LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 660
  • В света на мечтите
аз пак да питам
чака ли някоя пловдивска мама масата за игра или останах само аз?

# 661
Пуснах си и аз първата поръчка, да се похваля. Дано да съм направила всичко както трябва.  Simple Smile Започнах с дребни неща, колкото да пробвам, ако всичко е наред, вероятно ще стана доста редовна.
Сложих някакъв код за безплатна доставка, но но май не мо го отчете, защото сумата за доставката си остана.  Thinking
Може ли да ми кажете приблизително за колко време пристигат поръчките? И дали се плаща нещо при приемането на колета?  Simple Smile

От къде си? Защото само в София се плаща. В другите градове - не.
И зависи колко е тежка поръчката.
За справка - 1-вия пост.

# 662
  • София
Ох... Cry харесах си този стол:

http://www.laredoute.fr/vente-chauffeuse.aspx?productid=32412020 … e&pagesize=16

но след като го сложа в кошницата, го огражда в червено и не ми дава да го поръчам?

Имате ли идея защо  Thinking, някой поръчвал ли е толкова обемисти неща?

А така ще ми се върже в детската стая  Cry

# 663
  • Sofia
мебели не се доставят извън Франция

# 664
  • Враца
Пуснах си и аз първата поръчка, да се похваля. Дано да съм направила всичко както трябва.  Simple Smile Започнах с дребни неща, колкото да пробвам, ако всичко е наред, вероятно ще стана доста редовна.
Сложих някакъв код за безплатна доставка, но но май не мо го отчете, защото сумата за доставката си остана.  Thinking
Може ли да ми кажете приблизително за колко време пристигат поръчките? И дали се плаща нещо при приемането на колета?  Simple Smile

От къде си? Защото само в София се плаща. В другите градове - не.
И зависи колко е тежка поръчката.
За справка - 1-вия пост.

еееееее и при нас се плаща ако е на колетните пратки в пощата лев и нещо (когато са над 2 кг)...а ако е при международните писма само усмивки е таксата (когато са до 2 кг)

а да попитам изобщо никакви мебели ли не се изпращат...аз се пробвах с два стола и ме допусна до стъпката с плащането, но само пробвах тогава...нямаше проблем...иначе и аз си чакам да са налични едни столчета на тънки пари да обзавеждам кухнята

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 11:14 от wb

# 665
  • Варна
Здравейте, милички!

В по-предните си постове писах за писмото, което ми изпратиха от Ла редут, и ми предлагат 15 евро отстъпка на стоки от новата колекция. Въпроса ми е следния. Примерно в поръчката ще имам дрехи и от новата и от старата колекция, но съм си избрала примерно дреха, за която искам да ползвам тази отстъпка от 15 евро /това трябва да е стока, която да е без никаква отстъпка, нали/.
Къде да напиша този код, че да се отрази на тази стока. Или по-скоро клиентския номер, който ми пратиха, сигурно него трябва да въведа, защото другото е код за подарък?

Дано ме разбрахте какво питам, щото се пооплетох малко!

# 666
Момичета, искам да попитам тези кодове за безплатна доставка вървят при всички и какъв е критерия при кои поръчки да вървят, при други  - не newsm78 и откъде ги виждате...

# 667
Здравейте, милички!

В по-предните си постове писах за писмото, което ми изпратиха от Ла редут, и ми предлагат 15 евро отстъпка на стоки от новата колекция. Въпроса ми е следния. Примерно в поръчката ще имам дрехи и от новата и от старата колекция, но съм си избрала примерно дреха, за която искам да ползвам тази отстъпка от 15 евро /това трябва да е стока, която да е без никаква отстъпка, нали/.
Къде да напиша този код, че да се отрази на тази стока. Или по-скоро клиентския номер, който ми пратиха, сигурно него трябва да въведа, защото другото е код за подарък?

Дано ме разбрахте какво питам, щото се пооплетох малко!

Не можеш да използваш кода за ОПРЕДЕЛЕНА дреха.. Кода се ползва за цялата кошница и не винаги ти намаля нещата.. Ако имаш и ненамалени и намалени е възможно да не ти намали нищо.. Зависи какви са условията на офертата..
Кода (5 цифри) се въвежда в кошницата долу вляво - ще го намериш, само едно поленце има, в което може да се пише  Peace
Клиентският ти номер не ти върши никаква работа.
Пробваш с кода - ако стане нещо - черпиш, ако не стане - пробваш с друг код  Crazy .. Докато почерпиш  Mr. Green

# 668
  • Варна
alokazia, кода си го пишеш на мястото за кодове. Аз пробвах с три неща от новата колекция и ми разпределя тия 15 евро между трите. Имам и намалени неща в кошницата и въпреки това маха и доставката.
Друг е въпроса, че още не съм пуснала поръчката и и се чудя.

# 669
  • Варна
Благодаря ти, duhi_puhi, Despina!

ще трябва да черпя, пробвах с кода - намали ми цената на конкретната ненамалена стока, сложи ми подарък и ми махна доставката  Hug Hug Hug!

Само дето подаръка е малко кофти, нямам нужда от такова нещо, ама... ще го преживея!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз още не съм я пуснала, чакам прословутата карта да излезе  #Cussing out

P.S. Кода е 59935, но май е само за нови клиенти, но пробвай, подаръка е комплекта за хранене - виж ми линка в по-задните постове!

# 670
Благодаря ти, duhi_puhi!

ще трябва да черпя, пробвах с кода - намали ми цената на конкретната ненамалена стока, сложи ми подарък и ми махна доставката  Hug Hug Hug!

Само дето подаръка е малко кофти, нямам нужда от такова нещо, ама... ще го преживея!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я кажи сега кой тоз код  Flutter

# 671
Някакви идеи как да намаля цената на този анцугhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9550054& … ue&ksource=-1Като разглеждаш го дава,че е намален,пък като отвориш и ядец,на редовна цена.

# 672
Някакви идеи как да намаля цената на този анцугhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9550054& … ue&ksource=-1Като разглеждаш го дава,че е намален,пък като отвориш и ядец,на редовна цена.

Намален е .. ама само някои р-ри са с намалението Simple Smile

# 673
  • София
Благодаря ти, duhi_puhi, Despina!

И аз още не съм я пуснала, чакам прословутата карта да излезе  #Cussing out

P.S. Кода е 59935, но май е само за нови клиенти, но пробвай, подаръка е комплекта за хранене - виж ми линка в по-задните постове!

А какво точно ти намали - би ли дала линка със стоката и с колко ти я намали, а в кошницата колко броя артикули имаш и на каква стойност!!!Че аз цяла сутрин пробвам и не става, а на мен ми харесва комплекта и така го искам!!!

# 674
  • София
Мислите ли , че ще има по големи намаления  newsm78
Лятото всичко беше 2-5 евро  Tired

Общи условия

Активация на акаунт