На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 145
  • 275
  •   2
Отговори
# 30
[Деси, какво се оказа за пъпчицата?
Днес ще я водя,следобяд Rolling Eyes

Вили,много се радвам че се оправят нещата.
Благодаря, Деска!  Hug
Пиши после какво са ти казали!

# 31
ilindi4ka, благодаря ти!На 10.01. бяхме семейно в нас, а партито беше в зала за РД в един хотел.Много ни хареса обстановката, храната, слушахме детски песнички, получи се хубав празник Simple SmileЧестно да ти кажа, тайно се надявам скоро да приключим с кърменето, но такива изгледи няма.Детето е пристрастено.
Светла, безболезнено никнене на кътниците при Мими!Добре, че не е вирус някакъв.

# 32
Сетих се да ви кажа един от последните бисери.От миналия месец още баба и я учи Вяра да казва че ще стане на 2 годинки и да показва пръстчета.Ама то трудно да ги контролира тия "пъстета" ,като я питаме сега тя почва да ги подрежда,да се мъчи да остави само 2 пръста и казва "на две пъстета годинки" Mr. Green

Неда,направо паднах от стола с тази случка по телефона с тази "компетентна селяндурка" ooooh! Лелееее ама простотията е много страшно нещо,брейййй.... #Cussing out

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 13:29 от Дес

# 33
OФФФФФФФ,сори де!
Чак сега изчистих,от 7.30 съм започнала,та до сега.Направо ми престърга стомаха от глад.
Хапнах и ейма на,на линия.

Vili4ka  честит ви пристигнал татко.
Като знам Ади как го чака вечер,представям си Али,толкова дни милото.
 А за Али не се пристеснявай ще се оправи за РД.
Така е с тязи ясли,но няма как.
Ние като започнахме след 5 дни пихме АБ,оздравя,пратих я в понеделник,и в сряда гнойна ангина и пак АБ.
Neda ей тва българския народ сме много прости хора.
Сигурно е била някоя пенсия,дето я е хванал кукумицина/както казва мъж ми/.
Аз имам да гладя и ще бягам у баба ми,че и нея вече я гони кукумицина.По цял ден звъни ими вика
"Ела,ела да ти дам нещо"/пак яйца,кис. мляко и някой фафли за детето/
Ама ко да я правя,пък и се по някой лев ми дава, щот не съм работила.

# 34
 Joy
И Стефан не може да натамъни пръстите, затова показва цяла ръчичка  Joy, обаче си казва, че е на "де" години. Mr. Green
Пепи, извинявай, забравих да честитя на сестра ти, да е жива и здрава и само хубави неща да й се случват!   bouquet
Неда, браво за племенничката!   bouquet Аз защо все си мисля, че такива талантливи деца вече рядко се възпитават (щото е до възпитание, не до рождение), а ето, че и те отлитат Sad, но нищо, може пък да си прослави родината! Grinning Пък за служителката, думи нямам!  Stop Ама и ти с твоя късмет... все на такива попадаш! Confused Успех с оченцето, дано не е сериозно!  Praynig
Вили, радвам се, че Али е добре вече!  Grinning Светле - също!  Wink

# 35
Мисля, че току що поставих рекорд за брой емотикони на дума от мнението!  ooooh!

# 36
jeni23 недей само наднича кажи как е куклата.

# 37
  • София
Момичета, не стига че са племеничката ми ще пътува 4 дни, а се оказва,че са й загубили багажа, явно от тук не са го качили  #2gunfire И когато пристигне с зимни одежди  на тропическия остров, няма една летна дреха и обувка. Аман!Думи нямам вече! #Cussing out
А относно телефониската, мислих да я помоля да ме свърже с началничката й,но едва ли щеше да откликне на молбата ми. Wink
Пепи да ти е здравичка сестричката!Отивай до бабата щом и нещо дава  Grinning, нашата свеки все била забравила, каза другия път да я подсетя да вземе нещо на децата. Thinking
Ани, то е пълно с такива, с лопата да ги ринеш,не че аз попадам. Grinning
А за племенничката е излишно да ви казвам на кой се е метнала, само ще вметна ,че е родена на моята рож.дата. Joy

# 38
  • Варна
ВИВКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИЯ И ПАЛАВ ЮНАК КАЛОЯН!!!
ДА ВИ Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!!!

Честит празник на сестричката на Пепито.  bouquet

# 39
  • Madrid
Честит рожден ден на Калоян!
Да расти все така здрав,жизнен и красив!

Вивка,за теб:

Перито,честит празник на сестра ти!Много радост и здраве и пожелавам!

Относно полетите-от два дни очакваме да излети майката на моя приятелка от София,но...още чакаме,а и новините като гледах...лоша работа!
Дейзи,аз и друг път съм споменавала-отбих Самуил,защото ми се пийваше спокойно по някое питие и ми се допалваше цигара към него,но не ми беше омръзнало,просто ми идваше ангажиращо  и реших да прекратя,но при нас стана за около три месеца и Самуил не беше впечатлен от това,че не пие мляко от мен.Наскоро реши да опита пак,но му обясних,че вече няма мляко и той:"нама макооо" Laughing,много сладко! Grinningпреди е имало случаи да му казвам,че има уиски,а не мляко,но едва ли ме е разбрало детето  Crazy
Неда,ами само така-забавлявай се с хорската разнообразност,не се ядосвай! Grinning

# 40
Хей изловихте ме Blush, напоследък нещо ме мързи да пиша и само ви чета.

Честита 2-ра годинка на Кико на Вивка! Да е здрав и непослушен, като всяко дете.

Както и на всичките ни рожденници, палаво и безгрижно детство.

Алинка е добре, палува,бесува бърбори постоянно не й спира устата на моменти. За пампите сме до никъде, някога казва, някога не и се отказах за сега да го махам. Скоро ще ходим на ясла. утре ще и правим изследванията и се надявам от другата седмица да сме вече ученички.  Praynig да нямаме проблеми с адаптацията и най-вече с болести (в което се съмнявам).

Това е за сега, дано да няма повече болни дечица Praynig Praynig Praynig

# 41
Neda, напиши "детски офталмолог " в търсачката и маркирай Здравен справочник.Излизат доста теми.Целувки на Ками Heart Eyes
ilindi4ka, единствено нощните кърмения ми идват в повече, инъче не се оплаквам.От 2 години нямам един стабилен, здрав сън, но здраве да е WinkЩе дойде и този момент някога Laughing

# 42
  • София
Честит рожден ден, Кико!
Вивка, да ти е здрав и игрив, гордост на мама!

Пепито, да ти е жива и здрава сестричката!

Ааааа, *Daisy*, не се оплаквай за съня, от него спомен няма Joy! (пък и знам, че си горда с дългото кърмене, защото и аз съм така)  bowuu bouquet

Момичета, напомням ви да гласувате в темата за РД, че ей сега ще отлети времето...Между другото, датите ги уточнихме горе-долу, а мястото - на Галитка предложението ли остава последно?

# 43
Благодаря на всички ви за поздравите и пожеланията за сестра ми!
Малко ми е гадно че няма да можем да отидем на гости,но тя живее в Добрич ,а пък всички са и на работа само аз съм си вкъщи,но друг път ще го отпразнуваме.
За повече реална представа коя е сестра ми,предоставям това албумче.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210405

# 44
Честит рожден ден,Калоянчо!Бъди щастливо,здраво и будно дете!

Пепито,да е жива и здрава сестричката ти.

Сега прочетох последните странички на предишната тема:моля ви не ме трийте,аз се включвам,не много редовно,но често,а пък и така разпускам много ви моля... Shocked

Бети няма Т след имунизацията,но пък от сутринта кашля,взех да и давам сироп,че незнам какво ще излезе.Вчера доки я прегледа нито каза,че и е червено гърлото,нито нищо пък сега кашлица newsm78

Общи условия

Активация на акаунт