Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 000
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 780
Надявам се да мине модератор с метла скоро, все пак темата е за да си бъдем взаимно полезни. От бизнес стратегии и съждения няма нужда  Crossing Arms

# 781
  • Бургас
Не виждам кое би трябвало да се "измете"  newsm78 Темата е за пухкавите и облеклото и е както за точни адреси на магазини, така и за споделяне понякога. Ако те дразнят такива постове, просто ги пропускай, защото в излишните според теб постове все пак има нещо полезно, а от твоя и провокирания мой - не  Peace

# 782

На мен пък ми харесаха.
Даже мисля да поръчам за магазина си.
Много се търсят големите номера и мисля, че моделите ще се харесат

# 783

Дурик, пълна ти  е кутията.
Искам да те питам нещо

# 784
  • Сливен

На мен пък ми харесаха.
Даже мисля да поръчам за магазина си.
Много се търсят големите номера и мисля, че моделите ще се харесат

Уау! Наистина ли ти харесаха?
Сигурно клиентките ти са на по 70 години.
Като се замисля ... тц! не бих предложила на майка си да облече нещо такова

брррр  Sick

# 785
  • Sofia
Момичета,някоя да е срещала палто от този тип
http://www.laredoute.fr/vente-parka-matelassee-longueur-110-cm.a … &numberpage=1
 из София,в краен случай ще си поръчам това от Ларедут,но предпочитам да го видя на живо и пробвам преди да дам толкова пари.
 Hug

# 786

Точно това, което си постнала - не.
Но това - да.

# 787
Момичета,някоя да е срещала палто от този тип
http://www.laredoute.fr/vente-parka-matelassee-longueur-110-cm.a … &numberpage=1
 из София,в краен случай ще си поръчам това от Ларедут,но предпочитам да го видя на живо и пробвам преди да дам толкова пари.
 Hug

подобни якета или палта от този тип видях в магазин на ZORY - и маше по-големи номера - 52-56. черно и кафяво.

# 788
  • София
Какво е ZORY  и къде имат магазин?

# 789
  • с/у ОколоМръсТното
Бианка, освен в ЦУМ имат ли и другаде магазин?

# 790
Здравейте момичета!
В момента съм в затруднено положение и имам нужда от помощ  Praynig
Родих преди два месеца и не съм в добра форма, почти нито една от старите дрехи не ми става, а тези в които се вмъквам не ми стоят добре. Лошото е, че сме канени на сватба след две седмици  #Crazy
Събота и неделя прекарах в скоростен тур по магазините, но с това бебе нямам хич никакво време за обикаляне. Резултата не е добър ! Набелязах няколко неща, но те са компромис в случай че не намеря нищо по-добро. Иска ми се нещо семпло, елегантно с младежки привкус. Номер по българската номерация 52-54.
Можете ли да ми помогнете   Praynig Praynig Praynig

# 791
  • Sofia
подобни якета или палта от този тип видях в магазин на ZORY - и маше по-големи номера - 52-56. черно и кафяво.
Благодаря, за това Зори ли става дума? http://www.zory.bg/shops.php

# 792
  • София
lady_Blu, ужасна е блузата, честно. За пълна жена - ще изглежда кошмарно.... ShockedХора, ама така ли се обличате? newsm78 Shocked

# 793
lady_Blu, ужасна е блузата, честно. За пълна жена - ще изглежда кошмарно.... ShockedХора, ама така ли се обличате? newsm78 Shocked

Възможно е да нямам правилна преценка, но мислех, че този тип дреха прикриват ханша, където е проблема на повечето жени.
Всъщност някои от моделите в сайта са стари и явно не се произвеждат, но някои от тях са актуални.
Поръчах мостри и вече са в магазина. Честно казано, има доста голям интерес във възрастовия диапазон 40 - 55 години.
Явно на по-младите се харесват друг тип дрехи.
Бихте ли показали какъв модел дреха бихте носили?

# 794
Аз имам голям ханш,, но пък талия и бюст, които предпочитам да подчертавам, затова избягвам подобни туники, обичам вталени горни дрехи (блузи, ризи, сака) и пола или по- рядко подходящ панталон
Има поли, които ми седят фантастично, по- рядко си намирам хубав панталон
За хора с друг тип структура обаче, например без талия, подоби туники са подходящи
Смятам че всеки си има вкус, така че не искам да коменитрам дали някои дрехи са ужасни или не
Просто искам да има разнообразие и от повече неща да с епредлагат големи номера, за да има избор и да се обличам както ми харесва, а не с каквото намеря

Общи условия

Активация на акаунт