LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 270
Ами да,към 8 евро е,що да не би да има минимум,за който не знам,да го...

# 271
  • Burgas
Папитуууу аз поръчвам с виза електрон на дск и нямам проблеми  Peace

# 272

Минимумът е 10 евро

# 273
Ужас ще се гръмна,как може да съм толкоз избръмчала,само таз подробност ми е убягнала,то при това положение не мога да добавям нещо,нали?

# 274
  • София
Няколко човека казаха, че под 10 евро не са им пратили поръчките, на някой пратили, но не взели пари, на други блокирали парите, после незнам дали ги изтеглили. Абе по-добре да не се пробва.
Вече не може да се направи нищо. Най-вероятно не са ти изтеглили парите, а само са блокирани и след 45 дена ще си ги имаш  Peace

# 275
Моят въпрос може и да е обсъждан многократно, ама не мога да намеря отговор-някой ще сподели ли примерно зимно якенце за 1,6-1,8 месечно момченце кой номер зимно яке ще е добре-виждам, че 86 отговаря за тази възраст, но аз все си мисля, че за другата зима този номер ще ни е малко. Аз даже в желанието си да не купя малки дрехи за пролетта на малчо поръчах 81 и 86, а сега сме на 6 месеца и сме високи 72-73 см. Дали ще уцеля размера? newsm78 Sad
И аз 86 поръчах,но мисля,че е добре.Те имат някакви изкривени стандарти за децата.Като нашите яки българчета нямат.Аз в момента му обличам едни италиански бодита по същата номерация/80 см-води се за едногодишно/.За инфо-ние сме 73 см и към 10,500 кг.
В такъв случай мисля,че за зимата 86  ще ви е малко

Ох, мерси, ще се насоча значи или към 94 или 102, пък най-много зимното якенце да му е като балтон.  Joy

# 276
Моят въпрос може и да е обсъждан многократно, ама не мога да намеря отговор-някой ще сподели ли примерно зимно якенце за 1,6-1,8 месечно момченце кой номер зимно яке ще е добре-виждам, че 86 отговаря за тази възраст, но аз все си мисля, че за другата зима този номер ще ни е малко. Аз даже в желанието си да не купя малки дрехи за пролетта на малчо поръчах 81 и 86, а сега сме на 6 месеца и сме високи 72-73 см. Дали ще уцеля размера? newsm78 Sad
И аз 86 поръчах,но мисля,че е добре.Те имат някакви изкривени стандарти за децата.Като нашите яки българчета нямат.Аз в момента му обличам едни италиански бодита по същата номерация/80 см-води се за едногодишно/.За инфо-ние сме 73 см и към 10,500 кг.

Ами зависи от детето как се развива ,ние например сме на 11 месеца но сме 74 см и 8,800кг ,така че ако аз например сега взема 86 от cocoon  то ще й е огромно .

# 277
  • Пловдив

Ох, мерси, ще се насоча значи или към 94 или 102, пък най-много зимното якенце да му е като балтон.  Joy
ние сега сме 1година и 2 месеца.90см и сигурно 12 кг.бях му взела 92 и са му големки.а за догодина взимам 102 за всеки случай.между другото има малко разлика дрешките-така,4е си вземи малко по-голямко.но най-вече зависи как се развива детенцето

# 278

Вземи такива дрехи, които ще носите сега. Аз взех панталон 92 см за едногодишно момче и го носи брат му, който е на 5 Simple Smile
Наистина си зависи от детето. Сина ми на 1 год. беше 74 см и 10 кг. А друго дете беше 86 и 12 кг.

# 279
  • Mediterraneo
Къде в сайта мога да разгледам подаръците, за които има кодове  newsm78

# 280
Ох, ама пуста му краста-то все ми се иска да поръчвам-като знам, че тук не му харесах зимно яке под 60 лева, как да не купи човек за 20 лева от сайта зимно яке! #Crazy
А ние на 5 месеца бяхме 8 кг. и 69 см., сега на 6 още не сме били на консултация, ама май ще сме едрички!

# 281
Къде в сайта мога да разгледам подаръците, за които има кодове  newsm78
Никъде,защото ги взех от френски форум Peace,можеш да видиш кое какво е при поръчката като ги въвеждаш един след друг.

# 282
А някой знае ли къде мога да намеря http://www.laredoute.fr/vente-sonde-additionnelle-tx4.aspx?produ … e&pagesize=16
самия удер, това е само сондата, а аз искам да си поръчам часовника с термометъра  Hug

# 283
Бети,виж това
Цитат на: vesseluchka в понеделник, 14 януари 2008, 14:21
Мацки някой може ли да ми каже какво е това:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … f=&SecIntRef=

Цялото часовниче или нещо към него?

Това трябва освен да измерва колко е часа, също и температурата.Едната част се поставя навън, за да може да "осведомява" вътрешната, за температурата навън, а тази вътре си отчита температурата в стаята.Предполагам има и функцията "синоптик", с която може да предполага времето няколко дни напред.

# 284
Някой поръчвал ли е от тези балеринки - http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32411804 … e&pagesize=16, дали си отговарят на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт