На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 147
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Незнам дали на фона на пищните картинки и почерпки в темата ни следващия ми пост ще изпъкне, но ето последно инфо за
ПАРТИ 2 РД ЯНУАРчЕТА :
Тази седмица, на 3.02 (неделя) -  от 18.15 ч. (до 20.15 ч.) в Двете феи http://www.dvetefei.com/

Списък със заявили участие (временен):
1   galita
2   ludmilana
3   liliq
4   Neda
5   lika
6   petenceto
7   DIVA ORHIDEQ
8   Vili4ka
9   Cleopatra
10   Телма

10 малки деца + 2 големи деца

ХАЙДЕ, МОМИчЕТА, НЕКА ОщЕ ХОРА ДА СЕ ВКЛючАТ, ако могат! Ще бъде по-весело от миналата година - сега децата ни са по-големи. ЗАПОВЯДАЙТЕЧ!  Hug

Вили, ако можеш го сложи като първо съобщение в новата тема, за да го видят повече хора.
Ще чакаме още хора да се включат!

# 271
Честит Рожден Ден на Диди и Мирабел-Йоана!

Здраве и весело детство!

# 272
  • София
Привет от мен!
Честита Втора Годинка на   Мимито,Емма,Плами,Деа,Нино и Гого!!!        
Честит Рожден Ден на днешните рожденнички лейди Диди и Мирабел-Йоана!

За майчетата им поздравления за прекрасния продукт:

Орхидейке,честито да ти е момичето! Чудесна почерпка.
Галита,мерси-снимката е на Камен и е мое дело, а иначе на корицата е монтаж. Даже не знам какво пише в ляво  Embarassed,ама тази година ще се заема и ще го науча тоя английски! Някой може ли да ми преведе? Попита ли за каката за партито?
Телма,много благодаря за милите думи и за успокоението за щастливата звезда - дано.Чакам вашия разказ за празника в снимки!
Петенце, наистина ,цяло звездно небе си имаме. Пробвай за Калоян да спи на по -висока възглавница, може да кашля от т.н. задно носно стичане.
Дейзи,ха така се говори за зет, като за мед и със суперлативи. Ах ,как ще си разбираме с тебе с коктейлче в ръка и на плажа! hahaha
Ками не можа да се разболее, но затова пък от вчера сутрин има обрив по китките  #Crazy, които нито се разпространява, нито изчезва-намазах с алергозан и незнам какво да го правя.Освен това от няколко дни не стъпва почти на петата на десния крак  newsm78 ,чудя се какво е направил,казва че не го боли и пак си тича и дивее.Да няма празно просто. ooooh!
Вивка   Hug и на всички ви благодаря от  Heart Eyes сърце!
Ние както нямаше да празнуваме, така 3 дни чествания направихме. Като циганските сватби Joy,представам си като се зажени. Ще кача снимки утре,че вчера бях доста зле физически,но за това пък психически се заредих. Толкова близки,приятели и познати ни поздравиха. Wink А Камчо само тича и вика "Гостииииии" и танциииии. Събра голям автопарк+багер,автовоз и джип.На част от подаръците излишните части не се прибират ,а с прахосмукачката направо ги "подредих". Като го видяха в действие повечето гости цъкаха с език и ме жалеха гласно.Имаше предложения да се застраховам,а комшиите под нас се изнесоха на вилата още от петък като видяха балоните на вратата. Laughing

# 273
newsm5честит рожден ден на всички мои сърожденици.пожелаваме им от сърце много здраве и щастливо детство.весело изкарване на празника.

# 274
Вили, ако можеш го сложи като първо съобщение в новата тема, за да го видят повече хора.

Добре  Peace

# 275

Общи условия

Активация на акаунт