Спомням си, че със Стефан ни изписваха на този ден и забавиха изписването с няколко часа, щото всички къркаха долу и никой не се сети за нас. Бяха оставили една дежурна лекарка да води ражданията и изписванията, беше се побъркала, горката. 

Да са здрави, обичливи, щури и мили 
Пожелавам му бързо възстановяване, нови сили за престоящото лечение и дано скоро приключат здравословните му проблеми веднъж завинаги
Как издържаш психически просто не знам 
Ние чак след като минахме през обезводняването тогава ми каза доктора тази схема с 5-те мл на всеки 5 минути 

Не е яла нищо почти - умишлено не й давам - само солети, вода пие горе-долу, разредих и Хидратин Алфа във вода (за да не се обезводни случайно). Ех, как не сме си направили компот от дренки - така ми е помагало! За друг път ще знам!
миналата пак този набор са записвали
Незнам ако не я приемат какво ще правя ще стане много голяма ако ми я земат др година 3г и 8м.Заради някакви си 28 дни ме подлудяват.Утре ще ида до директорката и ако трябва ще стигна до общината

освен това си имам контракции почти всеки ден - малко са, но все пак ги има и то доста осезаеми. Бояна иска да я вдигам често, а аз вече хич не мога 

Дано бременността ти стане по-лека, а Боянка да превъзмогне болестите
Казаха ли ти какво е бебето?
Иска да му пускам и Чебурашка, че това гледат в градината. Той не че много ги гледа, но това трябва да работи на ТВ-то, а аз не мога да гледам нищо друго
Препоръчани теми