Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 479
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Хакнаха го този уикенд  #Cussing out
Трябваше да стартираме от утре, а сега вместо това разчистваме.
Стискайте паци  Peace

# 391
  • от Луната
Ах, мизерници  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfirePeaceСтискам палци да стане по - бързо

# 392
ааа да ви докладвам веднага, че има сравнително големи размери в едно симпатично магазинче 'ревю' близо до народното събрание, ох как се казваше улицата newsm78 ще потръся, ако искате...
те били верига за дрехи от ревюта, разпродажби и втора употреба, но този магазин е само първите две Peace цените са 66 за сакото ми и 33 за полата ми Peace има и малки, но има и големи размери все пак, всички дрешки са една от вид, т.е.е няма размери, просто една е голяма, друга малка и така  Flutter досат от дрехите са на H&M, а някои нямат хич никакъв етикет newsm78

Казва се Ревю Аутлет, на Аксаков в отсечката между Шишман и 6-ти септемви, на левия тротоар в посока 6-ти септември. Но не очаквайте кой знае какво, една риза съм си купила от там...
да - то4но така  Hug

на мен доста поли, панталони и сака ми хванах окото, зависи си от вкуса явно, а и от това какво търсиш Flutter

# 393
  • с/у ОколоМръсТното
О, боже  ooooh! ooooh!
Извинете!

Магазинът (неработещ) е на http://www.charovnica.net/ , като линка за форума работи; а самият форум е на http://www.charovnica.net/forum/

Мога само да те поздравя и да ти кажа: на добър час   bouquet

# 394
  bouquet Успех и от мен, аз също чакам с нетърпение откриването Laughing

# 395
Открих едно сладурско магазинче, Бг конфекция, продават неща на "Марта Габарда".Успявам без проблем да си намеря размери от типа на 48 и 50. Нападнах го предната събота, вчера-пак.

# 396
  • София
Открих едно сладурско магазинче, Бг конфекция, продават неща на "Марта Габарда".Успявам без проблем да си намеря размери от типа на 48 и 50. Нападнах го предната събота, вчера-пак.

И къде е по-точно?  Rolling Eyes

# 397
Стамболийски 89, вход откъм Опълченска.
Миналата седмица се сдобих със само от туид и разкошно пуловерче с голяма яка, вчера си купих 2 памучни пуловера. При желание мога да си снимам придобивките и да покажа.
И бельо предлагат.

# 398
Миналата седмица се сдобих със само от туид и разкошно пуловерче с голяма яка, вчера си купих 2 памучни пуловера. При желание мога да си снимам придобивките и да покажа.
И бельо предлагат.
Аз искам снимки и ако може подробно упътване за местонахождението на магазина Praynig,че съм много зле с ориентацията в София,а другият уикенд май ще идвам към вас..,та да се пообзаведа малко.

# 399
  • София /Абсурдистан
И бельо предлагат.

А какви са цените (приблизително)?

# 400
Почвам подред отговори на въпросите.
За съжаление, снимките отпадат, защото камерата на телефона ми създава проблеми.

Хакиба-магазинчето се намира точно срещу МОЛ-а на Стамболийски. Значи, като се пуснеш от Руски паметник по десния тротоар надоооолу, посока Стамболийски, магазинчето е точно преди светофара на Стамболийски и Опълченска.
Непозната дамичке, цените са ми приемливи, поне на мене. За сакото ми от туид, за пуловера от вълна и малко бельо дадох около 120 лв. общо.
Памучните пуловери бяха по около 25 май, не помня, и други неща вземах. Имаха и интересни костюми. Има и намалени сериозно хубави неща от предни сезони, но единични бройки.

www.marta-g.dir.bg

# 401
  • София /Абсурдистан
Благодаря за информацията Пъзелче   bouquet

# 402
  • Пловдив
Искам да Ви питам, някоя виждала ли е плетени рокли за по-едрички жени? За Пловдив става въпрос! Много искам такава, но не мога да си намеря. Или пък ,ако се сещате къде плетат по поръчка (не ръчно, а машинно)?

# 403
  • В две мъжки сърца
Nachakah se veche za novia online magazin!!!Aide de,aide!Zimata ide, a dreshki nqma,nqma Cry

# 404
  • София
От 2 седмици обикалям да си тъся яке или палтенце, но удрям на камък - я няма размер, я ръкавите къси, я цената е над 200 лв. Sad И до Спридера ходих, но нищо - пробвах едни шлиферчета 2ХЛ, но малки, явно не отговарят на размерите Sad От там си взех обаче едно пуловерче.

Някой да е виждал нещо като за нас, на нормални цени - интересуват ме якета и палтенца 3/4.

Иначе на Илиянци открих един щанд в МОЛ-а, има памучни блузки, ризки и май и други неща, шаренки, нямаше едноцветни, но пък размерите бяха до 5ХЛ.

И аз чакам новия онлайн магазин.

Общи условия

Активация на акаунт