На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 173
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ!
Да е здрава, щастлива и с късмет!

bon_toni
, успех и късмет ви желая от сърце!

Анту, дава ли му Хомеожен? Давай на всеки час ('бонбонката' счукана с малко вода, иначе ако не я гълта или хруска - да я смуча), докато отидете на лекар утре ще има подобрение!

Телма, ще очакваме още новини и от вас! Много си лаконична! Интересно, като в един ден ни върви бременността, сега забелязах, че в моя тикер пише, че остават 55 дни(де да беше така!), а на теб - 120 дни!  Crazy  Joy
petenceto, дано наистина не е нищо сериозно, ти даваш ли нещо все пак?

Виличка, Росита, да ви попитам- давате ли още Ескимото? Вики изпи едно шише и докато се наканя да купя друго симина сигурно месец  Embarassed Междувременно се разболя (незнам изобщо дали има връзка, просто факт -декември нямаме 1 отсъствие от яслата). Сега пак е на Ескимо.

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 20:25 от galita

# 151

Анту, дава ли му Хомеожен? Давай на всеки час ('бонбонката' счукана с малко вода, иначе ако не я гълта или хруска - да я смуча), докато отидете на лекар утре ще има подобрение!
Не съм му давала, наистина. Confused Ама той ги хруска и веднага ги глътва, иначе много ги обича. Наистина така ще му ги разтварям във водичка, аз осцилококцинума така му го давам. Засега сме на Вангините рецепти, сополи няма вече, обаче т'ва гърло... Rolling Eyes
Иначе не е червено много, даже педи се учуди, че вдигал Т, но естествено му предписа АБ. Утре и във вторник ще си го оставя у дома пък дано за сряда е на линия.
Телма, радвам се да те видя! Как си, бебчо рита ли много? Grinning

# 152
  • София
Не съм му давала, наистина. Confused
ами така без нищо за гърло на дете няма да му мине! И аз така вики като спря да вдига Т, въпреки, че си беше зачервено гърлото, нищо не давах и след 2 дни тя пак вдигна Т, та тогава се наложи един сироп. Хомеожена (както и Коризалията) му ги счуквай първо хубаво (защото трудно се разтварят) и сипи 20ина г. вода.
Вики пък нещо няма апетит напоследък - вечер почти не вечеря - може ли така да я оставя да си легне гладна!? newsm78 И, от време на време се хваща за корема и превива и реве, че я 'боли пупата'  #Crazy От какво ли може да е това? Дали Суметролина не й раздразни стомахчето? newsm78

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ЯНУАРЧЕТАТА КОИТО АЗ НЕ СЪМ ПОЗДРАВИЛА 
ДА РАСТЪТ ЖИВИ   И ЗДРАВИ И ДА ИМАТ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КРАСИВАТА ЗОРИНека усмивката не слиза от лицето ти!!!
Нека добротата не излиза от сърцето ти!!!
Винаги остани такава каквато си, защото на този свят са нужни слънчеви лъчи като теб, без тях той ще е сив и безцветен!!!

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 21:23 от DIVA_ORHIDEQ

# 154
Не съм му давала, наистина. Confused
ами така без нищо за гърло на дете няма да му мине!
Аааа, аз давам, давам, но не Хомеожен, това имах предвид! Peace Пръскам му Орофар Embarassed, то си е за червено гърло. Просто от хомеожена кой знае какъв ефект не съм видяла, затова...

# 155

Виличка, Росита, да ви попитам- давате ли още Ескимото? Вики изпи едно шише и докато се наканя да купя друго симина сигурно месец  Embarassed Междувременно се разболя (незнам изобщо дали има връзка, просто факт -декември нямаме 1 отсъствие от яслата). Сега пак е на Ескимо.

Ами Али вече е на 3-то шише ( с пауза по седмица между шишетата).Но в момента не й го давам, т.к. пие АБ, сироп за кашлица и противоалергичен сироп и много ще й стане. Попитах педиатърката - каза, че е добре да си го пие през целия зимен период ( с пауза по 7-10 дни след всяко шише)  Peace Hug

# 156
  • София
Мерси, Вили!
Сега сме с ново оплакване - Вики нощес повърна и като почна едно разстройство!  Sick #Crazy Пратих мъжа ми за памперси, че не издържаме вече с гащите и за ентерол и някакво хомеопатично. Няма да й давам нищо да яде (освен солети, сухари, ориз...), вие какво ще ме посъветвате? Тя ака със скорост 5 памперса за 30 мин.  #Crazy ... (а как мирише) Няма да я водя на ясла днес, ама като съм затрупана с работа направо незнам! ooooh! Praynig Всяка седмица отсъствам напоследък!

# 157
Днес брат ми има рожден ден! Пожелавам му да е най-вече здрав и много щастлив! Ето и скромна сутрешна почерпка по този повод:

# 158
ЧРД на Йоана! Да расте много здрава, весела, палавка и щастлива!

# 159
galita, някакъв вирус пак ви тормози сигурно ... Пусни я малко на диета, давай й вода да не се обезводни и ентерол за разтройството, пък ако е тежко положението може и през педито да минете.Стискам палци да е нещо моментно и бързо да се оправя Викито!  Hug Hug Hug

# 160
  • Варна
Здравейте.

Нашият батко е грипозен. От събота вечерта с температура. Ту нагоре, ту надолу... Днес отиде с татко си на лекар, на АБ е. До края на седмицата е у дома. Само се моля малкият дане прихване, ама то все не се знае... Tired

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕС ПРАЗНУВАЩИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!!

# 161
Виличка, да е жив и здрав брат ти! Пожелавам му само хубави неща да му се случват!

ЧРД на Йоанна! Безгрижно и щастливо детство!

Ей тия вируси са отврат  #2gunfire #Cussing out

Бързо да се оправят всички  Praynig

Галита, това с отсъствията от работа все едно аз съм го писала. Не ми създават пробл4еми в работата, ама ми е неудобно от колегите  Embarassed Иначе за гърлото давам чай от черен бъз, от рецептите на Ванга, противоалергично, витамини и някакво хомеопатично Грип Хил. Как е Вики? До колкото знам грипа сега е с болки в корема. Да не е от това?

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:35 от petenceto

# 162
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!
 HugЧестит бабинден !!! Hug
 baloniЧестита Втора Годинка на всички дечица от  вчера и днес!!!! baloni
Виличка, да ти е живо и здраво  братлето , много щастие и късмет!!!! bouquet

Галита, давай смекта , ентерол , чай от шипка и джоджен , течности да има много (ако повръща лъжичка по лъжичка давай ),хидратин (ако имаш ), Хидрасек(за  да си набави соли)!!Ориз с моркови може да и правиш като сложиш вътре сол +малко захар (пак заради солите,които губи )!Стискам палци бързо да се оправи Вики!!! Praynig
Беше питала за мъжки имена моите фаворити са Борис , Максим , Самуил и  естествено Калоян Wink и Филип ми харесва между другото , но пък (значението  newsm78)!

Морска , бързо да се оправя голямото момче  Praynig!!Дано малкия да не го прихване !!! Praynig

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 12:53 от VIVKA

# 163
Честит Рожден ден на Йоана на Нелина! Да бъде здрава, послушна и много щастлива!   bouquet
Вили, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet
Честит Бабинден!  Mr. Green
Бистре, ужас, бързо оздравяване на Светли, че да не зарази и малкия!  Hug
Галита, оризова вода през 30 мин., Ентерол, Хидрасек и до вечерта ще е ок. Ох, милата, много е неприятно! И много течности, дори и да не й се пие, защото се обезводнява, а това е страшно.
Стефан си е у дома, не му личи да е болен по пакостите. Crazy Само дето е много крив. Сутринта едва го изкъпах, едва го облякох, едва си изяде закуската... Всичко е "никам" еди-какво-си. ooooh! Но и така да е, само да ми е здравичък, че като притвори клепките и почне да ме гушка направо ми се къса сърцето. Confused
И накрая: почерпете се за здравето на малкото ми послушно момченце, че днес ми е именик! Той се очертава да е по-послушен от батко си Laughing, тези дни ми е направо малко безценно злато!  Heart Eyes

# 164
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Имен Ден на Максим !!!!

Анту,да ти е жив и здрав ,
умен, късметлия  и все така послушен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт