Волейбол - за всички фенове!

• 7 731
  • 194
  •   1
Отговори
  • The point of no return
Здравейте!

Има ли фенове на волейбола, които следят играта на нашите момчета  и момичета Grinning

Заповядайте в тази тема, за да обсъждаме какво се случва с отбора и с всичко около волейбола!

Лъвовете ни от днес са с нов треньор - Найден Найденов. Нека си пожелаем успешна Световна лига и най-вече Олимпиада!!!   Peace

ПП Моля, дайте предложения за заглавие на темата, ако това не Ви допада  Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 19:55 от Roya

# 1
Идеално си е заглавието, то си казва всичко "за всички фенове", тоест не е само за хора агресивни оплюващи всичко и всички, които не са с тях!
Аз ще си пиша тук, треньора е бил с бронз при младежките формации, дали е добър нямам идея, но пък ми харесва как играят лъвчетата, жалко че не си гледала мача снощи, показахме много добро присъствие на духа, изоставахме в геймовете с един на два, а в тайбрека изоставахме с 13 на 12, биха сервиза без страх и немците бъркаха.
Верно е, че германците не бяха в оптимален състав, но това съвсем не омаловажава победата на момчетата.
Харесва ми промяната засега!

# 2
Здравейте! Радвам се, че направихте друга тема, защото се уморих всяко мое мнение да бъде оплюто. Радвам се много за победата снощи и пожелавам успех на момчетата.
Важното според мен е, да няма напрежение в отбора, каквото се създаде. Искаше ми се Камило да я треньор, но важното е, човека да се оправи със здравето. Найден също има потенциал според мен. Днес гледах по някои от сайтовете тренировка и не видях Тошко Алексиев, което малко ме притесни.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 21:35 от Malko_Slance

# 3
  • The point of no return
Добре дошли Malko_Slance и mancity  Simple Smile

Четох интервю с Камило, просто ЕВАЛА на този човек!  Не бих имала нищо против той да води, но предвид здравословните му проблеми, разбирам защо са се спряли на Найден.

Имам въпрос във връзка с Тошко, аз няма да крия, че доста съм го критикувала, но все пак е опитен състезател, важна част от отбора и се надявам да е ок за Лондон!Знаете ли какво е станало между него и Радо, мернах някъде че май са се дърпали по време на мача с Германия, който загубихме и заради който стана всичко newsm78

Дано и Матей се върне, много ми е мъчно за него....

# 4
Не съм забелязала да има проблеми между Радо и Тошко. Но той на мача с Германия въобще не го пусна и държа през цялото време Пенчев в игра, което беше една от огромните му грешки. Не може се сравни Пенчев с Тошето. Та може нещо да са се скарали и затова да не го е пуснал. Той явно така ги наказва, при положение, че не пусна Владо в мача с Франция. Изобщо Радо има много решения, които не са логични и не ми харесват.

Надявам се в тази тема да пишат повече хора.

# 5
http://www.zasada.bg/%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD- … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

Един голям Българин помага на друг голям Българин, Поклон!

# 6
  • The point of no return
http://www.zasada.bg/%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD- … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

Един голям Българин помага на друг голям Българин, Поклон!

Страхотен жест от страна на Стенли!

Искрено се надявам и двамата да се оправят възможно най-скоро!

# 7
  • В полите на Пирин планина
Да се включа и аз в темата, като върл фен на волейбола.  Sunglasses

Не ми харесват всичките тези извънволейболни събития, които тресат отбора. Жалко е, че в един спорт, в който имаме толкова добри играчи, коити започнаха да се превръщат в отбор, отново надделяха междуоособните борби - федерация, треньор и играчи.
Харесвам Радо Стойчев и си мисля, че не може играчите да се сърдят на треньора за щяло и нещало. В крайна сметка негова е преценката кой ще играе и кой не.

# 8
  • The point of no return
Да се включа и аз в темата, като върл фен на волейбола.  Sunglasses

bouquet 

Разбира се, че никой не може да се сърди на треньора си, ако той е преценил, че няма да го пусне  в игра. Но определено е имало някакво напрежение между Радо и някои от момчетата...

Да използвам този пост за Програмата на нашите в Лондон

29-и юли, неделя            Великобритания - БЪЛГАРИЯ

31-и юли, вторник           Полша - БЪЛГАРИЯ

2-и август, четвъртък     Австралия - БЪЛГАРИЯ

4-и август, събота           Аржентина - БЪЛГАРИЯ

6-и август, понеделник   Италия - БЪЛГАРИЯ

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 17:27 от Roya

# 9
Разбира се, че само треньора решава кой да играе. Когато обаче един играч не е пускан поради лични причини е меко казано нечестно. Ние обаче няма как да знаем това. Аз обаче си имам своите лични подозрения.

# 10
Малко ми изглежда странно успял треньор като Радостин Стойчев да се води от предпочитания  и лични чувства при избора на играчи. А той е успял извън България и на клубно ниво в Италия го боготворят. Все си мисля, че родните нрави играят най-важна роля за проблемите в отбора. И може би става дума най-вече за пари.

# 11
Не е задължително успял треньор в чужбина да се справи на национално ниво.Примери за това много, в Италия може да е Бог, за мен обаче Стойчев обърка много мачове, а на оня злополучен мач с Германия направо се оля:)
Все пак тима и младите лъвчета показаха, че има дух в тима и ще имаме силен волейбол.

# 12
Не е задължително успял треньор в чужбина да се справи на национално ниво.Примери за това много, в Италия може да е Бог, за мен обаче Стойчев обърка много мачове, а на оня злополучен мач с Германия направо се оля:)
Все пак тима и младите лъвчета показаха, че има дух в тима и ще имаме силен волейбол.

Така е. Ужасно е различно да си треньор на клубен отбор и на националният отбор. В клубния можеш да си избереш играчите, така че те да са подходящи за твоят стил. В националният отбор трябва да нагодиш стратегията си към играчите, които имаш. Не е лесно и за мен Радо не се справи. В мача с Германия допусна кардинални грешки, които според мен трябваше да си признае. Федерацията сгреши като го махна по този унизителен начин и без да иска го направи герой. Ако не беше го направила грешките щяха да лъснат повече, сега вече никой не ги гледа.

# 13
Хайде, предложете по-подходящ национален треньор  newsm78

# 14
Плачи беше добра алтернатива, но отказа.
Да видим какво ще направи настоящият той има опит с национали макар и младежки.

Общи условия

Активация на акаунт