Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 021
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 765
На първата стара пътека има един магазин за 1 лев, пада се малко навътре до месарницата, точно до магазина за 1 лев е и този с макси размери. Ако тръгваш от булеварда се пада почти в края на пътеката вляво. Надявам се, че ще разберете "перфектното" ми обяснение  Laughing
А сега да кажа нещо и за американските стоки, една моя приятелка си поръча 2 чифта ботуши от Америка и се оказа, че едните са от плат (снежно бели), а другите изглеждаха доста грознички, а изработката е като от непълнолетни китайчета. Дано на Петрина да не са такива, стискам палци  thumbsup

# 766
  • София /Абсурдистан
Днес след обяд ходих да видя този магазин в Младост 1А на пътеките. За съжаление тъкмо затваряха, така че съвсем набързо погледнах. Значи, размерите са твърде големи, за мен не стават, по моя преценка започват от 54-6 и нагоре /по-малки не видях да има/, но нямаше време да разгледам подробно. Материите са изкуствени, не видях нито едно нещо от памук или вълна, а разцветките са предимно тъмни. Повечето от цветовете и моделите са направени, да кажем, за по-възрастни жени. Имаше и едни ризки, които изглеждаха симпатично /също изкуствена материя/, но вече сложиха метлата на вратата и не можах да ги разгледам. Не можах да видя и панталоните, бързаха да затворят и не успях. През седмицата ще мина отново за да огледам по-подробно.

# 767
  • София
Това за размерите е чудесно. Аз нося 58-60  Mr. Green За материите - и аз ще отида на място.

# 768
  • София
 durik, това ли е фирмата? http://www.dinis91.com/ Да не говориш за магазините стефи май се казваха? Обсъжадали сме ги по-рано в темата.

# 769
# 770
Здравейте, ще се опитам да отговоря на всички с поняколко думи. Аз си пазаря често в това магазинче (преди ми беше по-удобен магазина на Красно село) и зная, че има и по-малки дрехи от 58 мисля, че някои започват от 48, освен това никога не са ме връщали дори ми се е случвало да е вече измит пода и пак са ми обръщали внимание. Материите от които съм си купувала блузи са памук с еластан, предимно български на фирма Ариела и Пасианс, а последно си взех едни чисто черни дънки (Динис) от много приятен мек плат и видях, че има блузи от кашмир и вълна, но ми се видяха прекалено цветни. Нормално е да има всякакви материи и изкуствени и естествени. Много често ми се е случвало да няма малки номера, защото жената ми е казвала, че бързо се изчерпват. Колкото до това дали са отвратителни дрехите на Динис - всеки си има предпочитания, аз лично не нося плитки дънки от които да ми излизат месата, нито тесни къси блузи с които да изглеждам, като козунак, на мен панталоните им ми допадат страшно много, не съм носила по-удобен панталон, не ми стигат до кокалчетата и не ми стоят като палатки на ханша. Блузи на Динис не съм си купувла, може би не ми харесват толкова. Дано да не сметнете, че правя реклама на фирмите, просто когато си купя нещо задължително обръщам внимание на марката, защото, ако съм доволна я предпочитам при следваща покупка. Тези магазини на Красно село и Хр. Ботев май наистина се казват Стефи, но в съзнанието ми се е закотвило едно огромно L-XXXXXXL - май някъде имам визитка и ще я потърся.
Между другото на тази пътека има още 2 магазина в които се предлагат по-големи дрешки, но аз си влизам в онзи до "левчето" защото само там има от моите дънки.
Май много нещо изписах, чак ме досрамя. Всеки си има предпочитания и вкус, но може поне да пробва преди да отрече нещо.
Бъдете щастливи и красиви   bouquet

# 771
  • София
Дурик, благодаря ти много! Точно дънки не мога да си намеря и ще отида в най-скоро време там, като се надявам, че продават ластични.

# 772
Искам да допълня още нещо с риск да стана досадна. Аз се опитах да бъда в помощ на едрите дами, като за малко имах магазин с дрешки, но истината е, че всички искат да носят модерни дрехи с раздвижени кройки, но само ги мерят, казват, че не са им удобни и накрая купуват най-обикновенни. Имах много хубави маркови дънки, които разбира се не бяха на цени като китайските, но не бяха над 60 лв. и така си стояха, защото са скъпи. Имах и страхотни туники и блузки от чист памук, които не се срещат във всеки магазин. Общо взето дрехите бяха такива, като в сайтовете от които аз така и не събрах смелост да си поръчам нещо, но при мен бяха на малко по-ниски цени. Ако забелязвате, говоря в минало време. Всеки да си направи сам изводите. Ще ми бъде по-приятно, ако не коментирате последния ми пост, просто споделям с вас. Може би не е добра идея да ви казвам тези неща, но на мен ми е доста болна тема, точно за това не желя коментари по нея. Не ме нападайте, моля ви.  Peace

# 773
  • София /Абсурдистан
Никой не напада, споко  Simple Smile споделяме си впечатления. Аз не можах да огледам както трябва и ще отида отново. Със сигурност хубавите стоки се свършват бързо и трябва да се следи кога зареждат. А магазинчето на Стефи /или може би това не им е фирмен магазин, а там само продават дрехи  и от тази фирма?/ е точно до това магазинче и имаше хубави неща, ама като им погледнах кукленските размерчета и си излязах набързо. Там по-големи номера от 44 /по нашата номерация/ нямаше.

# 774
Специално Динис са до 62/ 64 размер (аз твърдо влизам в тяхната 56 мярка), а има и други фирми например има една Бест Стайл със много готини панталони с много хубави джобове, но те са за структури с по-широк ханш, преди шиеха до 6XL, сега шият и до 10XL, за съжаление на мен не ми стоят добре, защото са ми широки в ханша, но момичетата с проблемни бедра и ханш сигурно много ще им се зарадват, български са и платовете и моделите са супер, така ме е яд, че не ми стоят добре  Sad
Unknown_lady, не те разбрах за магзинчето на Стефи - до кое магазинче е? Ако говорим за това в Младост на пътеките, до него има магазин за 1 лев от едната страна и магазин за дамски дрехи, но за слабички момиченца от другата страна. Да не би да си сгрешила магазина?

# 775
  • София /Абсурдистан
Точно в това магазинче за слабичките момиченца  Simple Smile на повечето от дрешките на етикетите пишеше Стефи. Наистина са хубави, ама много са малки ...
Не съм сбъркала магазина, точно до него от едната страна е магазина за 1лв, на пътеките е, намерих го. Може би са взели тяхна стока да им продават, или пък се дублира името на фирмата?  newsm78

# 776
Аааа, възможно е, аз помислих, че ми говориш за съвсем друго нещо, защото имам една визитка на магазини, на които също пише нещо като Стефи, но те са за едри мацки Simple Smile

# 777
... Не ме нападайте, моля ви.  Peace

Нямам и намерение. Вярвам на всяка дума.
За съжаление в България едрата фигура, дори дебела да я наречем,
трябва да се скрие и покрие с възможно най-скучните и тъмни дрехи.
Почти сигурна съм какво им е минало през ума на твоите клиентки..
Мдам, разкошна дреха...но аз съм дебела..не би трябвало да се глася така..нещо по-семпличко, по-добре...
щото утре видиш ли като влезе в офиса и зад гърба и ще има коментари-
тази не си вижда килограмите/задника пък как се е нагласила...
Колко време ми трябваше да оттърся сестра ми от този начин на мислене.
Сега си се кипри и с разголени и екстравагантни неща, винаги е много елегантна,
но ми трябваха години да я откажа от ужасните черни панталони и кафяви блузи..

# 778
"Много хубаво, ама защо е толкова скъпо" - това е истината, ако блузи от 28-40 лв. и панталони и дънки от 35-60 лв. са скъпи за дрехи, които гълтат 3-4 пъти повече плат от стандартните ...
Има и друг проблем -  много малко от едрите дами си признават и влизат в тези магазини, останлите искат да се напъхат в малките плитки и тесни дрешки, но за съжаление в тези магазини само им се присмиват зад гърба и ги оплюват, казвам ви го защото съм била свидетел, дори хиляди пъти съм навлизала в спорове, защото според магазинерките в "слабите" магазини щом си дебела нямаш право на капризи - "не стига, че е такъв слон, ами и претенции има" - ето това е мнението им, сякаш ние сме някакви хора трето качество и трябва да носим това, което ни става, а не което е модерно или ни се иска да носим. Вярно е обаче, че по улиците вървят и много млади момичета на които дънките са им се впили и им висят отпред, защото са тесни и не могат да си отидат на нужната позиция, късите им тесни блузки се вдигат нагоре и месата им се люшкат като втасало тесто. Знам, че звучи грубо, но тези момичета предизвикват невероятно груби коментари. Когато една жена е с малко повече килограми не е нужно да акцентира върху тях, може да бъде модерна и красива, дори и много сексапилна без да си показва прелестите. Случвало ми се е да имам един и същ модел риза с колежката в съседния магазин, влиза при нея жена и иска да мери, но номерацията е малка за нея, колежката я води при мен и казва: Ето тази риза е същата, като в моя магазин, тук има размер за Вас, пробвайте.
А жената отговаря: Аз не искам да си купувам от такъв магазин, тук е за гиганти, искам от Вас!  Crossing Arms

# 779
  • Пловдив
Аз пък по принцип не влизам в магазини, за които знам че нямат големи номера. Защо да гледам неща, които не мога да си купя! Искам да питам мамите от Пловдив дали са виждали някъде по-големи палта, но не черни. Нещо сивичко ми се иска, като че ли! Или някакъв друг цвят, но не черен!

Общи условия

Активация на акаунт