Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 406
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Включвам се само да ви кажа, че в РУМ-а в Младост-2 на 1-ия етаж има магазин, в който продават големи размери кожени якета. Има 5 пъти ХL, и моделите са изключително сполучливи за едри фигури.

# 451
  • София /Абсурдистан
Включвам се само да ви кажа, че в РУМ-а в Младост-2 на 1-ия етаж има магазин, в който продават големи размери кожени якета. Има 5 пъти ХL, и моделите са изключително сполучливи за едри фигури.
А в същия РУМ, но на 2-я етаж, веднага в дясно, има магазин за макси дами. Обаче номерацията е твърде голяма, наистина е за много едри дами.

# 452
Да ви кажа ето тази марка доставя до България www.kiyonna.com. Аз си чакам първата поръчка ....

# 453
А каква е номерацията и колко парички излиза доставката? newsm78

# 454
Ами в сайта си има някаква таблица за номерациите, аз горе -долу се ориентирах по нея. Но поръчах само една блуза за да видя до колко съм уцелила. До 100 $ доставката е 29.99

# 455
  • София
А в същия РУМ, но на 2-я етаж, веднага в дясно, има магазин за макси дами. Обаче номерацията е твърде голяма, наистина е за много едри дами.

Ух значи да взема да мина, че аз съм от много едрите  Mr. Green

# 456
 ooooh!Много пари е тази доставка! newsm78

# 457
asichka_82 не е кой знае колко. Освен това цената на шипинга пада ако поръчката е за по - голяма сума... Понякога момичетата си правят комбина и си делят сумата за доставка.

# 458
  • София
asichka_82 не е кой знае колко. Освен това цената на шипинга пада ако поръчката е за по - голяма сума... Понякога момичетата си правят комбина и си делят сумата за доставка.

Остава и риска от обмитяване...и 30% отгоре. Май ще си остана само на Ларедут!

# 459
  • Плевен
Мами от Сливен, започнаха ли намаленията в магазин Миролио?

# 460
  • Плевен
Мами от Сливен, започнаха ли намаленията в магазин Миролио? Че там ми е надеждата.

# 461
verik1979 и Коледна фея,
ето копирам си поста от темата за намаленията:

В Орхид купуваш 2, плащаш само 1.

# 462
Здравейте на всички!Преди две седмици ходих до магазина в Сливен,да докладвам че имаше големи намаления -40-50%,в магазина беше пълно с народ/така не сам го виждала преди/,но може би защото беше Никулден.Продавачката ми каза че тази седмица пак чакат стока.Иначе има доста интересни неща на мнооооооого добри цени,по официалнички -  подходящи за предстоящите празници.

# 463
  • Враца

Остава и риска от обмитяване...и 30% отгоре. Май ще си остана само на Ларедут!

Малко е голяма темата, затова да попитам има ли в Ларедут големи номера дрехи и може ли линк към тази категория?   Благодаря!  bouquet

# 464

Общи условия

Активация на акаунт