Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 333
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета,съжалявам,че въпроса ми е малко извън темата,но исках да Ви попитам дали знаете в какво съотношение са българската и немската(може и английската) номерация за дрехи?!Например,46-ти номер по немската на коѝ номер отговаря по българската?

Аз съм 44 по немска номерация, 52 по наша. Значи ти си 46 немска, 54 наша. Ето един сайт с конвертиране на номерациите, много е полезен: http://www.onlineconversion.com/clothing.htm

# 616
  • Sofia
Преди малко си взех нещата от http://www.yoursclothing.co.uk/ ,много съм доволна и дойдоха за 5 дни.Развеждам се с Ларедут Mr. Green

# 617
  • София
kyky_, искаш ли следващия път да направим обща поръчка? Има още 2 момичета, които искат да поръчват  Peace

# 618
Момичета,съжалявам,че въпроса ми е малко извън темата,но исках да Ви попитам дали знаете в какво съотношение са българската и немската(може и английската) номерация за дрехи?!Например,46-ти номер по немската на коѝ номер отговаря по българската?

зависи за какво. за блуза, за панталон? за сутиен..

Аз си купих бански от 2 части на C&A и на етикета има нещо като таблица в к се сравняват номерата.
В Италия мисля, че е като в БЪлгария номерацията, т.е на 48ма мярка в Германия отговаря 52ра в Италия.
46 трябва да е 50.
горнището ми е чашка Д ( точна е с чашките на Триумф), горнището е като потник, като 50Д отговаря на 54-56Д.
Риза немски номер 50-52  отговаря на 56-58 в Италия.

гледай таблиците ...

# 619
  • Sofia
kyky_, искаш ли следващия път да направим обща поръчка? Има още 2 момичета, които искат да поръчват  Peace
Искам разбира се, стига да не е много скоро ,че ме удари кризата ,откакто почнах да пазарувам главно от нета  Laughing
Моя пакет беше под 2 кг и дойде в пощата, дали ако е над 2 ще е на митница ,както е в Ларедут, някой да знае?

# 620
  • Бургас
здравей,кyky Hugа каква е доставката до България

# 621
  • Sofia
здравей,кyky Hugа каква е доставката до България
здравей  Hug
7 лири  Simple Smile

# 622
  • Бургас
Ха, намалили са я  Money Последно беше 8 лири за 4 неща и 17 лири за повече от 4  Whistling

# 623
  • Sofia
Аз 6 неща поръчах.

# 624
  • Бургас
Нали точно затова се учудвам-инспирирана от поста ти проверих какво фигурира сега в сайта на страницата за доставка и видях че без значение от броя артикули, цената за доставка вече е 7 лири, за разлика от предишните условия, затова и се изненадах така приятно  Peace

# 625
Е това не трябваше да го казвате. И без друго едва се удържам. Simple Smile

# 626
  • Бургас
нещо немога да разбера размерите 32номер на кой  BG отговаря Hugпредварително ви благодаря  bouquet

# 627
  • Sofia
http://www.yoursclothing.co.uk/sizechart.aspx
Ето размерите,най-добре се измери   Peace

# 628
  • UK
По принцип и иначе не бих си поръчала дрехи от сайт, не щото е от сайт и тн, просто предпочитам да пробвам нещо, преди да го купя, но само аз ли не харесах нищо от тоя сайт?

# 629
По принцип и иначе не бих си поръчала дрехи от сайт, не щото е от сайт и тн, просто предпочитам да пробвам нещо, преди да го купя, но само аз ли не харесах нищо от тоя сайт?

не, не само ти  

Общи условия

Активация на акаунт