LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 990
Получих си поръчката от 12.12 в пощата. Обаче имам проблем  #Cussing out,  объркан е размера на едни пуловерчета, че даже не са и за мене  ooooh!, какво да правя ??? Cry Някой имал ли е подобен случай? Мерси предварително за отговорите.
В клон 1330 има пакет за Мария Владимирова, ако чете да тича към пощата !  Hug
И аз днес си взех поръчката от 12.12 по пощата  Simple Smile.Бях поръчала детски бермуди размер 86(по-големи),те са ми изпратили следващият размер,сега ни стигат до земята Joy ,ще ги носим догодина,добре ,че не са по -малки.От всичко друго съм доволна все коментирани неща,освен тази блуза - http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-ronaldinho-par-nike.asp … e&pagesize=16
много е хубава ,но ми се струва ,че ще  е голяма на мъжа ми,трябвало е по-малък размер

# 991
  • София
Имам следния въпрос, ако на някой му се е случвало моля за отговор: Картата ми е дебитна - виза електрон в момента след последната поръчка салдото и е -87, та въпроса ми е ако сега преведа пари по картата за да поръчам наново ще ми глътне ли парите по тия минуси или ще мога да ги ползвам? Благодаря предварително за отговора ви, много ми е важно

Ще ти глътне парите. 450 имаше подобен проблем с дебитна карта на минус.
интересно ми е как се получава този минус на дебитна карта,нали ако нямаш пари в картата не можеш да поръчаш

Доколкото помня се беше получило при дублиране на поръчка,гълта парите веднъж и след бъг в системата заявява,че има да взима още при което картата става на минус и когато решиш да я заредиш  сумата заявена от Ларедут се блокира.  newsm78 дано ме разбра  newsm78

# 992
  • sofia
аз те разбирам,но не разбирам,защо банката не отказва плащаните,съответно и поръчката

# 993
  • Sofia
към ДСК ли си

# 994
  • София
аз те разбирам,но не разбирам,защо банката не отказва плащаните,съответно и поръчката

не съм специалист, мисля,че го приема като за кредитна карта която ще бъде захранена

# 995
  • sofia
не,не съм,но и нямам подобен проблем.Стана ми интересно защо при момичетата така се е получило,иначе прочетох,че ДСК са имали проблеми на 10ти и 11ти.
Любопитствам,за да съм подготвена ако ми си случи Mr. Green , просто не мога да си го обясня,мислех си,че като си вкарвам по малко пари в картата не рискувам да ми вземат повече,но явно не е правилната система

# 996
  • Sofia
Аз питам момичето дето е на минус картата дали е към ДСК newsm78 Защото и на мен ми е чудно

# 997
  • София
Despina,duhi_puhi много ви благодаря за отогворите.
Mirama мисля, че 74-ти размер ще е добре все пак има още 5-6 месеца до лятото, но и зависи колко бързо расте детето, моето всеки месец качваше по 4см, а и по добре да е по голямо за да може да го носи цяло лято.

# 998
  • Beyond the Frontiers
http://www.laredoute.fr/vente-drap-en-pur-coton.aspx?productid=3 … e&pagesize=12
струва ми се, че това е без ластик  /ориентирам се по размера
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7531915& … rce=-1#DescDetail
а това си е с ластик. Иначе какво ще е това легло с матрак по-малък от 80/190 - детска кошара ли

# 999
  • София
не,не съм,но и нямам подобен проблем.Стана ми интересно защо при момичетата така се е получило,иначе прочетох,че ДСК са имали проблеми на 10ти и 11ти.
Любопитствам,за да съм подготвена ако ми си случи Mr. Green , просто не мога да си го обясня,мислех си,че като си вкарвам по малко пари в картата не рискувам да ми вземат повече,но явно не е правилната система

Не рискуваш със свои пари, т.е. те блокират картата и докато не се реши проблема поне не са ти застопорени парите, пак е по-добре от кредитната- там мърдане няма на края на месеца трябва да си се отчела

# 1 000
Докато вчера можех да използвам кодовете за безплатна доставка повторно, днес нито един не ми е активен. Имам тези 64106, 39195, 64092,64084  25372,64106  някой друг да ми предложите?

# 1 001
  • Beyond the Frontiers
Моля за инфо за тези, размера как е http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5032296& … ue&ksource=-1

# 1 002
  • sofia
Аз питам момичето дето е на минус картата дали е към ДСК newsm78 Защото и на мен ми е чудно

Embarassed не доразбрах

# 1 003
Вчера ПИБ ми оправи проблема с парите в картата. Казаха, че са минали 45 дена и ми ги отблокираха. Но точно преди Коледа не ми стигнаха в един магазин.

# 1 004
  • Beyond the Frontiers
Май трябва да се отвори тема за проблеми с плащания с карти българските банки.  От 10 страници все това се обяснява.
Извинявам се за отклонението. Embarassed

Докато вчера можех да използвам кодовете за безплатна доставка повторно, днес нито един не ми е активен. Имам тези 64106, 39195, 64092,64084  25372,64106  някой друг да ми предложите?

не знам защо така на мен  39195 и 64092 ми махат доставка

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 16:39 от elku - elena

Общи условия

Активация на акаунт