Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 371
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома... някъде
Специално за Ая, Веско, Любо, Дария и Борис!

И за техните мами
Момичета много сте мили,развълнувах семного от пожеланията  Hug.

# 151
Стилянке аз пък знам, че по Смолян правели много хубав пататник и искам с него да ма черпиш  Crossing Arms
Ив лек път  Peace

# 152
  • София, Лагера
Ним, не се връзвай... нещо си изкарва на теб. Аз явно съм голямо зло, защото никой не смее да ми направи забележка по отношение на Дара. Каквото реша това е... ама че предния ден съм казала точно обратното... моя си работа! Веднъж само майка ми ми мелеше, че не съм и давала сок от моркови, а мъж ми я подкрепяше и твърдеше, че затова Дара върви дребна и аз като побеснях и като изкартечих "Я каква голяма съм станала като съм пила сокче от моркови!!!", млъкнаха и не повториха.
Уф, май се поувлякох...
Ха наздраве!!!
smile3521
Нимке, и аз мисля, че това е добра стратегия. Веднъж завинаги се отърваваш от всякакви съвети (ако това може да се нарече съвет)!
И на мен не смеят да ми дават акъл. Преди, когато майка ми се опитваше, не  по повод бебе, просто тихо и храдно казвах "Аз имам друго мнение и няма да коментирам повече този въпрос" и така... иначе ми се е случвало да затварям телефона, колкото и да е невъзпитано. Или направо да стана от стол а и да кажа "Аз бързам, имам рбота"... все ми е едно какво си мислят! Моите нерви са си мои нерви и ще си ги пазя за Пресиян!  Mr. Green

# 153
Специално за Манана

# 154
  • София/Варна
Тръгвам за Кърджалйеро!  bye

Лек път и внимателно с ТИРовете, че по тая дестинация са много, с не особено благонадеждни шофьори.

# 155
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБО, АЯ, ВЕСКО, ДАРИЯ, БОРИС и НИЯ !!!
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВА И РАДВАЙТЕ МАМА, ТАТКО И ВСИЧКИ НАОКОЛО!!![/b]

ВСИЧКИ МАЙКИ КОИТО ПРЕДИ ГОДИНА СА ДАЛИ ЖИВОТ НА ПРЕКРАСНИТЕ РОЖДЕННИЦИ, ДА СА ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И УСМИХНАТИ

# 156
  • София
Защо чиститите на Нина?Антонов ден е на 18...сестра ми е Антонина и тогава празнува.  newsm78
Нимско, що се връзваш? Моята майка ако ми беше казала това, щях да и затворя телефона без обяснения.  Naughty

# 157
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Аксиния, Дария, Любослав, Ния, Борис, Веско, Стоян, Елица и Милица!
Да растат живи и здрави!
Манана,Анджи,Валерия и Стилияна желая ви да сте най-щастливите на този ден!

# 158
  • София
Нас пък преди 1 година днес ни изписаха.  Whistling

# 159
  • София
Защо чиститите на Нина?Антонов ден е на 18...сестра ми е Антонина и тогава празнува.  newsm78

Вчера беше Света Нина

# 160
  • София
Защо чиститите на Нина?Антонов ден е на 18...сестра ми е Антонина и тогава празнува.  newsm78

Вчера беше Света Нина
newsm43

# 161
  • София, Лагера
Честит рожден ден на всички пораснали мъниченца и мамите им!  Hug

Честит имен ден на патерици и на Нинка!   bouquet
Нинооооу, да се появяваш повече на сбирките, очите ти забравихме!

# 162
Честит рожден ден на всички пораснали мъниченца и мамите им!  Hug

Честит имен ден на патерици и на Нинка!   bouquet
Нинооооу, да се появяваш повече на сбирките, очите ти забравихме!

Дай малко цвят мааааа, много сухичко ни поздравяваш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 163

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Аксиния, Дария, Любослав, Ния, Борис, Веско, Стоян, Елица и Милица!

# 164
  • София
Мойто дете се разхожда само и сега ме подмина в коридора като бърз влак малка гара! ooooh! Аз й викам "Сииимонааа, къде си се забързала", а тя само изтърси "Бърлю-гърла-гър-дъбю-баааа" и продължи, без да спре да ме погледне дори.

Аз ли остарявам, младежта ли порасна вече?  Thinking

Да не ви разправям каква истерия е за компютъра - сама си го пуска, тя и ТВ-то сама си пуска, сменя канали...  ooooh! Опасна е.

Аре похвалих се

Общи условия

Активация на акаунт