Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 330
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на снаха ми  Аксиния на Дария, Любослав, Ния, Борис, Веско, Стоян, Елица и Милица!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! КЪСМЕТ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

Днес набързо пиша, че стягаме багажа на мъжът ми!
 cry
Давид почти проходи!  newsm68 ходи от мебел на мебел и се хили!

после пак ще се включа!  Hug

# 181
К'во правите, бе мами? Аз скучая.

И чакам храната. Още я няма. Една мисъл ме гложди, да не би да са ме забравили днес?? newsm78

# 182
# 183
Честит рожден ден на Ая, Веско, Любо, Дария, Ния и Борис ! Нека бъдат най-щастливите деца!
 Ей, чак сега смогнах да ви изчета. След снощи остана мазало...........Митя от зор почти проходи..............едни луди деца ми направиха къщата да изглежда,че се е взривила Simple Smile Незнайно защо ушите на тигъра от тортта бяха под дивана. Спала съм на купичка ядки /намерих ги сутринта/ Simple Smile...................но като цяло рождения ден мина добре. Обаче всеки следващ ще бъде по клубове, кръчми и други заведения. После ще кача и снимки.

# 184
# 185
  • София, Лагера
....След снощи остана мазало...........Митя от зор почти проходи..............едни луди деца ми направиха къщата да изглежда,че се е взривила Simple Smile Незнайно защо ушите на тигъра от тортта бяха под дивана. Спала съм на купичка ядки /намерих ги сутринта/ Simple Smile...................но като цяло рождения ден мина добре. Обаче всеки следващ ще бъде по клубове, кръчми и други заведения. После ще кача и снимки.
Ауууууууу  newsm09
а колко дечица бяха?

# 186
....След снощи остана мазало...........Митя от зор почти проходи..............едни луди деца ми направиха къщата да изглежда,че се е взривила Simple Smile Незнайно защо ушите на тигъра от тортта бяха под дивана. Спала съм на купичка ядки /намерих ги сутринта/ Simple Smile...................но като цяло рождения ден мина добре. Обаче всеки следващ ще бъде по клубове, кръчми и други заведения. После ще кача и снимки.
Ауууууууу  newsm09
а колко дечица бяха?
С мойто 6,  ама лудяха за 60 Simple Smile

# 187
Честит рожден ден на прекрасните Аксиния, Дария, Любо, Веско! Нека детсвото им е слънчево, нека усмивките им не слизат от лицата им, нека са здрави и щастливи дечица!!!

На страхотните им майки - да са все така красиви, обичани, да се радват на обичта на децата си и да се наслаждават на безгрижното им детство!

# 188
  • Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ РОЖДЕНИЦИ!

Нека да растат здрави, щастливи и разумни, за радост на мама и татко!

# 189
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА  hbday
 ЩАСТЛИВ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ  cheers

# 190
Честит рожден ден на Ая, Дария, Любо, Ния, Борис, Веско, Стоян, Елица и Милица!

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Aя, Дария, Любака, Ния, Борис, Веско, Стоян, Елица и Милица!
newsm59 newsm38  party041 newsm18 Tada  bigdance2  ura dance dazzler1

Нинище, честит имен ден на патерици. Бъди здрава, щастилава и обичана от своите и чуждите  Mr. Green  мъже.
Lyllyta, свиквай от сега, че като стане голям и почне да върти купони  Crazy
Сту,  ти цял ден ли си  раждала? Ни мъ отказвай от второ плс.  На мен 6.30 часа от първа контракция до раждане ми се сториха цяла вечност, при това с ПДА. Второто си правех сметки за час-два да го родя.  Mr. Green

# 192
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Ая, Дари, Веско, Любо, Ния, Борис, Стоян, Елица и Милица!
Да растат здрави и щастливи!
На всички майчета родили днес,честит празник!
Някъде по-напред стана дума за Вигантола-аз въобще не съм спирала да го давам,дори през лятото давах по капка.Не знам от къде другаде ще си набави вит.Д,ако не го давам.От жълтък се съмнявам,а и не тя поема само това,което е в кухнята....аз не и варя!Пък и фонтанелката и още не е напълно затворена.
Някой питаше за капки за зъбките-до преди месец,когато имаше 3 зъба и 4-ти на път не съм,но моята приятелка(тя е стоматолог) ми каза да и давам,че момента е сега докато никнат и купих Зимафлуор.Давам по 4 капки на ден!

# 193
  • София
bdbaloniЧРД на прекрасните Ая, Дария, Ния, Любо, Веско, Борис,Стоян, Елица и Милица! bdbaloni baloni
Пожелавам весел и незабравим празник днес  Hug  Party Time

Мопси, споко - аз Мими я родих за 2 часа и половина.  Wink

Аз Вигантол давах рядко, лятото хич, а на миналата консултация педито каза да го спра  Mr. Green Аз си признах, че не съм била от най-редовно даващите, ама тя нищо не каза. Иначе фонтанелата на Мими е почти затворена.
Зимафлуор или друго не съм давала нито на Криси, нито на Мими.

# 194
Честит Рожден Ден на  АяДариВескоЛюбоНияБорисСтоянЕлица и Милица!
nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт