Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 157 991
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте отново, Динис имат 2 линии едната е за по-млади жени, а другата за жени в зряла възраст, но нямат дрехи за млади девойки, това което е в сайта им са стари модели (не всичко), защото производителите си крадат моделите и си подбиват цените, никой не казва, че имат супер модна линия, но дрехите които аз имам от тях са удобни и семпли, не е задължително да се харесат на всички, който не ги харесва да не си купува.
Предлагам да не ги обсъждаме повече, защото темата не е "Динис - да или не" в крайна сметка всеки казва и показва нещо, едни го харесват, а други не.
Колкото до стоките в laredoute, аз лично за това яке никога не бих дала 150 евро и съм сигурна, че ако го видите в България в някой магазин на тази цена ще има коментари. Ако снимката в сайта беше на някой от големите размери, да речем 56, тогава никакво внимание нямаше да му обърнете, абсолютно съм убедена. Peace

# 796
Аз съм от жените с мъжка структура, нямам никаква талия и трупам сланинки на гърба и корема, прилепнали къси блузи не ми подхождат изобщо, не ми подхождат и туники с вталяване под бюста. Купувам си по-прави блузи с дължина под дупето. Краката са ми стройни и прави и с панталон изглеждам добре, вече не нося поли. Ето защо всеки преценя за себе си, тези две блузи които сте изровили от сайта на Динис никога не бих си ги купила, но не бих си купила и масовите чалга стил "модни" дрешки, таква обаче бих носила с удоволствие http://dinis91.com/models/IMG_0409.jpg

# 797
таква обаче бих носила с удоволствие http://dinis91.com/models/IMG_0409.jpg

Тази я продадох почти веднага, още на втория час  Grinning
Имах само един номер. Материята й е много хубава.
Не пиша самоцелно, отделила съм щанд "Макси линия" в магазина си и ми е полезно да чета вашите коментари на дрешките.
Един вид маркетинг, който ще е от полза и на клиентките ми, също.

Дурик, ще ти пиша към края на седмицата, чакам стока и от други фирми.   bouquet

# 798
  • София
lady_Blu, а магазина къде ти е?

# 799
Козлодуй

# 800
Момичета,дайте идея и за магазини в Бургас за по-големи номера,че като дойде време да си купувам дрехи направо ми побелява косата.За всякакъв вид дрехи. Панталони,дънки,блузи...всичко.
Благодаря предварително

# 801
  • Sofia
Понеже ,беше намесено тука якето от ларедут Simple Smile,да кажа ,че има кодове за намаление ,с които става към 90 евро,пак е много,но нямам време да кръстосвам София с дни и да чувам във всеки магазин -за вас няма.А това ,че големия размер няма да стои ,като на моделката е ясно ,ама и на мен ми е студено Simple SmileРазбира се ,ще ходя до въпросния магазин ЗОРИ ,ако има-по евтино ще ми дойде добре.

# 802
  • с/у ОколоМръсТното
Разбира се ,ще ходя до въпросния магазин ЗОРИ ,ако има-по евтино ще ми дойде добре.

би ли споделила после, какво интересно видя? Мерси  Hug

# 803
  • Sofia
Разбира се,само дано да е скоро ,че малкия е настинал и тази седмица няма да ходи на детска ,аз не мога да мръдна от къщи.Предполагам , другата седмица чак ще стигна до там. Hug

# 804
  • София

Eх само tuly ще намаже  Mr. Green Тя е от Козлодуй  Wink

# 805
Нана, в София също има магазини, аз си купувам дрешки от тях. Не ми се налага да обикалям, защото пазаря от едни и същи, не си губя времето. Мисля да си направя няколко снимки на блузките и дънките и да ви ги покажа, не мисля, че се обличам като бабичка на 70 години, аз съм на 33 и смятам, че за фигурата си и за годините се обличам прилично. Всеки има право на претенции и всеки има собствен стил и на мен много ми харесват някои дрехи и като ги видя ми се насълзяват очите, но ми се налага да се съобразявам с фигурата си, не е случайно, че някои модели ги няма в големи размери Simple Smile

# 806
kyky_, на Илиенци е залято с подобни якета. Има и големи размери. Може и още по-тънко да минеш. Мой колега си е взел 62 номер, страхотно елегантно яке за 150 лева с подплата, която се сваля. Имало и дамски модели за по-малко пари в т.нар. МОЛ на Илиенци.

# 807
Шани, и в Скай сити има Бианка.

# 808
 Магазини с дрехи  с по-големи номера в Бургас има на ул.Александровска до аптека Хигия малко след паметника вляво на втория етаж на фирма Динис-два магазина с блузи,панталони,дънки,якета,ризи,костюми,туники.Другите магазини тип макси са в базара/известен още като безистена/,на първия етаж костюми,на втория блузи,жилетки-понякога там съм уцелвала хубави блузи и като модел,материя.

# 809
  • София /Абсурдистан
Понеже lady_Blu питаше какво бихме носили, отговарям за себе си - аз бих носила същите модели, които има и за по-слаби фигури, но пък от тях размер 50 няма и туй то. Купувам дрехи с максимален процент естествени материи в тях, ама такива трудно се намират.  
Моделите на Зори  http://www.zory.bg/29.php за мен са приемливи. Имам някои неща и от Рила стил, подобни модели бих носила с удоволствие. Също така, панталоните на Попов /известна е фирмата, но не мога да им намеря сайта за да покажа/ стоят много добре на пълна фигура, при това материята е вълна с ликра или памук с ликра, кройките са класически, вчера си купих 2 от тях, стоят идеално и никак не са скъпи. Много интересно беше, че размер 50 ми бяха малки, но затова пък 48 ми паснаха идеално, логиката на номерацията им така и не я разбрах.  Дънки с нормална, не ниска, талия и изчистени модели, без дупки, цепки, кръпки, ресни, апликации и бродерии с пайети и т.н. също ми стоят добре и купувам, когато разбира се, успея да си намеря някъде, защото никак не е лесно да се открият такива.
С риск да обидя някого, ще споделя нещо и по въпроса за възрастовите предпочитания за обличане, някой по-горе беше писал дали клиентите на магазин с такива дрехи са над 70 годишни. Имам възрастни родители, майка ми е на 70г. и от любопитство как ще реагира, показах и някои от въпросните дрешки с блясъци, пайети, шарении и я попитах дали би носила от тях. Отговора беше - как, ама не, как толкова лъскаво и шарено ще нося, то това е за младите, не за такива като мен Mr. Green Значи младите не ги харесват, ама и старите също не ги щат. Аз съм пък представител на средната възраст, ама и на мен не ми харесват никак.
 Вчера влизах в един такъв магазин с надпис - мис Макси. Шарено, лъскаво, блясък, пайети, та чак ти избожда очите от лъскавини.  Е няма друг такъв кич, как да го купя. С тези разцветки и модели като че ли някой иска нарочно да се подиграва с пълните хора. Още повече, че всичко е с толкова найлон, толкова изкуствено, та няма на къде повече,  блузите не падат "меко" а са толкова твърди, че чак стоят мирно, а яките им толкова твърди и найлонови, че чак ще ти отрежат главата. Катарамки, джувки и джидажавки плеснати на най-невероятни места по дрехата, някой е решил, че например на корема, точно по средата е много важно да има джувка. Тези блузи пък, които бяха меки и падаха добре, бяха от 100% вискоза. На времето, когато аз шиех сама, такава материя използвах за хастар на сака и палта, за вътрешна подплата на якета също, при това след предварително накисване и изсушаване, защото се събира много. Едно пране и се събира наполовина. Продавачката при това ме убеждаваше, че било коприна, друг път ... да ги разправя тези на някой, кото не е виждал коприна никога. Като видя, че разбирам от платове обаче, първо каза - е, то е изкуствена коприна, аз Mr. Green на края примирено каза - ми каквото докарат, това продаваме. А разцветките направо уникални ooooh! За моделите пък думи нямам.  Качеството на изработка също беше никакво - криви тегели, спестено от подлепващи, от укрепващи ленти, от хубави копчета и катарами, от всичко, от което би могло да се спести.
Аз се отказвам повече да влизам в такива магазини и да търся целенасочено нещо свястно с номерация 50 и нагоре. Минавам на шивачка и на и-нет поръчки от чуждестранни сайтове защото аман вече от местни пишман дизайнери и изпълнители.
Много дълго стана и спирам. Отново се извинявам ако съм обидила някого, не е нарочно.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 20:03 от Unknown_lady

Общи условия

Активация на акаунт