Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 314
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хора, разчувствах се.  Cry Не искам никога да спират тези срещи...толкова е хубаво, станали сте ми като най-добрите приятелки.  Hug Да не кажа, като част от семейството. Само като си помисля, че след година вече всички ще работят, ще ни завърти живота и всичко ще е само спомен и ми иде да ревна.  Cry Хайде да не позволяваме да се случи!

# 241
Ноеми благодаря  Hug Heart Eyes

# 242
Хора, разчувствах се.  Cry Не искам никога да спират тези срещи...толкова е хубаво, станали сте ми като най-добрите приятелки.  Hug Да не кажа, като част от семейството. Само като си помисля, че след година вече всички ще работят, ще ни завърти живота и всичко ще е само спомен и ми иде да ревна.  Cry Хайде да не позволяваме да се случи!
Ехей аз почнах да работя пък гледам да не изпускам среща  Hug
Клеми аз си мисля, че е хубаво децата ни да си имат приятелчета от малки, а и като гледам май сме една от малкото отчетни, в която се организираме и събираме. И аз искрено се надявам, че догодина няма д сме само хубав спомен една за друга  Peace
Ако усетиме такова нещо се местим в бъдеща отчетна  Wink, ама не знам ти дали ша си навита  newsm78

# 243
    Ним,бяхте много сладки в "Горчиво"-то предаване! Laughing
    Вярно е ,че камерата слага 5 кг( а според мен ,и ,поне, 5 години) отгоре,но това изобщо не ви попречи да изглеждате добре! Hug

# 244
И аз искрено се надявам, че догодина няма д сме само хубав спомен една за друга  Peace
Ако усетиме такова нещо се местим в бъдеща отчетна   Wink, ама не знам ти дали ша си навита  newsm78

bishop bye bye bye bye bye bye

# 245
  • София; Дружбето
Селма, 11-12, кой когато успее Hug
Аз съм навита за отчетните, само гледайте да се договорим да сме заедно Mr. Green Сту, мани тея попове ми фащай Митака за мъжко

# 246
Аз съм навита за отчетните, само гледайте да се договорим да сме заедно Mr. Green Сту, мани тея попове ми фащай Митака за мъжко
Ако Митака не става за мъжко има един проверен  Whistling

# 247

smile3521 Проверен е на Анджи мъжа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Твоя докато не направи второ не се хващам Stop

# 248

smile3521 Проверен е на Анджи мъжа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Твоя докато не направи второ не се хващам Stop
Пък кой ти каза, че говоря за моя  Whistling
Аз говоря обикновено, че Митака е проверен за женски, квото аз искам  Whistling

# 249

Пък кой ти каза, че говоря за моя  Whistling
Аз говоря обикновено, че Митака е проверен за женски, квото аз искам  Whistling

Ма вземай го още сега...тамън две момиченца ще ти доведе Whistling Whistling Whistling Whistling

# 250
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Манана,надявам се на Веско да му е харесало партито днес Hug Hug Радвам се,че успях да дойда да ви уважа днес Hug Hug Hug

Къде казвате мога да гледам Ним в "Горчиво" от днес newsm78 newsm78

# 251
  Мойто дете още не спи! ooooh! Тича из стаята и радостно пищи.
  Тази сутрин се е събудил в 10.30.Утре,ако се събуди в толкова,не знам как  ще успем да дойдем на купона у Цвета...... ooooh! ooooh! ooooh! Как ми се искаше да се развея малко.....
   Днес и на Манана купона изпуснах.
  Колко съм уморена!Как ми се спи!Но кой ме пита? Tired Tired Tired
   Сигурна съм ,че има и други,като мен,уви.....

# 252
# 253
Честит Рожден Ден на Миша newsm59  ura newsm38 newsm51Да расте все така лъчезарна,палава и здрава newsm51 newsm51 newsm18 newsm67
Честит Рожден Ден на Оги,Боил,Васил,Пресиян и Магдалена Пожелавам им много усмивки,здраве и приятели bdbaloni baloni Flowers Sunflower

# 254
  • Велико Търново
Честит специален януарски ден на Миша и Магдалена, Оги, Боил, Пресиян и Васил и още по-специален ден на техните майки и семейства!!

Общи условия

Активация на акаунт