Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 354
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 600
  • В две мъжки сърца
Момичета,дайте предложения за голям размер цял бански!Морето наближава и срам не срам,трябва да имам приличен бански!  bouquet

# 601
  • София
Момичета,дайте предложения за голям размер цял бански!Морето наближава и срам не срам,трябва да имам приличен бански!  bouquet

Виж в Ларедут, гледах вчера и на Триумф, за други не съм обикаляла още.

# 602
brambo5, не зная от къде си, но ако си от София виж и в подлеза на Гоце Делчев и България, има няколко магазинчета за бельо, аз мерих бански в едно от тях, не беше никак зле, има няколко модела за по-пухкави дами и цените бяха между 30 и 40 лв.

# 603
Миналата година си намерих хубав бански на Перфект или Престиж- голям размер и избор на десени в подлеза на Окръжна болница. По форумско съм чела отзиви за това магазинче. Май около 35лв. струваше, модела ми хареса повече отколкото после купения бански на Триумф.
Днес забърсах чуден панталонец от Аристон в Скай Сити (не знам къде имат други магазини). Пак във форумско съм чела за магазина, че предлагат големи номера. Намалението беше на някои модели до 50% и панталоните бяха около 42-45лв. -лен, памук, много приятни модели, ДО 54 размер по БГ. Моя е бежов  Sick , най-големия номер..., но стои добре. Имаше много добри дрешки по мое мнение, но загледах по-подробно само панталоните. А, мацките са мн. любезни. Също на малка бележка пише, че по намаления ако правите корекции си ги плащате. Аз го оставих за корекция...ще видим колко ще излезе.

# 604

Виж в Ларедут, гледах вчера и на Триумф, за други не съм обикаляла още.

Аз само Триумф, че съм и чашка голяма, но нещо не ме вдъхновяват моделите в сайта им...
Някой ходил ли е в магазина на Триумф на ъгъла на цар Борис Първи и Патриарх Евтимий?
Щото държа от България да си купя бански ... има ли модели

# 605
Пуснах преди три-четири страници сайта - харесала съм си и бельо, и бански, ама нещо не се осмеляавм още да поръчам по нета.
Иначе виж какво чудно моделче:

# 606

Виж в Ларедут, ....
Много се бавят поръчките покрай намаленията,понякога над месец-два  Peace

# 607
brambo5, препоръ4вам ти Триумф за големи размери цели бански. аз имам такъв и трябва да кажа 4е е доста удобен и се 4увствам идеално в него - има някакъв втори стягащ ластичен плат отдолу, наистина е комфортно - дори с по-едро тяло.

# 608
За Пловдив-днес мернах по Заимов ( левия тротоар посока ЕVN) нов магазин-Рени ( май варненска фирма) за дрехи за бременни и едри моми  Peace

# 609
  • В две мъжки сърца
Благодаря на всички за инфото  bouquetЩе потърся в Благоевград дали има магазин на Триумф и ще докладвам какво съм открила.Разгледах им сайта,но май от него не може да се поръча,та надеждата ми е да имат и тук магазинче PraynigОсобено ме обнадежди факта,че стяга,защото така ще се чувствам по-комфортно.

# 610
  • В две мъжки сърца
amorex,ти от къде си го взе твоя?

# 611
brambo5, моя бански на Триумф е купен от магазин в Русе - една пресечка на Александровска срещу бингото на центъра. Иначе наскоро гледах в друг магазин на Триумф във Добрич (сега можеш да уцелиш и намаления) отново цели бански- чашка Д и размер 52-54, което отговаря на номерата на дрехи с размер 56-58 в модерните цветове кафяв и смесено синьо и зелено. наистина си струват тези бански. аз даже след целия бански посмях и си купих пак от тази марка половинки (моя размер дрехи е 52-54) в които доста добре се възприемам. така че бъди смела и поне влез и се премери в един такъв. сигурна съм че ще се харесаш.

# 612
  • В сърцето на живота!
А в Стара Загора някой знае ли някое магазинче?

# 613
Момичета, аз редовно следя темата ви и много се радвам, че изглежда все по-голям избора в България.
Докато живеех там нямах никакъв избор, което ме е депресирало с години.
Аз се занимавам с този бизнес тук ( Ит), но  дрехите , к предлагам засега ми се струват скъпи за българския пазар, особено сравнени със сайтовете, които споменавате ( ла редут, бонпри).  Поздравявам чаровница със сайта и идеята й, аз бях питала преди време какво стана, радвам се, че не си се отказала, Бърди!

Извинявам се за офф-а, ама Лени, ей сега те хванах и почти нашамарих! Що не казваш с какво се занимаваш!  Hug

Видях и сайта на Бърди. Поздравления!  Hug

# 614
Момичета,съжалявам,че въпроса ми е малко извън темата,но исках да Ви попитам дали знаете в какво съотношение са българската и немската(може и английската) номерация за дрехи?!Например,46-ти номер по немската на коѝ номер отговаря по българската?

Общи условия

Активация на акаунт