LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 780
  • Попово
64106 ми даде безплатна доставка за сума от 46е   Peace Party

# 781
  • Beyond the Frontiers
39691 подарък чанта

# 782
elku - elena, получи ли подаръка - хубава ли е чантата?

# 783
         Момичета, да ви питам - от това http://www.laredoute.fr/vente-casquette-gants-echarpe-enfant.asp … e&pagesize=16

размерите - годините ли са.. или са някакви други размери.. newsm78

Да, годините са  Peace Много са готини!

На живо ли така изглеждат и отговарят ли си за годините..  Grinning

# 784
Здравейте ! Моля зя малко помощ . Направих си втори акаунт със друг имейл , но сега не мога да вляза в първия . Изписва ми Certains champs du formulaire posent un problème: Nous n'avons pas retrouvé votre identifiant. Същевременно ми прехвърли нещата от старата кошница в новата . Защо се получи така ?  Cry

# 785
  • София
Имам въпрос към пазаруващите с виртуално карта на ДСК.Как става плащането като незнам нито номер,нито валидност,нито контролен номер на картата , мойта е дебитна по която си получавам заплатата ,но мога да захраня виртуалната чрез интернет банкирането.От една година съм си активирала  интернет банкиране ,а тия дни разбрах как да я захранвам,до сега оперирах само с  дебитната и кредитната на ДСК да си плащам разни сметки,но сега искам да плятя от трети акаунт в Редута .Много бързам за работа и пиша малко смотано
За да получиш виртуална кр.карта,трябва да попълниш молба за издаването и.Вече след като я получиш,можеш да я ползваш.Има си номер,сек.код,дата на валидност различна от дебитната ти карта.
Аз я имам и даже заредих в нея 9 стотинки,явно другите данни не са ми дали от банката newsm78

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 19:25 от Cash

# 786
Здравейте ! Моля зя малко помощ . Направих си втори акаунт със друг имейл , но сега не мога да вляза в първия . Изписва ми Certains champs du formulaire posent un problème: Nous n'avons pas retrouvé votre identifiant. Същевременно ми прехвърли нещата от старата кошница в новата . Защо се получи така ?  Cry

Използвала си едно и също име и адрес,и дефакто ти сменя пощата на която получаваш известия Peace

# 787
  • на пистата

защото не си излезнала и не си се регнала с новия мейл,аз така 3 пъти докато се усетя
ето това е описано в сайта на финти ама кой да го прочета Laughing
Натискате бутона долу вдясно Valider. На следващата страница, която се зарежда пише Votre compte est désormais créé. Бутонът Je continue mon shopping e важен - означава "искам да продължа с пазаруването!". Задължително преди да започнете да пазарувате, трябва да намерите Identifiez-vous, независимо дали сайтът ви разпознава. Кликвате там и въвеждате своя email и парола. Едва тогава можете да добавяте продукти в кошницата си и да пазарувате.

# 788

Използвала си едно и също име и адрес,и дефакто ти сменя пощата на която получаваш известия Peace
Благодаря ти ! Сега нали не е проблем да си поръчвам от новият акаунт!
Nameika , идентифицирах се с нов мейл , но не съобразих , че регистрацията ми е на същото име като първата , и то просто прехвърли всичко от първият акаунт . Дано да не е проблем  Praynig

# 789
  • София
Момичета,мога ли да имам съмнения относно оригиналността на "Адидас"-ите в сайта newsm78
А можеш ли да си сигурна относно оригиналността на Адидасите в Бг?
Виждайки стоката"на живо" мога
Аз съм получила досега адидас и пума,по 3 чифта и качеството е страхотно,пише Индонезия,но те всички са от там някъде.Изпипани са до край,включително един детски адидас 22 номер няма мръднал шев или лепило .И кутиите са им истински.

# 790
Някой се оплакваше, че е поръчал 44 артикула. Аз от намаленията вече поръчах повече от 60 ooooh! ooooh! ooooh!, а имам и една малка поръчка с 3-4 неща от 5 януари Rolling Eyes

# 791
  • Burgas
записче от мен да ви следя  Crazy

# 792
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  Thinking добре де, кога успявате? харесах обувки - докато се оправя - свършили; видях две хубави роклички, едната снощи, другата тази сутрин  - и те вече са свършили  Blush

и всички ли си уцелвате номерата  Stop  - въртя се като ... на страничката за неуспешни покупки - и там нищо  Blush

# 793
  • варненка от София
Аз да се похваля, че днес си взех поръчката от 12-ти декември. Малък пакет, под 2 кг, от Франция е тръгнал на 14-ти и месец пътува до тук #Crazy

Както и да е, много съм доволна - две пуловерчета. Едното за момченца, обсъждано е и едно за момиченце, но не мога да му намеря линка, ще снимам и ще покажа реална снимка.

# 794
  • Варна
Моля ви, дайте код за безплатна доставка!

64106, 39195, 64092,  25372, 64084

някой знае ли и други кодове,че на мен тези   не ми махат  доставката

някой намирал ли е зимно костюмче за навън за бебе

в тази цена какво влиза, двете кукли + коша ли  ,някой поръчвал ли е това   ---  http://laredoute.fr/vente-lit-balancelle-et-mobile-fisher-price. … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт