Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 204
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 225
Тъй като и аз съм в потрес от детската мода, която е напълнила магазините за ДАМСКИ дрехи, давам тук тези координати на фирми, от които съм мн.доволна - за ежедневието:
1) http://www.conti-bg.com/index.php?go=p
2) http://www.dinis91.com/bg/contact/
 Peace

# 226
  • Варна
Аз съм 80 кила и винаги съм имала проблем с дрехите и кройките.Сега за кратко обаче намерих решение, и купих цял куп дрехи за бременни. А кройките се оказаха такива, че не е въобще проблем да се носят и като не съм бременна.
От къде ги купи?

Ами аз съм от Варна. Така че за варненки мога да кажа.Магазина е на метри от фурната на Бенковски-Пискюлиев кръстовището.На 20 метра от светофара срещу гаражите.Магазина се казваше Рени иили Роди.

# 227
Влизам в Теранова Пловдив. Загледах панталони. Обаачее всички номерации до размер М  Rolling Eyes
Питам защо така. Отговор: "Това е младежка мода" - с две думи хем съм дебела, хем съм дърта  #Cussing out Така тъпо не беше скоро ми ставало. Пък и те младежта у България все фиданки до М  ooooh!

# 228
Пък и те младежта у България все фиданки до М  ooooh!
Абе не е баш така  Rolling Eyes
Аз съм на 31 г. , ама и като кг. съм много по - слаба и като визия изглеждам по - млада от доста ученички , които виждам в последно време ... а това е жалко ...

# 229
  • Belgium
Много хубави дрехи има линията на Max Mara за по-пълни жени - казва се Marina Rinaldi. Майка ми пазарува от там и е супер доволна  Peace Минусът е че са доста скъпички.

# 230
Много хубави дрехи има линията на Max Mara за по-пълни жени - казва се Marina Rinaldi. Майка ми пазарува от там и е супер доволна  Peace Минусът е че са доста скъпички.
Kолко са скъпички? Примерно един костюм, колко струва..?

# 231
а магазините от тип "гигант",  къде се намират?

# 232
да се оплача и аз, макар и проблемът ми да не е чак толкова сериозен.
това с младежката мода и малките размери хич не ми харесва, след раждането се събирам в размер 44 с тенденция към 42, но вляза ли в някой магазин за "младежка" мода просто увисвам. Панталоните и блузките са за момиченца по 40кг, без цици и дупе, а в същото време гледам млади момичета по на 15-16г да се разхождат с изключително наднормено тегло. Е, чудя се аз, кой я измисля тази мода и това да се шият такива миниатюрни дрешки.

# 233
  • Сливен
Икономии правят, икономии  Mr. Green

# 234
Костюмите в Марина Риналди са около 1000 лева, за 700-800 може да се намери нещо от по - стара колекция. Аз съм страшно доволно от тази марка Peace Притрябва ли ми нещо официално веднага натам тичам.

# 235
Костюмите в Марина Риналди са около 1000 лева, за 700-800 може да се намери нещо от по - стара колекция. Аз съм страшно доволно от тази марка Peace Притрябва ли ми нещо официално веднага натам тичам.

1000 лв за костюм не давам. По-скоро ще отслабна  Mr. Green

# 236
 Няма да си купувам нищо.Отслабвам!

# 237
Ами хубавите неща и за слаби са скъпи....Я, една Ескада, а?!

# 238
Аз съм в потребителската група, която се задоволява с Бати Балено, Дика и др. под. За костюм давам 200 - 300 лв, без значение слаба или дебела.

# 239
  • Sofia
Аз реших този проблем,открих  http://www.laredoute.fr/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт