НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 315
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
ЧРД на Бубалина! Жива-здрава, обичана и щастлива!
Честито на Златна! Лека бременност и всичко да е наред! Peace
  На патерица - всичко хубаво желая на Фъстъчето за рождения ден! И стискам палци за прегледа! bouquet  bouquet  bouquet
Мишето ми изкара май вирус тези дни. Само температура и отпадналост...Първо мислех, че е от ваксината, ама педито каза, че е вирусна инфекция. Днес няма температура. Дано се оправя вече. Гълтаме хомеопатично лек., ампули вит. С и за темп., но само, ако наближи 38 градуса.
За Априлци не пиша, защото  толкова надалеч не мога да знам дали няма да имам работа, да съм на събитие, дежурна и пр.
Честито на празнуващите на Атанасовден!

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 01:39 от masha

# 136
БУБАЛИНЕЦ и от МЕН ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! \с известно закъснение  Embarassed\ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА СЪПРУГА И МАЙКА! Heart Eyes

БЕЛА, КЪСМЕТ!!! PeaceИ ДА ПИШЕШ!!! Heart Eyes

МЕГИ СТИСКАМ палци за днес!  Praynig

ЗЛАТНА честито! Здраве и късмет!

Иве, стискам палци и за Мишон да се отърве от вируса по най-бързия начин!  Praynig

# 137
  • Ботевград
Фъстъчка, стискам силно палци мила Praynig Praynig Praynig
Дано най-накрая сложат диагноза и бързо оздравяване Cry

# 138
  • София
Така..............

При нас нещата хич не са добре. Ники е с пневмония.Щяха да ни вкарват в болница, но се оказа че няма места. От вчера направо съм луднала.
Нали ви се бях оплакала, че пак вдигна температура и ще му направим кръвна картина. Отидохме вчера следобед и педи ни каза да направим и снимка. От снимката стана ясно че има пневмония и трябва веднага да отидем в болница да го включат на системи. Според нея пневмонията е почнала да се резорбира, но не е много сигурно. Трябвало да постъпим в болница за наша сигурност, защото можело да направи дихателна недостатъчност и при така създалата се ситуация нямало какво да направим вкъщи.
Хукнахме към вкъщи зда оправим багажа и после в Токуда. След известно чакане се оказа, че не могат да ни приемат, заото няма места, но могат да ни прегледат срещу 30 лева Shocked.
От там се обаждаме на педи и към Окръжна. След 1 час придвижване, заради задръстванията, открихме, че там няма детско отделение от октомври миналата година. Айде към Александровска.
Там някаква лекарка ни прегледа. Каза, че според нея ситуацията не е толкова зле и може да се опитаме да се лекуваме вкъщи. Даде ни нов антибиотик и трябва да видим до утре как ще се стекат нещата. май и те нямаха места.
Педи обаче твърди, че детето е с пневмония и му трябва болнично лечение.

ох, сега повърна за пореден път. май ще трябва да се ходи в болница

# 139
  • София
Креми, това което преживяваш е кошмарно. Как може да обикаляте София и да няма къде да ви приемат по спешност и то с малко дете!!! #Cussing out #2gunfire Това е недопустимо. Направо нямам думи. Надявам се, че все пак Ники ще получи необходимите грижи и бързо ще се излекува. Praynig

Фъстъчка, стискам палци при теб да няма нищо тревожно!

Маша, дано Мишето бързо да се пребори с вируса!

# 140
  • София - Дианабад
МегиPraynig! Дано всичко е наред! Peace
kreo, успех! Дано нещата се оправят най-бързо и лесно! Peace

Честито на всички празнували и празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet

Златна, страхотна новина! Честито! Пожелавам ти лека бременност, леко раждане и едно прекрасно бебче, на което прекрасната кака Злати да помага мнооого!!!  newsm68 Момче или момиче, нека бъде каквото искате! 
Сега си имам и колежка Wink. Супер!
Аз от понеделник съм на практика - много се вълнувам, че ще бъда при сладки дечица. 2 седмици в детска градина и 2 седмици в училище. В понеделник ще разбера къде съм най-напред, какъв ми е графикът и т.н. Само да не оповестят грипна епидемия, че тогава няма да мога да си карам практиката, направо на изпит ще отида  Cry.  Трябва и по английски да влизам, нали карам СДК по английски. Ако мога да направя и това, ще бъде супер.
 Heart Eyes

# 141
goris, в коя детска градина ще си на практика?

kreo, сега прочетох - това е....не знам как да го нарека.  #2gunfireвече на геноцид ми мяза. просто няма такава държава....бахти как се ядосах. #Cussing out
дано Ники се оправи бързо. стискам ви много силно палци. Praynig

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 16:26 от iviche

# 142
Верче, честит рожден ден на патерици   bouquet! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана жена и майка   bouquet!
Златна, честито   bouquet! Леко бременеене и един малък, пухкав сладкиш да си имате на есен  Hug!
Леле, Креми, това е ужасно Confused! Стискам палци новият антибиотик да помогне на Ники  Praynig!

# 143
  • София
Привет, тук съм!

Неочаквано тази сутрин се събудих и нищичко не ме боли... !!! Просто не мога да се нарадвам! Голям кошмар беше цели 4-5 дни с ужасни болки и сега изведнъж нищо.  Laughing

Крео, това което пишеш е ужасно, как така да не могат да ви приемат #Crazy Горкото дете! Дано се оправите от новото лекарство!

Маша, стискам палци на малкия юнак да се оправи!

Всички други болнички да оздравяват и няма да му се даваме на тоя грип, нали?

# 144
  • София
Момичета НЕ СЪБИРАЙТЕ МАЛКИТЕ С ДРУГИ ДЕЧИЦА В ТОВА ГРИПНО ВРЕМЕ!!! По-добре една седмица самички да си играят отколкото да се разболеят мъниците ни!

Креми дано подейства АБ и не се налага да влизате в болница Praynig То както излиза, не че има къде #Cussing out
Направо се чудя понякога в каква държава живееме!

# 145
мама Мони, много хубав призив, но важи само за майки с едно дете. другите, на които големите деца ни ходят кое на градина, кое на училище....какво да правим? Wink

# 146
Крео,стискам палци и се моля Ники бързо да се оправя PraynigА това където го пишеш,нямам думи просто,в каква държава живеем само SadДано Ники утре е по-добре и ви подейства бързо новото лекарство Praynig
Маша,бързо оздравяване и на вас Praynig
Фъстъчка,радвам се че се чувстваш по-добре PeaceДано не преживяваш никога този кошмар отново Praynig
И на мен днес ми е едно тъжно-на моята най-добра приятелка днес почина братовчедка и и цял ден съм като попарена,направо не мога да повярвам че си отиди едно младо и усмихнато момиче,а беше само на 23 г.Боже,наистина какво има в живота,както много радости,така и много мъка!За това се моля само да сме живи и здрави и най-вече дечицата ни да са усмихнати и много щастливи!И да няма повече болни мъничета Praynig
Лека вечер и много цунки на малките муцунки Simple Smile

# 147
Ей откога не съм писала Whistling
Първо да честитя на патерици Рожденните Дни на Меги и на Верчето!!! Пожелавам ви да бъдете здрави и обичани!!!   bouquet
Златна страхотна новина!!! Желая ти лека бременност!!! Heart Eyes
Момичета не съм писала отодавна защото се преместихме в нова къща! Луднах но се пренесохме най-накрая!!! През това време Дани ми направи една вирусна ангина с избиването на един кътник и за първи път от 6 месеца възпалението не слезе в дробовете Praynig Беше зле 1 седмица но важното беше че не ми направи бронхиолит.
За Априлци не мога нищо да кажа защото с това боледуване всеки месец вече не си правя планове за повече от 1 ден напред ooooh!
Креми дано не сте в боница и ви повлияе АБ Praynig Щом и в Александровска не са ви взели значи е било претъпкано иначе там не отпращат Tired
Меги дано вече всеки ден се събуждаш без болки и с усмивка на уста Party
Ох стига че стана дълго. Вече ще се включвам всеки ден

# 148
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте и от мен. Дано Ники да се оправи бързо.

За Априлци още не са казали докога да се изпрати капарото, нито точната сума и отстъпките. Чакам.

На Ема й избива долу кучешки зъб и днес е с разтройство, но не знам дали от зъба или от лютото ядене, което вчера майка ми й е дала, защото тя "си искала"......

# 149
  Здравейте момичета!
  Едно голямо" чЕСТИТО" НА ЗЛАТНА -МНОГО ЛЕКА И ПРИЯТНА БРЕМЕННОСТ МИЛА!!!
   На всички рожденници с малко закъснение-много любов и здраве!!!!
  Крео-това е направо безобразие-пробвахте ли във 2-ра градска-пиши когато можеш,мила,стискаме палци.Както и за всички болни дечица baby_neutral
   За пастата за зъби-видях ,че доста мами казват,че са пробвали с извастни марки ,а дечицата не искат-Ивайло си мие зъбите всеки ден от 3 месеца насам и много обицха-пастата е АСТЕРА-ЯГОДКА-ПРОБВАЙТЕ ДА СМЕНИТЕ ПАСТАТА И МОЖЕ ДА ИМА УСПЕХ.
 За Априлци -щяхме да сме 1-ви кипри ама се надявам да си пътуваме за Варна по това време.
    иначе Ивко е добре-расте и къдравее,а майка му слабеееееееееееее:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4994429                     
        http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4994430
      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4994431
        целувки

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 16:05 от klukarkata

Общи условия

Активация на акаунт