Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 391
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нимче   love001

Наздраве на всички по случай св. Нина

Зло да те забрави, мила приятелко! Да се свети името ти, да дойде и царството ти!

# 121
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

# 122
  • У дома... някъде
За вигантола-все още давам Peace
Относно белите след прохождането на Дари-ами малко се увеличиха,но няма как,аз и така си я обичам Mr. Green Heart Eyes
Честит празник на всички малчугани,които са родени днес и на майките им!Да са много щастливи и галеници на съдбата!   bouquet Hug
На мен рано сутринта ще ми започнат контракциите и ще ми падне тапата(по това време бях в болницата) и след броени часове ще си видя принцесата за първи път GrinningОх разчуствах се Crazy
Ивонска благодарско за поздрава Hug    bouquet

# 123
Нин, честит имен ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
Честит Имен Ден Нинка!!! Да си жива и здрава и да те слушкат!!!
Ним, не се връзвай... нещо си изкарва на теб. Аз явно съм голямо зло, защото никой не смее да ми направи забележка по отношение на Дара. Каквото реша това е... ама че предния ден съм казала точно обратното... моя си работа! Веднъж само майка ми ми мелеше, че не съм и давала сок от моркови, а мъж ми я подкрепяше и твърдеше, че затова Дара върви дребна и аз като побеснях и като изкартечих "Я каква голяма съм станала като съм пила сокче от моркови!!!", млъкнаха и не повториха.
Уф, май се поувлякох...
Ха наздраве!!!

# 125
  • при принцесите
Здравейте на всички Simple Smile
Много благодаря за поздравите и пожеланията.
Честит празник и на Криси, Никола и Митя, както и на всички, които ги обичат   bouquet
Ние изкарахме една тежжжка вечер. Рожденицата се държа отлично. Гостите казаха все едно всеки ден на купон я водите Simple Smile
Правихме и прощъпулник, взехме мишката (те майка и и баща и са програмисти - дали няма нещо гнило  newsm78).

# 126
  • София/Варна
Да ти е живо и здраво името, Нина, и ти заедно с него!!!

# 127
НИНЧЕ честит имен ден! Бъди здрава и усмихната!

Ним
  Hug те роднинските забележки са като водопад, почнат ли няма спиране! просто не им позволявай да те наранят! абстрахирай се и да не ти пука! това което си направила и правиш за Симонесата е най-доброто нещо! Позволяваш и да се развие нормално и възпитаваш добър вкус към живота, нали точно за това сме родители, за да преценим ние, кое е правилно и те уверявам, че ти знаеш най-добре кое е най-полезно за твоето бебе! бъди сигурна в себе си!  Hug

Цял ден се мотаме по магазини! Мъжът ми пак ще пътува!  Cry и за това се подготвяме!

Аз вигантол давам, когато се сетя по 1 капка! А да ви питам вашите дечица пият ли някакви капки за зъбките??? моето педи такова нещо не ми е казвало!  newsm78

# 128
  Честит рожден ден на Аксиния на Стилияна ,Дария  на valeria81 ,Любослав на Анджелина ,Борис на bonnie7777,Веско на manana!

# 129
Честит Имен Ден на Нинище!

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Аксиния, Дария, Любослав, Ния, Борис, Веско, Стоян, Елица и Милица. С пожелание да са здрави и много, много щастливи.

Честито и на всички празнуващи днес.   bouquet

# 131
Честит рожден ден на Аксиния,Любо, Дария, Веско, Ния, Стоян, Елица, Милица и Борис !!!

# 132
  • София
Честит рожден ден на

Аксиния,

Любо,

Дария

Веско

Ния

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 06:18 от ivonska

# 133
  • София
Наздраве на майките на рожденници!

# 134
Честит Рожден Ден на newsm18 newsm18 newsm18 АЯ  newsm18 newsm18 newsm18,Дария,Ния,Елица и Милица newsm59 newsm38 newsm06 newsm06 newsm06 Честит Рожден Ден на Супер Любо,Веско,Борис и Стоян newsm59  ura  ura Пожелавам им много здраве,щастливо детство и сбъднати мечти  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu football baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт