От местопрестъплението...

• 54 230
  • 684
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
  • Разград-София
CSI S09E03

# 288
  • София
Благодарности за пускащите линкове Simple Smile))

# 289
  • София
И аз благодаря за линковете   bouquet
Следващите думи ще напиша в бяло, заради мацките, които още на са гледали предишния епизод! Надявам се в тази серия на Лас Вегас да не утрЕпват някой друг от екипа, че ще се разправям лично със сценаристите  Crossing Arms Харесвах Уорик като образ и си ме е яд, че вече няма да го гледам в сериала.

# 290
  • UK
[може да мине за спойлер]

Спокойно. Даже вкарват два нови персонажа - едната ми е малко безлична и ми изглежда нервозна, вкарва някакви неуместни клиширани реплики, другата е готина, още от Спешното ме кефи. Не знам дали планират да ги задържат за постоянно, особено англичанката от Спешното, ама ще видим.

[/спойлер]

# 291
  • София
Малката Госпожица Мърморана, за онази лекарка, която беше женена за д-р Грийн говориш, нали? Simple Smile Ееех, ако е така - супер! Харесвам тази актриса и ще ми е приятно да я гледам в сериала.

# 292
  • UK
Мда, тя. И аз и се зарадвах. Simple Smile

# 293
  • София
Дя, тя е готина Simple Smile А другата коя е - знаеш ли й името, да я погледна в нета.... Simple Smile))

# 294
  • UK
Актрисата е Lauren Lee Smith, но много интересно, изобщо не е спомената в кредитлист-а на епизода, нито пък От Местопрестъплението - в нейната филмография. Най вероятно просто още не са имали време да я сложат, но обикновено ги слагат веднага. Тя е, де.

# 295
  • София
Е, тя също изглежда симпатяга....
Доста повече от Сара....добре , че пак си взе багажа, че мн ме дразнише напоследък.....все крива някаква такава....

# 296
  • UK
Сара наистина и мен ме дразнеше, ясно, че много и беше дошло, ама си беше дразнеща. Тази ми е малко безлична и тея шеги дето ги вкарва не са смешни, ама ако я оставят ще й свикна.

# 297
  • София
А тя в 3 епизод ли се явява...че първите 2 не съм я забелязала да е там....

# 298
не знам само на мен ли ми се струва, че последния сезон нещо не го бива
предните са ме държали в напрежение, очакване...а сега едва изтрайвам серията да свърши  Confused

# 299
  • София
не знам, на мен ми харесва....

Общи условия

Активация на акаунт