Да е здрав, весел, силен и много да ви радва!
Момичета, много сте изписали, а аз имам много работа и не ми остава време за тук!

Събота и неделя Вики беше беЗ Т, а от тази сутрин пак почна да вдига и я оставихме от ясла и удома с баща си се гледат. Докторката ни изписа онзи ден, само ако пак вдигне Т да й даваме 5 дни от Суметролин - не е АБ, някакво химио-незнам-си-какво, ама тя нали си беше кукуряк уикенда и нищо не давахме. НО явно гърлото още си е зачервено, та от тази сутрин е на въпросния сироп и Т-понижаващи
Много ми е жал дете като е болно така.
Мимито&Светла, за успокоение на зъбоникненето ли е беладоната?
Мишленце, само да ти кажа, при тези високи Т -- не очаквай да я свалиш напълно (под 37 градуса) - така ни каза докторката. Докато не се овладее причината ще си поддържа известно време. Дано и при вас не е сериозно. Между другото, ходих при хомеопата Сотирова, ама сега нали сме болни (с Т), та сме спрели капките, пък и си изкарахме курса на лечение до следващия преглед (8.02).
Да ви кажа, Вики още не сме й слагали ре-ДТК! Купихме Инфанрикс, ама нали е болна напоследък (преди обрива, после Т) и ще навърши 2 год. когато я направим. Кажете лошо ли е?
За триенето на неписалите тук - аз нямам против. Честно казано и аз незнам има ли ни няма ли ни на първа страница, ама пак си пиша тук, и не се обиждам
Нека да останат и хората, дето Илиндичка е синтезирала.

! (пък и знам, че си горда с дългото кърмене, защото и аз съм така)

Честно да ти кажа, тайно се надявам скоро да приключим с кърменето, но такива изгледи няма.Детето е пристрастено.
.
)
) - на друг предписвали ли са му Суметролин ?
... затова при съмнение давам Хомеожен 9 - ако не друго, поне няма да й навреди. Аз лично съм си лекувала многократно гърлобол с него и то много успешно