От местопрестъплението...

• 54 294
  • 684
  •   1
Отговори
# 150
Прегледах го само на бързо последния епизод, защото сега нямам време да го изгледам, но видях как свърши...
Мамка му... Уорик.... умря....  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Как ще го гледам довечера не знам....  Cry

# 151
  • Разград-София
Новият сезон е от октомври.

Чак октомври  ooooh! Tired  ooooh! къде е то чак след има няма 5 месеца .... ще се тръшна от любопитство до тогава  hahaha Crazy  Mr. Green

Много взеха да се размиват нещата  ..... първо Сара , сега Уорик ..... много съм разочарована  Crossing Arms Crossing Arms  Crossing Arms .... дано има драстични промени в 9-ти сезон с които да си задържат публиката ....  Peace

# 152
  • UK
Е тя Сара от сто години иска да напуска, а Уорик нали го хванаха с дрога. Никой не би го допуснал да продължи да играе в сериала. В едно интервю с един от актьорите в Изгубени пишеше, че не смеят да карат с повече от 30 км/ч за да не направят някоя катастрофа, щото набързо ще ги "убият" сценаристите. Simple Smile

# 153
Аз пък не съм сигурна, че ще го "убият". Може и да оцелее, хм...

Това е новият член на екипа на Грисъм. Lauren Lee Smith.

# 154
  • UK
Кога ще се разбере, в другия сезон ли? Щото ако е така, може би ще му дадат някакъв шанс да докаже, че заслужава, примерно да мине делото му, нали той твърди че качил някакви на стоп (което не е вярно 100%). И тогава да решат.

# 155
Уорик(Дурдан) със сигурност напуска, защото не си е преподписал договора отдавна. В последствие го хванаха с наркотиците.
Първата серия от новия сезон, ще му е последна.

# 156
  • UK
Е тогава няма никакво значение умира или не. Simple Smile

Винаги съм си мислела, че на Ник повече му отива да се казва Гари Дурдан. Simple Smile Поне Гари.

# 157
Между другото, във форума на CSI на страницата на CBS, е настанал шок и ужас  Mr. Green
Има дори петиция за спасяването на Уорик.
http://www.petitiononline.com/hell777/petition.html

# 158
  • UK
Хах. Ми да му плащат заплатата, може да го върнат. Беше хубаво да се случи нещо между него и Катрин.

# 159
Мда, и аз от кога чаках да се вземат с Катрин, ама уви...
Почти съм сигурна, че ще "умре". Вероятно в първата серия на новия сезон ще го намерят и тогава ще си замине...  Cry Cry Cry

# 160
Jorja Fox Returning to CSI

Да поддържам пламъка в темата, както се казва  Laughing

Episode 9.1 - For Warrick

The team grieves for their fallen friend, also Sara returns when she hears the news. Unknown to the team the killer, the Undersheriff, investigates the murder. Also Ecklie hires a new CSI Bryce Adams (Lauren Lee Smith).

Airs: 25th September 2008

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 20:55 от Кейси

# 161
Щастлива съм!  Crazy
Ама то пише и за Уорик, може да възкръсне  Mr. Green

# 162
някой гледа ли последния епизод от CSI Miami (6 сезон, 21 еп.), Х.Кейн също го убиват, ама дали? много въпросителни останаха, направо онемях накрая....

# 163
  • София
Аз сега ще го гледам, че до снощи нямаше субтитри. Не вярвам да убият Х. нали това не е последен сезон по принцип?

# 164
  • на пясъка при черупките от миди
Дами, нали говорите за От местопрестъплението с Гил Грисъм????
Ама аз изгледах всички 8 сезона и Уорик още не са го убили или там
каквото е станало.
Да не би да има 9ти сезон и аз да не знам???   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт