Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 482
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 375
ох,чака ме попълване на по-елегантен гардероб, че се връщам на работа - съответно няколко номера екстра от преди ooooh!
имам чувството,че доста трудно ще го попълня, макар че не искам много неща ooooh!

# 376
  • София
И аз чакам. А от къде ще зареждате, чие производство ще са дрешките?

Няколко БГ фирми са- има дънки, анцузи, бельо и една много красива дизайнерска колекция. Сега водя преговори за по-официални дрехи, че там имам запъвания малко ...

# 377
  • София /Абсурдистан
И аз чакам. А от къде ще зареждате, чие производство ще са дрешките?

Няколко БГ фирми са- има дънки, анцузи, бельо и една много красива дизайнерска колекция. Сега водя преговори за по-официални дрехи, че там имам запъвания малко ...

Айде, всички чакаме и побързайте Simple Smile

# 378
ааа да ви докладвам веднага, че има сравнително големи размери в едно симпатично магазинче 'ревю' близо до народното събрание, ох как се казваше улицата newsm78 ще потръся, ако искате...
те били верига за дрехи от ревюта, разпродажби и втора употреба, но този магазин е само първите две Peace цените са 66 за сакото ми и 33 за полата ми Peace има и малки, но има и големи размери все пак, всички дрешки са една от вид, т.е.е няма размери, просто една е голяма, друга малка и така  Flutter досат от дрехите са на H&M, а някои нямат хич никакъв етикет newsm78

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 20:25 от ninochka

# 379

Честито ви химн, мацки! Казва се "Да помахаме с ръчички" или нещо такова, слушах невнимателно.

# 380
Магазини "Ревю" има още на Дондуков, точно където трамвай 20 завива по Дондуков, срещу у-щето е. Другия е на ул. Оборище, от Ситняково, в посока центъра. Намира се много близо до спирката на автобусите за към центъра, в кооперацията.

# 381

Честито ви химн, мацки! Казва се "Да помахаме с ръчички" или нещо такова, слушах невнимателно.

Много интересно - точно в тази тема най-редовно се "умъкват" разни небеизвестни юзъри от мъжки пол ... Какво толкова ги влече насам  newsm78
Любима реплика от един филм - "Всеки мъж си мечтае да спи с дебела жена, само да не разберат приятелите му"

# 382
  • Сливен
Е как какво?
Удостояват ни с присъствие, за да не се чувстваме пренебрегнати,
но най-често, за да ни препоръчат я Дюкан, я близкия фитнес  Mr. Green

# 383

За химна на пухкавите жени - не лъжа, вчера го обявиха за химн. За вмъкването - ако ви дразни, няма повече. За причините - да речем, че пухкавите жени са точно толкова интересни, колкото и останалите.

# 384
  • Сливен

За химна на пухкавите жени - не лъжа, вчера го обявиха за химн.

Shocked Кой бе вълчо?
Аз за бъзик го взех - чистосърдечно го заявявам Wink

# 385
  • Бургас
"Разклатете ръчички момичета" е заглавието според БТВ, където снощи го казаха това  Mr. Green Ама никъде не го откривам нещо да го чуя все пак

# 386
# 387
  • от Луната
Много мерси за пздравчето, Вълчо   love001

# 388
  • В две мъжки сърца
Kakvo stana s novia online magazin? Praynig

# 389
  • София
ааа да ви докладвам веднага, че има сравнително големи размери в едно симпатично магазинче 'ревю' близо до народното събрание, ох как се казваше улицата newsm78 ще потръся, ако искате...
те били верига за дрехи от ревюта, разпродажби и втора употреба, но този магазин е само първите две Peace цените са 66 за сакото ми и 33 за полата ми Peace има и малки, но има и големи размери все пак, всички дрешки са една от вид, т.е.е няма размери, просто една е голяма, друга малка и така  Flutter досат от дрехите са на H&M, а някои нямат хич никакъв етикет newsm78

Казва се Ревю Аутлет, на Аксаков в отсечката между Шишман и 6-ти септемви, на левия тротоар в посока 6-ти септември. Но не очаквайте кой знае какво, една риза съм си купила от там...

Общи условия

Активация на акаунт