На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 181
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Анту, честит ти именник! Нека ти е жив и здрав, действен и любопитен като батко си, но и много послушен!!!   bouquet

# 166
Анту, извинявай, че ви пропуснах, но незнаех, че днес Максим празнува  Blush

Да ти е много здрав малкия именник и много да те радва!

# 167
  • София
Честит имен ден на Максим на Ани!
Честит рожден ден на Йоана!
Честит бабин ден!
Днес може да подарите сапун и баничка на бабите! Grinning
Много ми е мъчно за болните дечица. Галитка, води я на лекар, че моя позната до инфекциозна б-ца стигнаха с такова разстройство-не е шега работа. А там било такава мизерия и недомислица, защото всякакво гадни болести са на едно място, но нямало как детето отпаднало много и било в полусън,а през другото време ревяло. При тях е имало и повръщане на фонтан. Та не се плаши, просто не подценявай.Да не се стига до там. Sad

# 168
Честит рожден ден на ЙОАНА!

Честит имен ден на Максим!

Честит Бабин ден!!!

galita дано бързичко  да  се оправя Вики.Сигурно е вирус.Чух че почвал с повръщане и разтройство.Ние лятото изкарахме един такъв.Аз давах СМЕКТА и ЕНТЕРОЛ,свещички ВОМИТОСХИЛ,Натриев цитрат алфа,а от майка ми знам за разтройство варена вода с джоджен,или размито нишисте/без аромат/.На Анджела й помагаше нишестето.

sea woman дано не се зарази и малкия.
 Днес майка ми има празник и я изненадах на работното място с огромен букет.
Имаха празник във фойето на болницата.Музика,почерпка и едни хора се виеха.
Това е от нас, Ади е на ясла.Заета съм със резервацията за детското парти.
Целувки на всички.

# 169
Пепи, честит Бабин ден и на майка ти! Горко им на мъжете, които имат работа днес в родилно отделение, като знам някои акушерки какви традиции за гаври с мъже имат... Crazy Спомням си, че със Стефан ни изписваха на този ден и забавиха изписването с няколко часа, щото всички къркаха долу и никой не се сети за нас. Бяха оставили една дежурна лекарка да води ражданията и изписванията, беше се побъркала, горката. ooooh!
Благодаря ви за пожеланията за Макси, Вили, то е много непопулярен ден, аз специално търсих да видя кога има имен ден детето, иначе и аз нямаше да го знам. Peace
Галита, пооправи ли се Вики?

# 170
Честито на Йоана и Максим  bouquet Да са здрави, обичливи, щури и мили Hug

Анту, благодаря за интереса, мишките са добре, Ники сутринта кашля 5 пъти, после досега не. Ще чакам да видя как ще е и тези дни. Теко да се оправя бързичко, дано се разминете леко и бързо.

Бон Тони, не свършиха ли мъките за Ванюшката Cry Пожелавам му бързо възстановяване, нови сили за престоящото лечение и дано скоро приключат здравословните му проблеми веднъж завинаги Praynig Как издържаш психически просто не знам Tired

Галита,
дано Вики се оправи бързо. Има едни сокове ва ХИп точно за разстройство с моркови и ориз - ОРТ 200 или нещо такова 200. Морковите са добри /сварени/ за да запекат малко. Не забравяй да даваш водичка, за да не се обезводни вики. Ако е спряла с повръщането започвай с една спринцовка по 5 мл на 5 минути. Да не стигате до системи като нас през лятото ooooh! Ние чак след като минахме през обезводняването тогава ми каза доктора тази схема с 5-те мл на всеки 5 минути Rolling Eyes По повече не давай, да не ги повърне. Насила ще става работата, ама какво да се прави. Аз давах хидратина така, вместо вода. Дано се оправи бързо. А свещички ако има разстройство знам, че не се слагат, защото още повече влошават нещата. Ентерола и аз го ползвах Peace

# 171
  • София
Честит Имен Ден на Максим!
Морска, дано бързо отшумява Т при вас и не е нищо сериозно  Praynig

Момичета, по колко давате Ентерол и Смекта? Аз днес дадох сутринта 1/2 Ентерол и не беше акала досега - пак дадох 1/2 Ентерол. Не повръща, но разстойството си е гадничко  Sick Не е яла нищо почти - умишлено не й давам - само солети, вода пие горе-долу, разредих и Хидратин Алфа във вода (за да не се обезводни случайно). Ех, как не сме си направили компот от дренки - така ми е помагало! За друг път ще знам!

# 172
Не мога да си намеря упътването от Ентерола, обаче мисля, че на 2 г. вече можеше по едно пакетче сутрин и вечер, но никак не съм сигурна. Thinking За смектата май пак така, но и там не съм сигурна. Rolling Eyes

# 173
момичета влизам да ви се пооплача.Оказа се че в детската градина дето е КРИС тази година пак ще записват деца за септември  набор2005 #2gunfire #2gunfire #Cussing outминалата пак този набор са записвали #Crazy #Crazy #CrazyНезнам ако не я приемат какво ще правя ще стане много голяма ако ми я земат др година 3г и 8м.Заради някакви си 28 дни ме подлудяват.Утре ще ида до директорката и ако трябва ще стигна до общината #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3511 smile3515 smile3516 smile3514 smile3511 newsm61 smile3515 smile3511 newsm61 smile3514 newsm45 newsm45 newsm45

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГОЛЕМИ ЯНУАРЧЕТА !!!
с ПОЖЕЛАНИЯ ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Аз нямам почти никакво време за писане заради новата работа.

Честит имен ден на Максим! Simple Smile

Галита- Ентерола може 3 пакетчета максимално на ден.
Ескимо не съм давала от месец,
покрай другите неща, които изпи напоследък.
Ходихме през почивните дни до Бургас, пак е пипнала някакъв вирус,
лекарката изписа вит С на ампули, Осцилококциум и други подобни-
според нея Бояна щяла да е със слаба имунна система най-малко 3 месеца.
Но има голям страх от лекарите. Дано го превъзмогне скоро.

Дива Орхидея, защо се ядосваш, нормално е за учебната 2008 г.
да записват децата , родени през 2005 г.,
защото тогава навършват 3 години.
Да, кофти се получава за децата, родени в началото на
януари, но в някои случаи е за добре Simple Smile
Бъдете здрави! Лека нощ Simple Smile

# 175
Честит имен ден на Максим на Ани!
Честит рожден ден на Йоана!

Хайде да се разпиша малко по-подробно  Laughing
Напоследък не ми остава никакво време, отдавна не бях сядала на компа.
Като съм вкъщи даже по-нямам време за това мероприятие, аз обаче спя на обяд с Бояна де, а вечер обикновенно не стигам пак до компа.
Благодаря Ви за вниманието - Вили, Мимито&Светла, Галита, Анту и всички, които са си мислили за нас.
Бременността върви горе-долу добре, доста по-трудно ми е от първата.
До към нова година нямах почти никакъв корем (5-ти месец), сега преди около две седмици шръкна корема, доктора много ми се кара, че съм много слаба и не е хубаво за бебето. А декември ми беше ужасен месец - много нерви имах в работата и голямо напрежение. Бебето рита много малко и слабо и това ме кара да се шашкам постоянно, но уж всичко е наред  Rolling Eyes Иначе аз съм с много ниско кръвно и постоянен главобол и виене на свят  Crazy освен това си имам контракции почти всеки ден - малко са, но все пак ги има и то доста осезаеми. Бояна иска да я вдигам често, а аз вече хич не мога Rolling Eyes

Роси - честито за новата работа! Дано да ти пасва добре!
Галита - много гадно звучи този вирус, бързо да се оправя бързо Вики!
sea woman - и на вашия батко бързо оздравяване!
DIVA_ORHIDEQ - успех в записването! Защо не помислите и за друга детска градина?

Вече като чуя за вирус и ми призлява, искам да свършва най-после тази зима  Tired
Бояна на Бъдни вечер вдигна 40 градуса темп. - изкара го и тя гадния вирус (а седмица преди това пак беше 1 ден с температура без нищо друго). За щастие без усложнения, само температура почти два дни и после лека кашлица и това беше (лекувах я само с 1 хомеопатично, но тази температура ми взе здравето - голям страх брах точно по празниците). При това боледуване обаче нищо не яде почти цяла седмица и много отслабна  Sad
На 07.01 отиде на ясла изкара седмица и половина и миналата сряда пак с температура...пак  дадох хомеопатичното и цяла нощ съм висяла над термометъра, но след още един ден вече беше доста по-добре (само леко зачервено гърло и хрема). Тази седмица реших да я оставя вкъщи, защото искам да направя и изследвания, а като е болна не било много добре. А пък и в събота ще има гости поне сега да е здрава. Макар, че вчера игра с братовчедка си и се оказа, че вечерта и тя е вдигнала темпертаура явно от вирус някакъв пак, та сега съм отново на тръни. Имам чувството, че цяла зима мисля само за вируси и кое сега трябваше да дам - витаминче ли, коластра ли, зелена енергия ли. Мисля, че зелената енергия обаче при последното боледуване помогна доста, но и дадох за 1 ден 5 и следващите дни по 2.
За Бояна какво да ви напиша - много е добричка, но на моменти е голямо зверче, започнала е да се учи на разни и разнообразни магарии. Одеве беше отворила един крем и го беше изсипала целия върху едно шкафче, а по нея имаше до лактите. Чувам аз един смях, а тя маже ли маже и се хили и ми казва - "Еи така паи Йоло детската" - така правел Йово в детската Crazy
Има две мании напоследък едната е Шрек, а другата Красавицата и звяра - гледа ги по около 3 пъти на ден Embarassed вече незнам какво да я правя. Съответно подаръкът за утре е една голя кукла Шрек, а тортата за събота ще е с картинка на "красавицата и звяра".
Ще отивам да лягам, че едвам гледам вече, а скоро ще пусна и някоя снимка да я видите Бояна.
А за бебето с гордост казва, че щяла да си има другарче  Joy
Лелее как се отплеснах - лека нощ! Ей затова не влизах тук   Mr. Green

# 176
  • София
Честит рожден ден на Бояна
Честит рожден ден на Виктория
Мили слънчеви дечица честит празник на Вас и Вашите мили майки.Растете много здрави щастливи и безгрижни. newsm59 nbirthday  bigdance2  ura baloni happy bd hbday bdbaloni baloni

# 177
  Честит рожден ден на Бояна на Telma, Виктория на galita и Димитър на didun4o! Бъдете здрави и усмихнати дечица, а на близките весел празник и много да ги радват мълчуганите!  Tada newsm18  ura nbirthday newsm67

Телма, радвам се, че се разписа!  Hug Дано бременността ти стане по-лека, а Боянка да превъзмогне болестите  Praynig Казаха ли ти какво е бебето?

Росита, няма ли да дойдете на купона?

Мишленце, а вие? И аз така броя покашлянията на Калоян  ooooh!

DIVA_ORHIDEQ, говори с директорката. Мисля, че за няколко дни ще направят компромис.

Галита, как е рожденничката?

Калоян и днес е на градина. Покашля по малко и чудя докога ли ще удържи в градинката. Иначе ние сме на тема "Ну погоди"  Crazy Иска да му пускам и Чебурашка, че това гледат в градината. Той не че много ги гледа, но това трябва да работи на ТВ-то, а аз не мога да гледам нищо друго  hahaha

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:57 от petenceto

# 178
Честит рожден ден на Вики, Боянка и Митко! Да растат здрави и усмихнати, весели и щастливи малките палавничета!

# 179
честит рожден ден и от нас на всички вече големи януарчета .здраве и късмет и много палави игри и желаем през тази година  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт