Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 450
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 405
На Графа в посока от стадиона към Попа , почти в началото след пощата има магазин за обувки СОФИ на втория етаж в този магазин има големи размери дамско и мъжко, на витрината има и голям манекен.

# 406
Момичета някой пазарувалли е www.torrid.com
Има доставка до България и редовно намалят доста прилично половината от нещата в сайта.

# 407
Някой знае ли какво стана с каталожния магазин на BON PRIX в България - миналата година имаха и каталог, и сайт, а тази година изчезнаха и на сайта, и на телефоните? Ако са закрили бизнеса в България много ще ме е яд, защото това бяха най-добрите модели - големи номера!

А мацката с он-лайн магазина се подвизава в темата за Дюканската диета, така че май е забравила "дебелите" неволи и скоро магазин няма да видим!

# 408
  • от Луната
Не е чесно пък  #Cussing out. Така се радвах на този магазин, че ще го открият скоро, а то..... Crossing Arms Crossing Arms
Галя, за първи път виждам манекенки да не са излезли като от концлагер. Не съм пазарувала от този магазин, но ще разгледам

# 409
  • с/у ОколоМръсТното
Има доставка до България и редовно намалят доста прилично половината от нещата в сайта.

хубави нещица има.
Но все още не мога да рискувам със закупуване на дреха по нет-а.  Confused

Царицата - майка , един  е-магазин се прави с цел печалба, а не задоволяване на лични нужди. Та все още има надежда  Laughing

# 410
  • София
Има доста интересни неща в тоя сайт Simple Smile
Някой ще се осмелява ли да поръчва? Mr. Green
Единственото,което ме притеснява е,че според мен английския ми не е толкова добър,че да се оправя във всичко.Иначе,размери и т.н не ме притесняват.Или ще стесняваме,или ще отслабваме или ще продаваме Laughing

# 411
работа ми изисква по-елегантно облекло до сега винаги съм си намирал костюми в магазина на мария магдалена - на стамболийски, малко преди света неделя с/у първа инвестиционна е
обаче с удоволствие ще проверя и в тези магазинчета дето коменитрате
  bouquet

# 412
Ще се запиша при вас .че ходя гола и боса ,а не е никак красива гледка  Embarassed

# 413
  • от Луната
Гери, добре дошла  Hug

# 414
Мерси за посрещането  Simple Smile Аз съм от Пловдив и там си имаме магазин за големи дрешки ама скъпооо  #2gunfire пък и аз съм една кифла с едно шкембеее ако панталончето ми става  в краката в талията не-абе трагедия  ooooh!

# 415
Хайде да правим обща поръчка от www.torrid.com
че и аз сама няма да се справя - зле съм си с този английски и това си е.

Ако имате път към Сливен задължително минете през магазина на "Миролио"/намира се срещу Била/.
 Има страхотни нещица,както ежедневни така и по официалнички - все пак се задават празници Joy

# 416
  • от Луната
То и при нас има два такива магазина, но в единия е много скъпо, а в другия не мога да вляза, защото се намира на върха на едни мноооог стръмни стълби  #2gunfire и с количката няма как Crossing Arms. А той е и за бременни и не знам как много бременните се катерят и слизат по тия стълби #Crazy newsm78

# 417
здр,моми4ета някой знае ли в Сливен,Ямбол,Бургас магазин за пухкави?София ми е дале4е.                                                                                                                                                                                                                           Благадаря ви предварително.

# 418
Е Миролио нали е в Сливен, не става ли?

# 419
Няма голям избор в Миролио,а и цените малко височки.

Общи условия

Активация на акаунт