Умопобъркваници и мистерии-18

• 38 984
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 1 230
И аз се предавам. Нещо от 1 час нищо не правя EmbarassedТъпча на едно място.

Лека от мен и успех на по-упоритите Peace

# 1 231
на картината / зад лампата / в игралната зала е кода за дъските - от там взех въже

# 1 232
Как видя кода? Видях го  Flutter
Взех въжето, с което не знам какво да правя. Но смешах трите смеси които получих в ковачницата. Златната, сребърната и бронзовата и си отлях ключ. Взех свещта и сега съм в пещерата и умувам.
Пуснах  машината, но Четох че фитил трябва да се сложи, но как?
Ох сега и магнит трябва да търся  newsm78
Ох не мога да им разбера нищо на Руснаците. Снощи баща ми ми преведе някои неща, но си тръгна и сега няма кой.
Аз ще чакам някой да подскаже, как да си намеря магнита.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 08:24 от _baby

# 1 233
Добро утро.
Може ли едно рамо за извънземното?
Отворих тапата на бурето с рака и зациклих.

# 1 234
Трябва да вземеш въдицата и да изтеглиш нещо от морето, не помня какво.

# 1 235
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро.
Може ли едно рамо за извънземното?
Отворих тапата на бурето с рака и зациклих.
Сложи вътре онези олигавени листа дето ти ги върна маймуната!!!

# 1 236
Да бе вярно че първо трябваше да напиеш двамата извънземни и да хвърлят ключа в морето и после с въдицата.

# 1 237
Вивка ще се включиш ли в тази http://www.doodoo.ru/flashgame-3140.html Зациклих в пещерата, някъв магнит ми трябва  newsm78

# 1 238
_baby, в пещерата има рисунки и трябва да преброиш колко рисунки има точно от всеки вид в книгата на втория етаж на салона и колкото рисунки има толкова пъти кликаш върху сейфа в банката и там е магнита... ама голямо въртене беше докато го намеря Simple Smile

# 1 239
Излязох.  Simple Smile Благодаря   bouquet
Отивам в пещерата.

# 1 240
Аз влизам в банката, но вратата е затворена и не виждам сейф. Иначе си написах всички рисунки по колко пъти ги има и видях книгата горе с кои рисунки е.

# 1 241
мисля, че беше в следната последователност - взех една от металните пръчки от решетката на гишето на банката (след много цъкане върху нея), после пръчката я пъхнах в дупката на стената на магазина (chicos) и това премества шкафа и там има ключ за вратата на банката.
------------------------------
излезнах Simple Smile

# 1 242
Ох мерси много, взех магнита и сега запълних всички дупки, но май съм пропуснала някоя  newsm78

# 1 243
Как да видя кода на картината? И кофа нямам. И при гробището не ме пуска. И нямам зелена трева (т.е. нямам монетка)

# 1 244
В стаята с кода има дупка в ляво и като я натиснеш и лампата се отмества.

Общи условия

Активация на акаунт