Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за курсовете за бременни?
Какви са мненията за витамините за бременни и какви са препоръчителните витамини за бременни жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията за курсовете за бременни?
-
Какви са мненията за витамините за бременни и какви са препоръчителните витамини за бременни жени?
Мненията за витамините за бременни са различни. Някои хора смятат, че те помагат, като подобряват апетита и имат положителен ефект върху здравето на майката и бебето, докато други не са сигурни дали те наистина са необходими или ефективни. Някои дори съобщават за нежелани ефекти като наддаване на тегло. Една майка споделя, че нейният лекар й е предписал витамини Top Lever, които съдържат витамини B, C и E. Тя ги приема в продължение на 30 дни и след това се консултира с лекар за продължаващия прием.
-
Какви са мненията за лекциите за бременни?
-
Какви са мненията за посещенията при лекар?

другия път като плащам, ще им стъжня живота на тия...ох наистина съм бясна не може да чакам по 5 минути на страница 
Питаха тълпата кой иска и аз първа се засилих 

Тук никой нищо не ти показва. Дават ти бебето в количката и хайде. Който има кърма да го кърми, който не, със шише. А те шишетата еднииии, както от лимонада 250мл, с голямо гърло и един голям биберон ......
възрастен човек не може да го лапне, камо ли новородено!!!! Така беше в Света София (Тина Киркова) преди 1г. 2 месеца. И тъй като аз бях секцио и кърмата ми дойде на 4тия ден си представете как съм си хранела бебчето с този биберон. Давах и на бебката сама да си смуче, но само от дупчицата, без да лапа целия. Като котетата, както ближат. Сега ми е смешно, ама тогава доста се чудех какво да правя?!??!?!?
То времето наистина неусетно си тече , но нали за това трябва да се наслаждаваме на всеки миг , какви са тези носталгични мисли , дай по-ведро
Расте и хубавее
за всички ви момичета.
. Откакто съм бременна за първи път получавам зацапване, не е много, но пих но-шпа и пазих дивана. На всичко това отгоре разбрах си резултата от микробиологията. Имала съм някакви стрептококи, които били опасни за бебчето и трябва спешно да се лекуват. Никъде в нета не можах да намеря нещо за тях. Радвам се, че поне навреме ще се лекуват, че били опасни и при раждане.