LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Тук е мястото да кажа, че като почнат да ви идват балерините, съм евентуален мераклия на всички несполучливи такива, номер 39 за тесен крак Grinning да ме имате предвид.
Ако Бу не се вреди, аз съм със широк.  Joy

# 766
Здравейте момичета,
Вече съм много отчаяна. Днес пак ходих до митницата и пак нищо!!!
Поръчките са ми от 10ти и 11ти декември ......... и като се сетя, че съм поръчала неща, с които мислех да съм на Нова година даже
 ooooh!
Жената днес беше много любезна и ми даде телефона във Враждебна, където разпределят стоката, но пък от там ми поискаха номер на цесията - а аз такъв нямам естествено и пак ударих на камък!!!
Искам си дрешкитееееее  #2gunfire

# 767
Не е честно това - аз още не съм получила декемврийските от 13 и 27-ми, а вие вече от януари получавате  Crossing Arms Sad

А аз като пускам по 2  поръчки дневно познайте колко кода ми пращат  Twisted Evil
и аз нямам от 13.12 и29.12  Cryи никакви кодове

# 768
Dnes poluchih izvestie za pratka, kojato si vzeh predi 10-na dni, a nashia poshtalion po cjal den e v krychmata do bloka ni  #Cussing out
Vse oshte chakam ot 22.11 - ima li i drugi kato men

p.s. izvinete za latinicata - njamam install-nata kirilica oshte

# 769
Тук е мястото да кажа, че като почнат да ви идват балерините, съм евентуален мераклия на всички несполучливи такива, номер 39 за тесен крак Grinning да ме имате предвид.

И аз.И аз!!!Само че 36 или 37.Зависи от модела.   bouquet

# 770
  • pomorie
да и аз чакам от 23.11 видях че доста мами си получиха нещата от тези дати и за миг ми проблесна и сега отново нищо пак ме хвана отчаянието.а и този help......та не го оправиха пустите му франсета #2gunfire а като си помисля че освен този чакам и от 29.12   30.12   05.01  09.01   11.01 и 12.01  направо незнам с какъв акъл ги пуснах.....................

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 17:26 от la_chicita_linda

# 771
иначе ето на този сайт има много кодове http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-La-Redoute.php и понеже не рразбирам много ги налучквам...но то си има картинки та може да се досети човек

Разглеждам и аз сега този сайт, който си дала.. ама нещо не се ориентирам. Как да изкарам картинките за да видя подаръците?

# 772
нркой има ли тази пола да ми премери, защото много се 4удиа 38 или 40 да взема  Praynig
 http://www.laredoute.fr/vente-jupe-denim-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16

# 773
Издават ли фактура на фирма? newsm78
По-принцип и да не са на фирма,пак трябва да издават фактура.Мен в пловдивската митница,веднъж ме разпитваха половин час,защо нямам фактура?Накрая се задоволиха с няколко екземпляра от кашона и казаха да се разбера следващия път с франсетата да ми пратят.
Как си отчитат продажбите, не ми е много ясно,но явно не само в България не се издават касови бележки Twisted Evil

# 774
да и аз чакам от 23.11 видях че доста мами си получиха нещата от тези дати и за миг ми проблесна и сега отново нищо пак ме хвана отчаянието.а и този help......та не го оправиха пустите му франсета #2gunfire а като си помисля че освен този чакам и от 29.12   30.12   05.01  09.01   11.01 и 12.01  направо незнам с какъв акъл ги пуснах.....................
оф и съм така ooooh!

# 775
И мен ме интеренсува дънковата поличка.

# 776
  • Враца
иначе ето на този сайт има много кодове http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-La-Redoute.php и понеже не рразбирам много ги налучквам...но то си има картинки та може да се досети човек

Разглеждам и аз сега този сайт, който си дала.. ама нещо не се ориентирам. Как да изкарам картинките за да видя подаръците?

не съм виждала снимки на подаръците, но има подробно описание за всеки код...под картинка имах предвид дали е отстъпка дали подарък, доставка или и трите...копираш описанието на кода и в преводача...и след време се свиква с френския и поназнайваш за нещо без да си го превеждаш...ей така по смисъл...това ще да ни е и + от сайта да не кажат мъжорлята че само пари прахосваме...ние езици учим..  Joy

# 777
Издават ли фактура на фирма? newsm78
По-принцип и да не са на фирма,пак трябва да издават фактура.Мен в пловдивската митница,веднъж ме разпитваха половин час,защо нямам фактура?Накрая се задоволиха с няколко екземпляра от кашона и казаха да се разбера следващия път с франсетата да ми пратят.
Как си отчитат продажбите, не ми е много ясно,но явно не само в България не се издават касови бележки Twisted Evil

Няма как да ти издадат касова бележка, при положение, че си платила с карта, това си е банково плащане.
Касовата бележка се издава за плащане в брой.

# 778
Няма как да ти издадат касова бележка, при положение, че си платила с карта, това си е банково плащане.
Касовата бележка се издава за плащане в брой.

Peace Затова в повечето цивилизовани страни почти не се работи с пари в брой.. Всичко е на карти .. и по банков път Simple Smile
От ежедневното пазаруване в магазина до големите корпоративни плащания  Wink

# 779

не съм виждала снимки на подаръците, но има подробно описание за всеки код...под картинка имах предвид дали е отстъпка дали подарък, доставка или и трите...копираш описанието на кода и в преводача...и след време се свиква с френския и поназнайваш за нещо без да си го превеждаш...ей така по смисъл...това ще да ни е и + от сайта да не кажат мъжорлята че само пари прахосваме...ние езици учим..  Joy

Laughing Laughing Laughing така си е, просто се заблудих че са дали и снимки.. иначе наистина са описани и дори пробвах 2-3 случайни, които са активни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт