Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 395
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 480
Камъче, обясни как става, каква е цената на доставката и за горе- солу колко време се изпълнява, моля те! Плащането кога и на кого се прави?

мога да помогна, но има тема виж в "на пазар", всичко по темата - с обяснения, кодове, термини и т.н.
доставката е 6 евро, но има кодове и за безплатни доставки или подаръци, идват за 2-3 седмици
плаща се с кредитна карта он лайн

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362726.0

# 481
в магазин Спрайдър има до 70% намаление на някои стоки ... сега го рекламираме ... говоря за магазина в Пловдив(бул.Менделеев 2 срещу Бау-макс)

# 482
  • София
Точно на ъгъла ли се намира?

не е на ъгъла Simple Smile А някъде около 50-60 метра в посока централна гара по Ботев. Точно на ъгъла има магазин за обувки след него е за чанти и малко по надолу е този магазин пише нещо от рода дамски дрехи до ХХХХХL.ьц

еййй супер. жива да си - отивам в най-скоро време да го разгледам. Има ли костюми? Панталон и сако?

# 483
В Пловдив в подлеза на аптека Марица има нов магазин за дрехи големи размери.Да отбележа, че има и за бременни.  Simple Smile

# 484
  • с/у ОколоМръсТното
И в Миролио, София има намаление 50%.
извинявай, а къде точно се намира?

# 485
  • София

На Графа срещу Седмочисленици.

# 486
Здравейте ,току що се регистрирах тук и видях темата.Много рядко от първия път мога да си намеря дрешки,които да ми седят така както ми се иска.Всеки път когато излизам на пазар се сблъсквам с размери "S,M..." да не говорим за панталоните,които са до 31№,а на мен ми трябва 32№,защото имам 5-6 кг. отгорер,а когато намеря някои ще е с висока талия с може да го използвам като сутиен,защото ми стига до там  Grinning .Моля ви кажете ми къде мога да намеря хубави,модерни дрехи,само че малко по-голям номер.Благодаря предварително  Peace

# 487
хайде и аз да се ожаля в темата. не съм много пълно, но съм доста висока и за мен също е голям проблем намирането на дрехи. ако са добре на височина са твърде широки, ако пък ширината е добре са твърде къси. най-много се дразня, като ми кажат в магазина, че това е стандарта. а ние нестандартните голи ли да ходим? newsm78

# 488
  • София
хайде и аз да се ожаля в темата. не съм много пълно, но съм доста висока и за мен също е голям проблем намирането на дрехи. ако са добре на височина са твърде широки, ако пък ширината е добре са твърде къси. най-много се дразня, като ми кажат в магазина, че това е стандарта. а ние нестандартните голи ли да ходим? newsm78

Позната ситуация, ама то и с обувките е същото Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 489
  • с/у ОколоМръсТното
На Графа срещу Седмочисленици.

bouquet

# 490
  • София
Случайно попаднах на тази стара тема и ми стана много смешно, защото авторката й, последния път като я видях, тежеше 50 кила Mr. Green Явно се е отчаяла от тъсенето на дрехи и е решила да отслабне JoyС което нищо не искам да намеквам, сакън Naughty Просто се сетих и реших да се включа Simple Smile

# 491
  • София
Поздравления за Джулиана!   bouquet
Много се радвам! А, дано и на нас да ни се връща!

# 492
  • София
Случайно попаднах на тази стара тема и ми стана много смешно, защото авторката й, последния път като я видях, тежеше 50 кила Mr. Green Явно се е отчаяла от тъсенето на дрехи и е решила да отслабне JoyС което нищо не искам да намеквам, сакън Naughty Просто се сетих и реших да се включа Simple Smile

Това истински ме накара да се смея Simple Smile Благодаря ти, че го сподели. И дано авторката да няма поводи да влиза в темата  bouquet

# 493
  • София /Абсурдистан
Явно си имаме и агенти-провокатори в темата  Joy Joy Joy

# 494
  • София

Тенк ю Белинда  Hug  bouquet
Едно птиче ми каза за темата и ето ме  Hug
Малка поправка - тежа точно 57 кг. и така от Октомври насам  bowuu
Наистина, една от причините да се амбицирам така, беше
невъзможността да нося това, което искам.
Носех това, което ми става  Sad
Сега обаче имам друг проблем  Joy
Всичко, което ми харесва ми става, но за съжаление не съм банка
и пак ми е трудно   Joy

Общи условия

Активация на акаунт