LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 840
Моля, помогнете! При регистрация като първия г....  #Cussing out съм въвела телефони и сега не мога да поръчам нищо  #Cussing out.... Дава грешка в телефон за sms и нищо... Пробвах какво ли не, но нищо. newsm78
Моля, ако някой знае какво мога да направя да каже.
Отиваш в Mon espace client там в ляво търсиш Je modifie mes coordonnées personnelles и го изтриваш телефона, предполагам, че така ще стане

Понеже и аз имам същия проблем да се обадя.
Значи най накрая по някакво чудо млязох в акаунта си, изтрих си телефона както 450 е написала, но уви пак същото! Сложих код 06 - така пише в сайта на финти и пак същото.  Crazy
Дано няой знае какво мога да направя  и да пише тук тази вечер че ще избутам  Praynig

# 841
  • Враца
Di13 успя ли да поръчаш

някой беше поръчвал това яке http://www.laredoute.fr/vente-parka-grand-froid.aspx?productid=3 … e&pagesize=16
но нямам спомен добри ли бяха отзивите и отговаряха ли си на номера...ако има и под ръка реална снимчица да покажа ще съм много дадължена че систъра го хареса много

# 842
Моля, помогнете! При регистрация като първия г....  #Cussing out съм въвела телефони и сега не мога да поръчам нищо  #Cussing out.... Дава грешка в телефон за sms и нищо... Пробвах какво ли не, но нищо. newsm78
Моля, ако някой знае какво мога да направя да каже.
Отиваш в Mon espace client там в ляво търсиш Je modifie mes coordonnées personnelles и го изтриваш телефона, предполагам, че така ще стане

Понеже и аз имам същия проблем да се обадя.
Значи най накрая по някакво чудо млязох в акаунта си, изтрих си телефона както 450 е написала, но уви пак същото! Сложих код 06 - така пише в сайта на финти и пак същото.  Crazy
Дано няой знае какво мога да направя  и да пише тук тази вечер че ще избутам  Praynig

напиши десет 0-ли и ще го изтрие. имах същият проблем и така го оправих

# 843
450 кажи ми как писа обекта на писмото до ларедутата и аз сега пиша

# 844
Може ли някой да ми обясни на 3-та стъпка,която е за адреса,коя опция трябва да дам 1-та или 2-та?Първата,разбрах,не ми дава да си изтрия поста,обаче

# 845
  • Sofia
не си единствена...преди НГ всеки ден поне по 1 оферта имах на мейла, а сего нищо...даже на фактурите няма
И аз така, никакви кодове, а редовно поръчвам.Пратиха ми само 1- 10е отстъпка при поръчка 30е, даже анкета попълних, и той не проработи newsm45 smile3518 Weary

# 846
  • Бургас
Днес направих първата си поръчка. От картата е дръпната съответната сума. Кога и къде мога да проверя дали поръчката ми е изпълнена и дали е тръгнала. Извинете ако някъде е описано, не можах да почета всички теми. Предварително благодаря!   bouquet
Използвах кода за намаление 59935, който ми изпратиха на мейла. Проработи.

# 847
Може ли да ми дадете  работещ код за безплатна доставка,че съм ползвала няколко,а други немога да намеря

# 848
ох  ooooh! поръчах
И после колко ни било лесно само да пазаруваме Mr. Green То нестига че като обикаляме магазините ни мръзнат крачата и ни тежат торбите, а ни олекват джобовете, а и сега комфорта да пазаруваш от в къщи се оказа не лек труд  Crazy  Laughing
Е сега ще се чака
Благодаря момичета   bouquet  baby_neutral  Heart Eyes
Какво щях да правя без вас   bouquet   bouquet   bouquet

# 849
  • В една Дупка.
вече съм отчаяна, все още ми я няма пратката от 10 декември, днес пак ходих до пощенската станция на митницата, и нямаааааааа. видях, че на някой е пристигнала поръчката от 10.12, има ли и други, които чакат от тази дата
Не се отчайвай, на нас сега ни пристигат от края на ноември newsm10
ммммда, даже от 21.11 #2gunfire а днес съвсем случайно от една позната разбрах, че тя пък чака от октомври. Crazy

# 850
  • На морето!
вече съм отчаяна, все още ми я няма пратката от 10 декември, днес пак ходих до пощенската станция на митницата, и нямаааааааа. видях, че на някой е пристигнала поръчката от 10.12, има ли и други, които чакат от тази дата
Не се отчайвай, на нас сега ни пристигат от края на ноември newsm10
ммммда, даже от 21.11 #2gunfire а днес съвсем случайно от една позната разбрах, че тя пък чака от октомври. Crazy
ЕЕее,сега така ме наплашихте,че аз и сестра ми зарибих и сега ако чакаме толкова време ще се чувствам виновна  Rolling Eyes
Объркала съм пощенския код,прибавила съм една 0 повече,дали ще е сериозен проблем,все пак си пише града и точния адрес newsm78 Оф,дано не е  Praynig
И за още нещо да ви се оплача-пуснах 2 поръчки (за първи път ми е) и на двете забравих да напиша код за подарък,мн съм проста,а имам мейл с код за нещо си.... ooooh!

# 851
  • Враца
BettyRubble и при мен са така...каквото пращат не работи при харесваните от мен стоки...затова си покрадвам  кодове честичко от френския форум...е повечето не работят но този - 15е дето беше преди време си се гордея как си го преписах оттам и не успях да заспя докато не пуснах поръчка

# 852
  • Sofia
BettyRubble и при мен са така...каквото пращат не работи при харесваните от мен стоки...затова си покрадвам  кодове честичко от френския форум...е повечето не работят но този - 15е дето беше преди време си се гордея как си го преписах оттам и не успях да заспя докато не пуснах поръчка
Всички си пуснахте поръчки с него , при мен отказа.Даже 4 неща от новата колекция пуснах.Не ми върви с кодовете и това е.Получих вчера подарък детско яке с прословутата поръчка от 23.11.-код 24252.Знам че е подарък, ама такъв парцал досега не беше внасян в къщи.

# 853
  • Враца
Всички си пуснахте поръчки с него , при мен отказа.Даже 4 неща от новата колекция пуснах.Не ми върви с кодовете и това е.Получих вчера подарък детско яке с прословутата поръчка от 23.11.-код 24252.Знам че е подарък, ама такъв парцал досега не беше внасян в къщи.

при мен проработи, но се почуствах прецакана че ми се спеше и не ми се търсеше 3-та стока да ми махне доставката (беше поне 4 часа сутринта) набързо я пуснах...на другия ден направих още 3 акаунта не стана на моите...на 3-я на систъра подейства...та си мислех че има нещо общо с името...ще трябва май и мъжа да рег-на накрая   hahaha bowuu

дай снимка на якето...все някой може да го хареса...

# 854
Може ли някой да ми обясни на 3-та стъпка,която е за адреса,коя опция трябва да дам 1-та или 2-та?Първата,разбрах,не ми дава да си изтрия поста,обаче
Първата е за теб, втората е за друг адрес, третата е, ако искаш да направиш подарък на някой на неговия адрес.

Общи условия

Активация на акаунт