На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 144
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТА 2-ра ГОДИНКА НА ВСИЧКИ ЯНУАРЧЕТА, РОДЕНИ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА МЕСЕЦА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, БЕЗГРИЖНИ, СЛЪНЧЕВИ И УСМИХНАТИ!

Специални поздрави за днешните малки и големи рожденици!
newsm59

Благодаря за поздравите за нашия рожденик. Ние малко като циганите три пъти празнувахме, ама к'во пък на човека му хареса да вдига наздравици и да духа свещички.

Майчета, имам едно въпросче. Как се справяте със страховете на дечицата? Наш Александър от 2 дни изпитва неописуем страх към сянката си, като сме навън. Опитвам се да обясня, че не трябва да се бои, че всички хора / и не само хора/ имат сенки. Забравя за 5 минути и като се сети започва да нарежда"сянка пази", непрестанно да хленчи и се залепя за мен. Пробвахме да сме дружелюбни към сянката, да я настъпваме, ама си остава страшна засега.

# 241
Честита втора годинка на КАМЕНЕ, САШКО, ИВАН И СИМОНА!!! Да бъдат здрави, игриви, да слушат мама и тате и да са много щастливи!

Телма, честит Рожден ден и на теб! Пожелавам ти много здраве, леко добременяване и много положителни емоции през годинатаHug

Благодаря на всички за почерпките, повдигнахте ми малко духа!  Hug
Благодаря и за инфото за АБ, аз вече прибягнах до него, защото съм толкова зле, че това е първото ми вдигане от леглото за днес. Максим е с Т, но май зарарди зъб, защото е клинично здрав и според хомеопатичката дори няма нужда от лекарства. Но му давам неговото лекарство да го поуспокои малко и сега ме е страх да не се "сблъска" с моя АБ. Confused
Ами това е. Дано всички сте здрави, че аз не се бях чувствала така от есента и дето вика Мишленцето, сега разбирам колко е хубаво да си здрав. Sad Хубав ден на всички (оп, хубава вечер де) и да внимавате как празнувате! Joy

# 242
Охх пак се издъних Embarassed Blush

Неда,да ти е живо и здраво малкото момченце!Честит Втори Рожден Ден на Камен!От сърце пожелавам безгрижно детство и много късмет!

Мале много съм разсеяна напоследък,моля да ме извините ако съм засегнала някой друг с нещо.Да знаете,че никаква умисъл няма в действията ми,май ми идват в повече някои неща......

НАшият РД мина добре с дечицата.Вяра получи много подаръци и днес цял ден играе с тях.В момента е заседнала над едно останало парче от тортата и похапва Mr. Green Ще пусна снимки после.

# 243
  • Madrid
Честит рожден ден: Борил,Емилия,Радислава,Вяра,Михаил,Никола,Гергана,Фатима,Александра,Джаклин,Габриела,Камен,Александър,Иван,Симона!
Детството им да е изпълнено с множество интересни и забавни моменти!Да са живи,здрави и послушни!

Телма,мила,честит рожден ден от мен с леко закъснение!Пожелавам ти да си винаги да си щастлива със своето семейство!

Лика,помагам на мъжа ми като раздавам рекламни листовки на фирмата,която има.На ден вървя по четири часа,страхотен фитнес си спретвам! WinkДа ти кажа Самуил имаше един период преди Нова Година,в който имах чувството,че това е едно малко,постоянно мрънкащо зверче,което освен да те изкарва извън нерви,не е способен на нищо друго!Слааава Богу този период отмина!
Анту,когато Самуил беше на седем месеца отидохме с мъжа ми на море без него,кърмех през 2,3 часа тогава.Цедих се цяла седмица през 2 часа и веднъж през нощтакато се прибирахме от дискотека Wink.Като се върнах Самуил продължи да суче,първия ден му беше леко странно,но го издебвах като ме си спи или е нервен.На втория ден все едно не се бяхме разделяли,така че няма опасност от отбиване.Още повече,че ако твоя антибиотик е съвместим с кърменето,дори не се налага прекъсване. Simple SmileБързо възстановяване!
Людмилана,аз не знам дали е точно така,както казваш,май си е до ген и индивидуалност,но се присъединявам към твоето желание с две ръце!!!Това ми е мечтата!
Бордима,ще го израсте твоя малък мъж,всяко дете има страхове! Hug
Бон Тони,стискам палци!Всичко ще е наред!  bouquet
Галита,как е Вики?Овладяхте ли радстройството?
Мишленце,ми много проблеми си имала,дано почивката,която планирате да компенсира! WinkЦелувки на Ели и Ники!
Sea Woman,много си лаконична.Дано преминат неразположенията,за да вдигнеш духа! Wink

Аз работя сутрин,после почивам,радвам се на Сами и вечерта продължавам посещенията си в школата.Чувствам се прекрасно-ангажирана и ползотворна!Днес щяхве да ходим в пиано бар,за да посвиря,но се налага да отидем до един ресторант в Мадрид по работа.Нищо,другия петък. WinkИначе запразнявам с приятелки,когато не съм изморена,затова сега нямам търпение да изляза с мъжа си Heart Eyes!Отивам да се приготвя! Flutter
Лека вечер,момичета!Надявам си скоро пак да открадна малко време,за да пообщувам с вас!  bouquet

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 20:12 от ilindi4ka

# 244
Честит Рожден Ден на зетя ми Камен, на Александър, Иван и Симона!

Да растат здравички, много да палуват и да се забавляват!
Честит празник, Telma!Да си жива и здрава и много щастлива!

# 245
честит рожден ден.на всички днешни рожденици!!!да растат много здрави  и много щастливи.весело детство. nbirthday smile3510                 

# 246
Честит рожден ден на Мариянчо! newsm59  bigdance2 newsm67  bigdance2 newsm59

Бордима,мисля,че с времето ще го израстне този страх,но според мен не трябва да спираш да му говориш.

Ние снощи с мъжо двамата излезнахме на заведение (не ни се беше случвало отдавна),побъбрихме си на спокойствие.Сякаш не бях аз-да седя и спокойно да се навечерам без някой да ме дърпи-наистина се разтоварих.
за яслата на 4.02.сутринта ще трябва да пусна молба и "не се знае дали ще ни приемат"(а аз си мислех,че вече сме вътре).

# 247
Честит рожедн ден на Мариян  bouquet Здраве, късмет и да расте заобиколен от любов и щастие Hug

Влизам да ви разкажа, че днес заведохме с майка ми мишките на куклен театър на раковски в централния. Това по повод предаването на бате Енчо, ники каза: Мама води Ники там пляска! И аз какво да правя водя го да пляска детето Crazy Та, гледахме за Боризмейко, имаше едни змейове, змеици и голяма веселба накрая, ама ние с Ели от средата нататък всичко пропуснахме, защото чантата на мама беше по-интересна, както и хората по задните редове, така че излязохме да се разходим и получихме близалки от гардеробиерката, казвам близалки, защото жената даде и за Ники, нищо че той си беше вътре с баба си. Ники беше примерен, гледа от край до край всичко, само дето не поиска да пляска в крайна сметка, а Елена си пляска когато й беше кеф, особено докато змея се срамуваше и издаваше звуци все едно плюе, та нашата се присъедини към плюенето, та известно време се надплюваха със змея за радост на околните Laughing А Ники през цялото време викаше Змейко, Змейко hahaha

Като се прибраха вкъщи явно бяха още превъзбудени и едвам ги приспах в 3 без 15 #Crazy Друг път заспиват между 12.30 и 2.

Този път ги оставих сами в стаята, защото с баба си ни направиха луди, та ги оставихме да си играят и отидохме да хапнем с нея и като се връщам какво заварвам - цялата стая мирише на ако, в едното гърне се мъдрят дарадонки, гърнето върху леглото Crazy Цялата стая с краката нагоре, децата си пуснали телевизора и хванали дистанционното и даже са усели да вземат инхалатора на Ники, като са се качили върху столчето за хранене, за да го достигнат Rolling Eyes И съблечени естествено Tired

Ники гордо ми носи гърнето и ми обяснява ,че е акал вътре, като гледам памперса, вътре си е наакан и явно с ръчичка си е преместил акото Sick Елена го изклюкари Grinning Та имаше и основно миене. Взеха ми здравето днес с това приспиване Confused

Бодрима, и азмисля, че с много обяснения ще преодолее страха, моите още не са си забелязали сенките.

Лилия, хубаво е, че си се поразтоварила малко, дано по-често ти се случва Wink

Илиндичка, радвам се, че сте преминали през вбесяващия период, ние ма йсега сме в него, ,даваш ми надежда Mr. Green Иначе на Сандански смятам да видя в санаториумите какво е положението и да ги водя там само за процедури, ще питам доктора ако трябва някаква бележка да ми даде, нали Ники го водят с алергична астма Rolling Eyes Тъй че не смятам, че ще има проблем. Ако ми хареса в Сандански с децата съм се замислила през май или края на април дали да не ги заведа пак за малко, може и без таткото. Казват, че тогава за дихателни проблеми било най-хубавото време Wink Пък дано да позаякнат за догодина Praynig

# 248
Честит Рожден Ден на Мариян!
newsm59 newsm67

bordima, Паолина имаше един период, когато се дереше от рев в асансьор, но за радост забравихме за това.Вече не се страхува.Плачеше и се огъваше "на дъга", когато пътувахме с колата вечер.Затова сядам до нея на задната седалка, за да е спокойна.

liliq, завиждам ти благородно GrinningАз вече нямам спомен, кога за последен път излязох без детето Rolling Eyes

mishlentze, голяма веселба е при вас Grinning
а Елена си пляска когато й беше кеф, особено докато змея се срамуваше и издаваше звуци все едно плюе, та нашата се присъедини към плюенето, та известно време се надплюваха със змея за радост на околните Laughing
  Joy Joy
Хубаво са се забавлявали мишките днес Grinning

# 249
Честит Рожден ден на днешното януарче! Да е жив и здрав!   bouquet

# 250
  • София

Благодаря на всички за хубавите пожелания!

# 251
  • там където ме зове сърцето!!!
Прекрасно  Hug Hug Hug

# 252
# 253
  • София
Неда, на корицта ли сте снимани? Наистина прекрасна снимка.

# 254
  • София
Честит Втори Рожден Ден на Емма, Гого, Пламена и Мимито!
Да растат здрави, щастливи и да радват много мама и тати!  newsm59 newsm67  bigdance2  ura Gift

Общи условия

Активация на акаунт