От местопрестъплението...

• 54 240
  • 684
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
  • София
 Hug Hug Hug

# 318
# 319
Снощи пуснаха анонс, Лорънс Фишбърн ще се появи в серията на 11-ти декември  Simple Smile

# 320
  • Разград-София

CSI S09E08  Peace

# 321
Любим сериал, чак сега виждам темата Simple Smile

# 322
# 323
  • София
Аз чак днес се сетих да погледна  и се оказа, че и субтитри има за 8-ма серия...сега за 9-та ще чакам Simple Smile))

Най-добрият сериал Simple Smile))

# 324

снощи я изгледах, много, много напрегната, неочаквани развръзки... обичам го този сериал...

# 325

снощи я изгледах, много, много напрегната, неочаквани развръзки... обичам го този сериал...

Е, да, и аз така, но вече официално обявиха оттеглянето на William Petersen  Cry  А без него сериалът няма да е същият ...

# 326
да, и аз попаднах на това инфо Sad не виждам кой би могъл да го замени, честно казано... аз заради него започнах да гледам CSI... ще видим...

# 327
# 328
Последните 3 години следя Вегас като една истинска луда, страшен фен съм му, но без Грисъм не знам дали ще го гледам...някак се разочаровах, но пък да видим колко време ще се точи последното разследване....силно се надявам да остане поне до края на сезона

# 329
Последните 3 години следя Вегас като една истинска луда, страшен фен съм му, но без Грисъм не знам дали ще го гледам...някак се разочаровах, но пък да видим колко време ще се точи последното разследване....силно се надявам да остане поне до края на сезона

Офф, и аз много се натъжих като разбрах от самия епизод, че ще се маха  Cry
А тази новата, малката, дето е като копие на Катрин, хич не ми се вписва в колектива като цяло. И без Уорик и Сара, а сега и без Грисъм, сериала остана някак без силни персонажи!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт