Клюкините от нощта - 1

• 12 461
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
mama Ursa, само кажи - веднага каталог ще ти пратя Simple Smile

Аз пък се върнах от РД на БНД-то Simple Smile
Много си хареса подаръка, а и как иначе - последната гъзария беше...  Mr. Green
Хубаво си изкарахме, ама нали имах бавачка не можах още да остана.

# 121
  • София
mama Ursa,нашият БНД пък обещал вчера на сина да го види в Египет лятото, 'щот' дребният е луднал на тема Пирамидите. И като го знам мойто Диване как сериозно ги приема нещата и как ще чака лятото да иде с баща си в пустинята, ми иде  #2gunfire fight bambam въпросния семедарител. Ама, т'ва няма да оправи нещата - доживот ще си остане его-идиот на квадрат.

Исе, разкажи повече за купона, де! Нали си ни флагман-учител как да се държим цивилизовано с БНД-та  Flutter , тамън шъ усвоим пример от практиката  Crazy Точно в тоз момент имам особена нужда да ми се демонстрира, че може "со кротце, со благо", инак ще вляза в новините юни месец, когато БНД-то ще се сервира в БГ>  ooooh!

# 122
Скици, едната за РД, а другата - за Коледа манекенка с консумация  Joy. Много сте щедри!

Миленита, да не го посрещнеш с някоя такваз мадама на летището и от там да го почва?  Laughing Не са ми понятни лъжите им, не разбирам защо го причиняват това на децата си  Sad.

Исе, свалям ти шапка за цивилизованите отношения!  bowuu

# 123
Още сме болни,в чудо съм се видяла #Cussing out
Температурата падна,сега няква ужасна кашлица започна,не е спряла цяла нощ и до сега #Crazy Отрових я от хапове,сиропи и чай и вече идея нямам какво да правя newsm78
Аз още не съм  повалена,ама до кога....
Този грип е отвраааааат #Cussing out Щом БНД-то го държи вече една седмица

Пазете малките и вземайте мерки от рано с витамини,имуностимулатори,мед и каквото ви дойде на ума,че е сташна работа Praynig

# 124
Пати, дъщеря ти е големичка, давай й отхрачващи сироп и чай за да не слезе надолу. Има един чай от 1 с.л. подбел, 1 с.л. мащерка, 1/2с.л. живовляк и 1/2 с.л. ленено семе, коит се кипват в 800мл вода. Подслаждаш с мед, ако е от борови връхчета най-добре. Добър е и помага!

На дребния и цитросепт му давам.

# 125
Ам вие хора нещо????? ам?
Ей сега не ми казвайте, че не сте шляпали памперс никога???
Ам и това да ми кажете, аз пък ще кажа, че може би не сте отглеждали 3 години сами дребен/дребна. Само това обяснява неща.

# 126
  • София
Миленита, да не го посрещнеш с някоя такваз мадама на летището и от там да го почва?  Laughing Не са ми понятни лъжите им, не разбирам защо го причиняват това на децата си  Sad.

Margi, 'ич нямам подобни идеи Crossing Arms Но ми иде да го усмъртя, точно защото не се и замисля какво причинява на детето с празни обещания и приказки без съдържание  Close Еееееех, ако разбера, кой е прекият виновник тез същества да са с ампутирана съвест  #2gunfire

# 127
Ам и това да ми кажете, аз пък ще кажа, че може би не сте отглеждали 3 години сами дребен/дребна. Само това обяснява неща.

Аз не съм наистина.... нито на сина, нито на дребната  и ги гледам сама знаеш...... Просто не мога да удрям... но им изкарвам акъла като викна Mr. Green
Не знам... аз наблюдвам едно нещо покрай мен, особено като ходех повече по градинките.... майките са убедени, че деца на 8-9 месеца са малки и не разбират, а аз винаги съм била убедена, че разбират .. дъщеря ми я наказах за първи път на 8 месеца, закарах я  с проходилката в ъгъла в другата стая, защото посягаше да бие брат си... и не му посегна повече.. порева си доста де.....

# 128
  • София-Велинград
Най-сетне успях да се добера до компа от гости(не се оплаквам ,де). Laughing
Ние засега сме здрави,и дано так си изкараме зимата Praynig.Мария я извеждам на вън при всеки удобен случей,без шал.Шалове и на двете деца не съм слагала,тя ръкавице не търпи и си е и без тях,често е и без шапка ,сваля  я и нея,детето само се калява. Laughing
Не,Каси аз памперси не бия!!! NaughtyБаткото му се карам много,но за 11г.да съм го пляснала 3-4-5 пъти и после му се извинявам,но като повиша тон и той сам си знае.Малката и тя разбира кога е виновна и се крие с ръка.Н съм привърженик на боя. Naughty

# 129
И аз не биех,последната година,обаче два пъти се пробвах,по-лошо стана.
Но,като Джали,като викна-да не си ме насреща Mr. Green,за сега върши работа,ама до кога newsm78

# 130
  • София-Велинград
Пати до 11г. ще върши работа ,пък за понататък ще ти кажа Flutter.Ама иначе устата на нашият батко неможеш да му затвориш,върти ,суче и все той да е правият.Мъж ,бе мъж. Mr. Green
Но като е виновен и вече няма какво да измисли и си признава вината,защото знае ,че предпочитам да ми каже истината,че хвана ли го да лъготи и по-лошо става.....няма комп,няма излизане и следва учене в събота и неделя.Обикновенно това са му дните за почивка и без час за лягане вечер.

# 131
Пати до 11г. ще върши работа ,пък за понататък ще ти кажа Flutter.Ама иначе устата на нашият батко неможеш да му затвориш,върти ,суче и все той да е правият.Мъж ,бе мъж. Mr. Green
Тук не съм съгласен, мисля, че зависи най много от характера.
При нас беше точно обратното, дъщерята беше тази, която постоянно лъжеше, а сина си признаваше всичко.
Малките сега, въпреки че са близначки, са със съвсем различни характери.

# 132
  • София
Спокойно - Аз пошляпвах памперс, но не за да я заболи а за да я обидя - и имаше полза. Като по отрасна - спрях да шляпвам, но виках по нея, сега се изморих и от това и говоря с нея,а тя казва - не ми говори така - набий ме. Twisted Evil

# 133
Еееееех, ако разбера, кой е прекият виновник тез същества да са с ампутирана съвест  #2gunfire

Няма начин да ги разберем, мила. Не и в този живот сигурно.

Шляпам в случай на абсолютно безсилие, много рядко се случва, а после се тровя от угризения. Случвало ми се е да метна нещо само и само за да не го ошамаря него Embarassed . А той напоследък става все по-див и щур.  Sad При него наказанието и игнорирането от моя страна действат най-добре за сега.

# 134
Шляпам без угризения.При моите действа.Викането не действа.При мен цари ред и дисциплина.Фук-фук, кой ми е видял децата го е потвърдил.И не шляпам от безсилие.Моята теория си е друга, затуй си е само моя, нал тъй?
После, мммм, кво исках да кажа, ааа, да-Джали-наказание в ъгъла е много лошо.Мда, наказвай по-скоро до някой шкаф, стена или нещо си там, измисли.И аз наказвам.Но не в ъгъла.Фън шуй!, кофти енергии и прочее чудатости, в стил-мисли позитивно Mr. Green
Инак, много, много, много клюкини, дет не са ни за хвалене, ни за клюкане имам.Държа ги, ще се пръсна, мисля, мисля, и така...
Успешна седмица, мацки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт