Ох, този прогестерон

• 79 523
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
dreamer1992 Не мога да ти пиша пак Relaxed Няма нищо притеснително в резултата.

# 121
  • София
Момичета, вреди ли високия прогестерон  за зачеване , защо на 21ви ден излезе извън граница за лут фаза
Скрит текст:
Не вреди, спокойно. Колко дни средно е МЦ при теб? 28 или по-малко? Питам за да се ориентирам на кой ден, след О., е изследван.
Ако Прогестеронът е по-висок ( на 7-ми ден след О,) , показва че ЖТ функционира добре ... както и има вероятност за зачеване.
Дано да е станало Peace

# 122
Благодаря ти за мнението , не съм я хванала с точност този месец ову, но предните два с доказана такава беше на 13-14 ден, значи би трябвало да съм изследвала хормона 7-8 дни сред ову. На 21ви ден, ако не броим за първи деня на зацапването преди да тръгне хубаво.

А другият хормон какво показва ? Този под него

Момичета, вреди ли високия прогестерон  за зачеване , защо на 21ви ден излезе извън граница за лут фаза
Скрит текст:
Не вреди, спокойно. Колко дни средно е МЦ при теб? 28 или по-малко? Питам за да се ориентирам на кой ден, след О., е изследван.
Ако Прогестеронът е по-висок ( на 7-ми ден след О,) , показва че ЖТ функционира добре ... както и има вероятност за зачеване.
Дано да е станало Peace

# 123
  • София
Супер е! Дано да е станало :pece:

Благодаря ти за мнението , не съм я хванала с точност този месец ову, но предните два с доказана такава беше
Скрит текст:
на 13-14 ден, значи би трябвало да съм изследвала хормона 7-8 дни сред ову. На 21ви ден, ако не броим за първи деня на зацапването преди да тръгне хубаво.

А другият хормон какво показва ? Този под него

Скрит текст:
Дано да е станало Peace

# 124
Здравейте! 5 месеца пиех противозачатъчни Джаз. На 28.05 ги спрях, защото решихме, че искаме да правим опити за бебе и на 31.05 ми дойде нормален цикъл. Преди хапчетата МЦ идваше между 29-31 ден и очаквах, че и този месец ще е така. Вече ми закъснява с 3 дена. Днес пуснах ЧХГ,  което отчете, че няма бременност и Прогестерон. Днес ми 33-ти ден от цикъла. Това са ми резултатите, а в четвъртък имам записан час за АГ.

# 125
  • София
Здравейте! 5 месеца пиех противозачатъчни Джаз. На 28.05 ги спрях, защото решихме, че искаме да правим опити за бебе и на 31.05 ми дойде нормален цикъл. Преди хапчетата МЦ идваше между 29-31 ден и очаквах, че и този
Скрит текст:
месец ще е така. Вече ми закъснява с 3 дена. Днес пуснах ЧХГ,  което отчете, че няма бременност и Прогестерон. Днес ми 33-ти ден от цикъла. Това са ми резултатите, а в четвъртък имам записан час за АГ.
Здравей!
След прием на ОК, който изкуствено потиска О., са нужни поне 2-3 МЦ, след прекратяване на приема му, за да се нормализират хормоните. Нищо притеснително, просто трябва време. Прогестеронът е добре, като за пред М. и начало на ФФ.

# 126
Здравейте! Бременна съм в 5 г.с. Притеснително ли е това падане на прогестерона, качам снимка на резултатите с 96 часа разлика?

# 127
  • София
Здравейте! Бременна съм в 5 г.с. Притеснително ли е това падане на прогестерона, качам снимка на резултатите с
Скрит текст:
96 часа разлика?

Здравей! и Тихичко, Честито! Hug

Засега не е притеснително. Приемаш ли някакъв прогестин?

# 128
Благодаря ти, Денис Hug
Не, нищо не приемам. Дори на преглед не съм ходила още. След колко време да проверя пак прогестерона дали продължава да пада?

# 129
  • София
Благодаря ти, Денис Hug
Не, нищо не приемам. Дори на преглед не съм ходила още. След колко време да проверя пак прогестерона дали продължава да пада?
ЧХГ е вече висок и може да отидеш на УЗ.
Прогестерон - след седмица.
Не се притеснявай - добре е. Просто е бил малко по-висок и сега се е понижил, което не е проблем, защото като цяло ти е висок.
Ще чакам да пишеш. Стискам палци всичко да бъде наред. Peace

ПП. Провери за дефицити на витамини и минерали, Хомоцистеин, т.н. Железен панел, ТСХ,Т3,Т4...

# 130
Благодаря! Hug
Всичко проверих още при започване на опитите, имах някои дефицити, но си ги оправих и тогава забременях.

# 131
  • София
Благодаря! Hug
Всичко проверих още при започване на опитите, имах някои дефицити, но си ги оправих и тогава забременях.
Браво на теб! Ще си бременееш спокойно Simple Smile

# 132
denis© минах преглед вчера. Лекарката има съмнение за извънматочна бременност или късна овулация, но по -скоро твърди, че е първото. Следобед съм на преглед при друг лекар, междувременно пуснах трето ЧХГ и прогестерон. И те ще излязат следобед. Как трябва да се движат, ако е извънматочна?

# 133
  • София
denis© минах преглед вчера. Лекарката има съмнение за извънматочна бременност или късна овулация, но по -скоро твърди, че е първото. Следобед съм на преглед при друг лекар, междувременно пуснах трето ЧХГ и прогестерон. И те ще излязат следобед. Как трябва да се движат, ако е извънматочна?
Добре е да те види втори, дори и трети лекар на УЗ - за предпочитане в клиника по репр. медицина.
По нивата на Прогестерон и ЧХГ не може да се прецени, каква/къде е бременността.
Дано да е вътрематочна и просто лекарят, да не е успял да види оплодената яйцеклетка.
Ще чакам да пишеш с резултатите... стискам палци Peace

# 134
denis пуснах още един кръвен, прогестерона пак се е вдигнал. Ходих при друг лекар, оказа се, че има плоден сак с матката и не е извънматочна. Прогестерона защо пада и после пак се кача?

Общи условия

Активация на акаунт