На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 172
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
VIVKA, Честита ти рожденничка! Да е много здрава, много умна и красива порасналата ти дъщеричка!

# 136
VIVKA, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ХУБАВАТА РОЖДЕНИЧКА! ДА БЪДЕ ЗДРАВА, УМНА И ВСЕ ТАКА КРАСИВА! И БЪРЗО ДА ПРЕБОРИ БОЛЕСТТА, ЗА ДА СИ ИМАТЕ ХУБАВ ПРАЗНИК!

Честит Рожден ден на Мирослав, Ивайла и Ани!   bouquet

# 137
  • София
VIVKA, ДА ТИ Е  ЗДРАВА  РОЖДЕНИЧКА и както е красива ,да е и късметлива! Оздравя ли тя? Как ще празнувате?
Честит Рожден ден на Мирослав, Ивайла и Ани!

# 138
  • там където ме зове сърцето!!!
Да почерпя за моето малко -пораснало момиче smile3518!!!!

bouquet Мерси за пожеланията!!! bouquet
Решила е да празнува събота -за  да е  здрава ,а и и иска купона да е до  късно , после да имат и  време да се наспят ,!!!И за мен е по -добре , че сега не прилича на себе си и ще я мисля !!!!

# 139
Честит Рожден Ден на Зорито!ВИВКА,да ти е жива,здрава и късметът да не я напуска никога!

# 140
  • София
Здравейте момичета Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА
Нека бъдат много здрави и щастливи и много безгрижно детство Praynig Hug  bouquet
Ето ни и нас завърнахме се от 1-седмичния престой в болница оперирани с гипс и много изнервени.Малкия е вече горе долу добре,но е страшно изплашен и много нервен.Операцията мина според докторите успешна,а аз силно се надявам да е такава. Praynig Praynig PraynigПросто нямам никакво време ,но влязох да Ви кажа какво става.Ще свалим гипса след 1 месец.Е това е .
ОБИЧАМ ВИ Hug Heart Eyes

# 141
bon_toni, радвам се, че сте си вече в къщи (макар и с гипс). Надявам се бързо да се възтановявате !!! А след тази операция следва ли някакво лечение или още не се знае? Ух, хайде да е последно вече това , че се измъчи милото ти детенце!  Praynig Hug

# 142
  • София
Vili4ka  мила какво да ти кажа за съжаление няма да е за последно.Има минимален шанс на това краче -дясното да не се наложи ,но за лявото със сигурност ще има поне още 1.Но важен е резултата да е перфектен,иначе  Thinking Praynig.Всеки ден се моля да е така Praynig Praynig Praynig

# 143
Стискам палци  Praynig Praynig Praynig

Ето малко снимки от вчера, но за съжаление снимките с тортата са на друг апарат и не са у нас  ooooh! ooooh! ooooh! Ще ги търся да си ги сваля и тях и ще показвам пак Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211792

# 144
Бон Тони,и аз стискам много палци и ще се моля всичко да приключи възможно най благоприятно за детенцето Praynig Hug Направо косата ми настръхва,като си представя как се мъчи милото с тези гипсове Confused,а и на теб никак не ти е леко.
Вили,чудни снимчици!Чакаме още Wink

# 145
Бон_Тони, и аз да ти пожелая всички тези мъки да имат благоприятен финал и то колкото се може по-скоро!  Hug Миличкият Ванка, да го нагушкаш от нас!
Вили, много ти е сладка рожденичката! Grinning
Мишленце, не пишеш как са децата?
Стефан е с червено гърло, през нощта вдига Т, сега спи, после отиваме на лекар.  Sad Милото, писна ми вече! Няма ли какво друго да наследи от мен, освен слабото гърло? Sad Имаше и хрема, но май я овладяхме. Сега остана да преборим и червеното гърло, направо ме е страх да идем при педито, защото отсега я чувам: Оооо, много е червено, ще му дам Аб, за да се оправи бързо за яслата.  Rolling Eyes Не че ще му дам де...

# 146
Вивка, честит рожден ден на Зорито и от мен! Да е жива и здрава, много красива и усмихната   bouquet

ЧРД и на днешните яуарчета! Да са живи и здрави!
Бон_Тони, и аз силно се надявам всичко да е минало повече от успешно и дано скоро съвсем да се оправи Ванката и да спрат да го тормозят в болници  Praynig Hug

Анту, дано да не е нищо сериозно и Теко да е във форма утре за градината  Praynig

Виличка, ама наистина много сладка рожденничка  Laughing

Галита, сигурна съм, че на Вики ще и харесат подаръците!

Нелина, благодаря   bouquet Следващия път ще направим партито така, че и от другите градове да се включат  Peace А за вашия РД - знаем, знаем, че е след два дни  Laughing bowuu

Калоян в петък пи бира и сега пак кашля  ooooh! Мъж ми вика "Ако ти го върнат от градината, че кашля да им кажеш че не е вирус, а просто в петък препи с бира"  Joy Майтапа настрана, ама дано да не е нищо сериозно - едно че ми писма от болести и друго, че просто не знам кой ще го гледа  Whistling

# 147
Честит Втори Рожден Ден на всичките ни малки сладки януарчета '06!!!
Желая им много здраве, щастие, късмет, безгрижно детство и светло бъдеще!!!

Съжелявам, че пропуснах да честитя навреме на много януарчета Embarassed
Ние сме горе-долу добре. Ще гледам скоро да пиша повече.

Целувки на всички дечица от мен и Бояна!

# 148
Telma, как си, как върви бременността? Боянка как е?

# 149
bon_toniРадваме се че е преминала успежно операцията ... милото момченце пак се мъчи с гипса... Жалко че няма да е за последно , но дано се постигне желания перфектен резултат от всички тези итнервенции  Praynig Praynig Praynig
Анту - айде бързо оздравявайте и вие  Naughty Hug
Telma - Вие как сте  Hug дано бременноста ти да е като моята бременност - лека , безпроблемна !

Общи условия

Активация на акаунт