Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 382
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Пу, да ти имаме проблемите  Mr. Green

# 496
  • от Луната
Пу, да ти имаме проблемите  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ееееех, и аз искам да имам проблеми като твоите... Crazy

# 497
.Моля ви кажете ми къде мога да намеря хубави,модерни дрехи,само че малко по-голям номер.Благодаря предварително  Peace
В магазини Cassidi в Моловете ,както и в Овиезе, и Маркс и Спенсър/в Сити центъра/,но цените им са сериозни.

# 498
.Моля ви кажете ми къде мога да намеря хубави,модерни дрехи,само че малко по-голям номер.Благодаря предварително  Peace
В магазини Cassidi в Моловете ,както и в Овиезе, и Маркс и Спенсър/в Сити центъра/,но цените им са сериозни.

Аз съм едра и си пазарувам много добре все пак в русе има всичко....

Кажи какво търсиш и мога да ти снимам нещо Simple Smile

# 499
V magazina na APART v Sofia na Sveti Naum prodavat nemski drehi i ima i golemi nomera i raznoobrazie na modeli i zvetove

# 500
  • София /Абсурдистан
V magazina na APART v Sofia na Sveti Naum prodavat nemski drehi i ima i golemi nomera i raznoobrazie na modeli i zvetove
Ще дадеш ли по-точен адрес на магазина?

# 501
Адресът на магазина на Апарт е  ул. Света Гора N 17, входът е от към Св. Наум Wink
В момента има някакви намаления
www.apartfashion-bg.com

# 502
  • София
Момичета снощи видях един билборд на Орлов мост - Marina ............ , номера от 48 до 56. Въпросът ми виждал ли го е някой и помни ли второто име на дизайнерката или пък дали на билборда има адрес на магазин  в София?

# 503
Биби, не съм ги виждала тия, но пък аз открих  магазин на "Бианка" в "Скай Сити" и съм очарована.
За статистиката-номер 48-ми от доста време вече съм.

# 504
Предполагам Марина Риналди, марката е на Макс Мара, има мн хубави неща, ама цените са височки, поне за мен. Мисля че напред в темата е обяснено къде е магазинът им.

# 505
  • София
А жива и здрава да си Плодовата фея  Hug . Аз Бианка купавам от доста време, но ми харесват само панталони и сака, а през септемрви съм да сватба и искам да използвам повода да си купя една класическа дълга рокля, ако в Марина Риналди има такива де .

# 506
Плодовата, дай примери за цени, моля? независимо на какво?

Благодаря.

# 507

Благодаря.

Марина Риналди е много скъпа марка, поне в Италия. Ризки от по 300-400 еуро и т.н. Марина Риналди прави мода за госпожи, т.е за по-възрастен таргет. В София магазина е на ъгъла на Горгулят и Витошка ( или на по-долната пресечка, не помня).

Хубави колекции правят Елена Миро, там поне Миролио ги шият в Сливен част от нещата ( икономични), други в полето са Овиессе ( средни цени, но мн. ниско качество плс. дрехите не са мислени за пълни жени).
В хАмерика има igigi, kyonna, които ги обсъдихте, аз ви препоръчвам и www.evans.co.uk, правят добри намаления понякога, не знам дали шипват за БГ, сигурно.

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 15:44 от 10cent's

# 508
  • София

Благодаря.

Марина Риналди е много скъпа марка, поне в Италия. Ризки от по 300-400 еуро и т.н. Марина Риналди прави мода за госпожи, т.е за по-възрастен таргет. В София магазина е на ъгъла на Горгулят и Витошка ( или на по-долната пресечка, не помня).

Хубави колекции правят Елена Миро, там поне Миролио ги шият в Сливен част от нещата ( икономични), други в полето са Овиессе ( средни цени, но мн. ниско качество плс. дрехите не са мислени за пълни жени).
В хАмерика има igigi, kyonna, които ги обсъдихте, аз ви препоръчвам и www.evans.co.uk, правят добри намаления понякога, не знам дали шипват за БГ, сигурно.
за Е.Миро съм съгласна, товами е другата алтернатива, но Овиесе първо, че е боклучарник (имам предвид дамското, в детското има попадения), второ са по кежуъл - нямат нищо строго официално. Ще разгледам и дадения от теб сайт, макар че рокля май без мерене няма да стане  Rolling Eyes, а и 500 лв ми е психологическата граница, която все още не съм обсъдила с мъжа ми.  Crazy

# 509
bibi, аз всъщност отговорих на жозефина, сега прочетох, че търсиш официална рокля.

Общи условия

Активация на акаунт