Раничка на шийката на матката - 2 част

• 94 229
  • 561
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Благодаря на всички момичета за отговорите. Все така да си помагаме и да се борим заедно с раничката. Много здраве и успех желая на всички.  txtloves

# 481
Днес направихме първото намазване със Солкожин-а, второто ще го правим след седмица.
Искрено се надявам да се оправи с това мазило и най-накрая да ми отпадне тоя дерт.

# 482
И аз се записвам в темата.  Sad
Причината да стигна до генеколога си беше кървене при полов контакт. Оказа се, че от раничка. Взе ми цитонамазка за изследване. Чакам да ми излезе резултата. Изписа ми Полижинакс и каза да отида за обгаряне след като приключа с лечението. Ще ми е за втори път след раждането. Процедурата не ме плаши. Предната ми цитонамазка, в началото на годината, беше ПАП 2. Явно няма спасение от тези ранички и след време пак се появяват.  ooooh!

# 483
Момичета, тези от вас, които са ги мазали със Солкожин появи ли ви се някакво течение след намазването?
На мен ме мазаха в събота и от тогава имам няко супер гадно течение, дето не спира по цял ден  Confused Twisted Evil
Нормално ли е?

chibi, успех  Hug
Какво обгаряне ще ти правят с лазер или с ток?

# 484
  • Варна
Явно няма спасение от тези ранички и след време пак се появяват.  ooooh!
И аз се чудя дали има спасение от раничката или винаги трябва да ти е като обица на ухото. newsm78

# 485
Явно няма спасение от тези ранички и след време пак се появяват.  ooooh!
И аз се чудя дали има спасение от раничката или винаги трябва да ти е като обица на ухото. newsm78
Това е комплексен въпрос и зависи от доста фактори.ако раничката се следи ,изследва ,третира по подходящ начин,опасността за здравето е минимална.

# 486
chibi, успех  Hug
Какво обгаряне ще ти правят с лазер или с ток?
С ток, вероятно. Благодаря за подкрепата.  Heart Eyes

# 487
Ходих и доки ми я обгори с ток.  Sad
Процедурата беше поносима. Въпреки, че не е съвсем безболезнена.  ooooh!
Резултатът от цитонамазката е добър.  Няма някаква инфекция.    Peace
Според доктора раничката е следствие от разскъсванията при раждането.  newsm78
Но от него минаха 5 год.  Rolling Eyes

# 488
Chibi, радвам се че всичко е минало добре  Hug
Баси, а пък на мен тва скапано течение не ми изчезва. Четох е ся в листовката на Солкожина и там пише, че нямало никви странични ефекти  Tired
Няма друг път  ooooh!

# 489
И моята раничка ще я горят тези дни. Бяхме се разбрали с доктора като се върна от морето и след цикъл да действаме. В очакване на цикъла съм и ще звъня за час. Колкото повече наближава, толкова повече се притеснявам. Изобщо не съм наясно с ток или с лазер ще бъде.
 След обгоряването прави ли се пак преглед с колпоскоп и цитонамазка? То е ясно, че се прави де, но колко след процедурата?

# 490
След обгоряването прави ли се пак преглед с колпоскоп и цитонамазка? То е ясно, че се прави де, но колко след процедурата?
Докторът ми каза да отида на контролен преглед веднага след приключване на следващата менструация. Контролна цитонамазка, доколкото помня, се прави след 6 месеца.

# 491
Ходих и доки ми я обгори с ток.  Sad
Процедурата беше поносима. Въпреки, че не е съвсем безболезнена.  ooooh!
Резултатът от цитонамазката е добър.  Няма някаква инфекция.    Peace
Според доктора раничката е следствие от разскъсванията при раждането.  newsm78
Но от него минаха 5 год.  Rolling Eyes
Най-вероятно не е от раждането,но вече няма как да с еразбере.Затова е добре да се правят биопсии при наличие на раничка,за да се знае как да се третира.Дано се реши твоя проблем с горенето. Hug

# 492
Най-вероятно не е от раждането,но вече няма как да с еразбере.Затова е добре да се правят биопсии при наличие на раничка,за да се знае как да се третира.Дано се реши твоя проблем с горенето. Hug
Дано, наистина, скоро да нямам подобен проблем. Не съм чувала някой от местните гинеколози да прави директно биопсия на раничка.  newsm78 Не ми остава нищо друго, освен да се успокоя и да си прави редовни профилактични цитонамазки.  Rolling Eyes

# 493
Здравейте момичета! Скоро не съм писала  в темата и искам само да попитам при цитонамазка II  група изключва ли се напълно някаква  вероятността за вагинална инфекция например.При наличието на такава ,цитонамазката ще покаже ли ?Въпросът ми може да прозвучи глупаво,но януари ми правиха конизация и оттогава насам не мога да се отърва от течения и здравословни проблемиПрофесор Крагьозов каза ,че съм "отличничка",но защо тогава съм на това деридже,писна ми   вече....Да ида ли да си направя и други изследвания и какви вече не знам...  bouquet

# 494
Здрасти  Hug

Скоро не съм писала  в темата и искам само да попитам при цитонамазка II  група изключва ли се напълно някаква  вероятността за вагинална инфекция например.
Не.
Аз също съм втора група, но на преди няколко месеца като пусках микробиология ми излезе, че имам Бактериална вагиноза.

При наличието на такава ,цитонамазката ще покаже ли ?
Не, няма да покаже.
Трябва да си пуснеш вагинален секрет. Той ще покаже  Peace

А за течението не мога да ти дам съвет, тъй като в момента и аз се намирам в такова положение. На мен в събота ме мазаха със Солкожин и оттогава получих отвратително течение  Twisted Evil

Пусни си вагинален секрет  Peace
Тест за хламидии правила ли си?  Rolling Eyes
Ако не си те съветвам да пуснеш и него.
Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт