работата нищо не става.В момента съм в отпуск,но съм си подала навсякъде където е възможно...нооооооо..."само мене чакат".Разбрах,че без връзки нищо не става.
Е,в краен случай ще си остана на старата работа.....докато не ми кипне и не напусна ..дори и да остана без работа...  Whistling

А БОби си  ходи на ясла ..появиха се сополки..дано да не задълбае с кашлица.

Хайде лека вечер   bouquet

# 230
Пепи, нашата миялна е от малките 45 см широка. Пускам я всеки ден, а през уикенда по 2 пъти на ден или като имаме гости. Постоянно има по нещи да се яде, пие...абе много я ползвмае, много.

# 231
Привет и от мен  Hug

Времето навън изглежда много приятно и след малко ще се завлечем нанякъде за разходка.
Анди също ми се е разкашлял, но няма температура и си е съвсем бодър, но това си е спастичната му кашлица, която без вентолин и инахалации няма да отмине. Няма да го пускам тази седмица на градина, пък дано мине по-бързо.
Кучето е добре, макар че ми се вижда доста отслабнала  Thinking
Поли, и аз понякога усещам как изпускам хубави моменти около дечурлигата и ми се иска да съм повече време около тях, но пък няма кой да ми свърши работата. Харесва ми много това, с което се занимавам, макар че никак не ми е лесно, но има и хубави моменти - винаги съм с поддържани нокти на ръцете и краката  Mr. Green . Това на майтап, защото не ми остава много време за себе си, но гледам да не се оставям де. Иначе, за персонала, знам, че ще е трудно, но се надявам да няма текучество, а да си намеря свестни момичета, които да си вършат работата. Аз и вчера правих кола и клиентката остана толкова доволна, че иска само аз да я правя, пък и приятелки да доведе. Но разни процедури за почистване на лице и подобни, не се наемам, защото нито имам опит, нито познанията.
Дейзи, успех с търсенето на работа.
Мариска, Ади оправи ли се? Честита ти придобивка и от мен.
Мечо, завиждам за шопинга. Аз напоследък купувам само неща за салона, но е добре да се спра вече, ама толкова ми харесва да си взимам различни материали, макар че някои остават излишни.
Ани, и ти как смогваш с толкова пътуване и всичко останало, направо не знам. Винаги съм ти се възхищавала   bouquet.
Нати, честита мъжка новина  Hug .
Гал, да се оправяте всички вкъщи.
Македа, не знам как се справяш с работа, учене и домакинство. Аз като трябва да уча и имам чувството, че нищо друго не мога да правя. Толкова трудно се концентрирам и толкова мразя да уча  Embarassed
Айде, отивам да подготвям дружината за излизане.
хубава неделя на всички  Hug

# 232
Здравейте Hug

От сутринта съм се разчистила като луда, ей сега сядам да си допия кафето ooooh!

Шопинга вчера беше много разтоварващ,но за себе си не купих нищо,само за детето и една блуза за мъжа ми. За мен не си харесах нищо. Но Иво се сдоби с много готини гащи-с Том и Джери, Спайдърмен...., много сладки ръкавички, чехли(много е смешен с тях, едвам ходи)

е се опитам да го сложа да спи по-рано, за да можем да се разходим следобяд.

Дейзи- успех с търсенето на работа.Дано Бобчо се размине само със сополи. Praynig

Алекс- Hug Heart EyesДай снимки Grinning

Марис- а твоя шопинг как беше? Laughing

Приятен ден на всички                 bouquet

# 233
  • София/Осло
Здрасти куклички,
при нас най-после за 2 път тая зима има сняг  Laughing
Вчера направихме един голям 7-часов шопинг  тур и аз се сдобих с 6 комплекта страШотно бельо  Flutter Flutter
Тия намаления ме умопомрачават  Laughing Laughing
Астарта -честита ти синя новинка  Hug Hug
Македа, Марис, Поли- при нас мивката е винаги пълна с чаши и чинии, но ние пък и винаги сме били с широко отворени врати и в нас е  пълно с хора, но нещо тук не ми се ще да си давам парите за 1-2 години, като се приберем обаче миялната ще е една от първите ни придобивки
Дани,Ани -  Hug Hug

# 234
Добър вечер дами, тази вечер ходихме на плуване с Они и баща й в един спортен комплекс. Вероника много се забавлява и не искаше да си ходим. Общо взето в повечето време ми висеше на врата, но опредлено й хареса. Смятам 2 пъти в седмицата да я водим да свиква с водата.
Успешна седмица на всички и целувки  Hug

# 235
  • Sofia
Хей ме на и мен  bowuu  Mr. Green

Вчера купих едно ново гърне, за да имаме и в Сф и в Банско. Та гъренето е пеещо - като се намокри (има пиш), започва да свири. не знам как с акото, з'то още не сме го сефтосали  Mr. Green Обаче Габи се плаши  Shocked Пусне малко и като започне музиката, той скача уплашено и не се доизпишква  Sad Като го напълним с вода, много му се радва, но посмъртно не иска да пишка в него. А аз мислех, че ще се кефи Sad Ще продължаваме опитите  Peace
Другото нещо е, че днес за първи път пи прясно мляко и май му хареса. Изпи 4 малки канички, които си поръчах с чая в едно заведение. После пробвах и в къщи, пак пи. Преди да заспи, вместо АМ, му сложих прясно мляко в шишето. Пийна малко и заспа блажено. Може пък да го откажа от нощното мляко  Mr. Green  Praynig
Деси, много рядко пишеш  Naughty
Поли, страхотна идея за басейна  Hug Аз имам възможност тук, но заради пустите болести все ме е страх да не го простудя  #Cussing out

# 236
Добър вечер Simple Smile

Честити покупки на всички, които са обиколили магазините  Grinning И аз си взех рокля днес, за да се пременя като жена Simple Smile Ще я ползвам и на представлението, на което ще водя мъжо на 17ти Февруари в Royal Albert Hall. Ще гледаме Cirque du Soleil - Varekai. Много се радвам, за което.

АниК, от акото не свири предполагам. Тео има такова в БГ и пее само като чишка. В началото и той се плашеше, но свикна и му се радваше след това, докато беше в П-в детето. Браво на Габче, че е изпил толкова мляко  Hug Дано да спре да се буди нощем вече  Peace

Поли, браво на Они, че е така безстрашна в басейна  Heart Eyes Моят малък мъж въобще не искаше да влезе лятото като бяхме на море и аз въобще и не съм го пробвала след това.

За миялната машина да ти кажа хич не се бях сетила, че и малка мога да взема, а не голяма  Embarassed Голяма съм бяла птица Embarassed

Деси, завиждам за снежеца. Май няма да видя тази година. То вече се запролети...  Grinning

Лека вечер ви пожелавам и прекрасна седмица  Hug

# 237
Лека и успешна седмица на всички.
Атсарта И аз давам на Денис Esberitox . По схемата 20 дни със 10 без Simple Smile Дано да има ефект дават го като много добър имуномодулатор.
danisport Радвам се че не е нещо сериозно с кучето Simple Smile
aniK  Гърнето пее ако акото падне точно на металните нещица в гърнето Simple Smile Или ако пишка след акането Simple Smile
Денис пие мляко по 1кофичка и половина на нощ. Сега съм решила да го правя по кисело да не му слагам захар вътре да видим как ще е тогава. Да стискате палци.

Мами ние още сме с памперс. Някой да има друг като нас ?
В неделя Денис ме втрещи. Махна си памперса и си сложи гащички сам Simple Smile Обу си чорапогащника и анцунга и каза - "ащи" Simple Smile ЕСТЕСТВЕНО  ги напика след 30 мин Simple Smile

Приемам съвети как да го науча да си спи в леглото. Моля ви ! Голям тормоз Simple Smile Баща му спи на неговото легло а той спи при мен  #Crazy Два пъти ве4е детското легло оправяхме Simple Smile Защото му се счупи плоскоста Simple Smile

# 238
здравейте  мацки.Не пиша често щото ходя на работа а и няма какво да напиша.
За памперсаРонката всеки път като й го сменям иска нов може да не епишкала в него но исках нов.Като има пиш идва и крещи че иска на тоалетната чиния да ходи ,а не на гърне.На гърнето детското да ходи мама Mr. GreenТя била голяма мама била бебе и затова.И аз като примерно бебе слушам кака и сядам на него.После че ставам с него  на задника си Joy hahaha hahaha това е друг въпрос и бащай на Вероника се мъчи да ми го извади,но какв ода направя трябва да слушам по големите според Вероника.Иначе в събота и сложих гащички кефи се че е с гащички и изведнъж какво се олиса и изведнъж като се видя че е мокра започна да плачеа аз я успокойх че не е настъпил края на света от това.После ми каза че плачела за дето намокрила хубавите си гащички на мечета,а така искала дае с тях цял ден.Както и да .
За говоренето до миналата година това време се притеснявах че не говори .Сега вече и насън говори .Не спира.Като латерна е.Не можеме с 1 кофа лайна както се вика да й затворим еустата. LaughingОнзи ден баба й ме набрала и тя ми казва ама не много ясно."Мамо аз ходя  Пепи  щото дядо коледа де дойде и дам подарък мене.Бичам те аре тао и на бабо.   Превод"Мамо аз отивам при баба Пепи,защото дядо коледа и ще дойде той да ми даде подарък .ОБичам те айде чао и нати телефона бабо."Нямаше какво да й кажа само попитах да ли ба ае свободна и тя веднага да пободна е-свободна е.Два дена бяхме младоженци и свършихме малко работа по свадбата.
Уо не мога да ти дам съвет как да го научиш да спи там.Другия варянт е като заспи баща му да гомести леко в неговото легло.Така правиме ние но след като заспи Вероник адълбока.АКо си ляга в 10 час гледаме преди 1 часа някъде 12.50 най късно да сме си легнали щото от 1-8 спи леко.Рядко да спи дълбока и тя за половин час е заспала дълбоко и леко я пренася през мене и в кошарата й.По някога ни осеща и я връщаме при нас и не спиме сбаща й щото тя е като пумпал постоянно се върти рита ни където свари бие ни по някое друга ръчичка и така.
За миялна  не мога да дам съвет щото мойта миялна са двет еми ръце.А и в нас е като в Деата  постоянно гости и двете мивки са пълни но за 1 час ги измивам .
За прясно мляко пиеме самосутрин с какаото,но кисело по дв екофички на ден.Баща й направи айрян да има и вечерта прави втори.А натурални сокове от кутия по 1 на два дена си го пие.Прясно рядко пие.
Нати честита stork-boyТо и на мой му казах че искам близнаци и той ако излезат женски не мерси.ЕМи ако е женско се разбрахме че с кумата когато е бременна с второ ,да забременея и аз и ако мойто е момиче а нейното момче може да си ги смениме Mr. GreenНяма да има кой знае каква разика.ЕДното ще е русо другото кестеняво  hahahaно не дръж на тезци работи.Какво то и да е живо и здравио да е ще си го гледаш.Най много да смениш мъжа.Моя прави само женски каза така че ще ти го дам за едно женско Mr. Greenно да не искаш издръжка от него после Grinning hahaha че ще стане мазало.А и те си приличат твоя елеко тъмени моя.Той даже моя викаше че като се срешнахме лятото в морето му говорил на арабски щото го взел за арабин.
Относно изпускането на хубави моменти  на детето Всеки който работи изпуска доста от растежа на децата си ,но важното е че не испуска самото дете като възпитание говоря.Такъв е живота трябва да се работи.Поне в Бг е така.
Честити придобивки на всичщи и
Лек ден ви желая Heart Eyes

# 239
Уо, и Алекс е още с памперс. Лелките в яслата уж ми казват, че там върши и двете работи на гърне, прибирам го със сух памперс, но вкъщи не иска и не иска. Събота и неделя го оставям без памперс вкъщи, стои сух по няколко часа, но накрая се напишква. Щом се напишка се събува сам по голо дупе и си слага мокрите дрехи в пералнята. А на моите многобройни подканяния да пишка, все отговаря НЕ! Не знам изобщо как ще се научим ooooh!.

Дейзи, стискам палци, скоро да си намериш много хубава работа с готин колектив и високо заплащане Peace.

Роси, много ме разсмя с арабския hahaha. Изпуснала съм този момент, но е истина, че мъжете ни са от една боя.

Алекс, много е хубаво, че Мони обича Маги и не ревнува от нея Peace. Дано така е и за в бъдеще, но не мисля, че ще имаш проблеми, щом отсега е толкова грижовна кака. Аз вчера бях на гости на една приятелка с момиченце на 5 год. и момченце на 1.5 год. Алекс си игра и с двете деца. Аз го попитах иска ли да си има едно малко братче като това детенце, а той ми отговори: "Не, искам кака!" и ми посочи момиченцето Joy.

Честити нови придобивки на всички, които са се разнообразили с шопинг терапия. А всички болнички да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт