Волейбол - за всички фенове!

• 7 779
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
Андрей е още една жертва в безсмислената борба на Радо. И въпреки всичко той продължава и хората продължават да го подкрепят сляпо. Не ги разбирам и не виждам логика. Ама то в глупостта логика няма. Можеше да си затрае и да остане, но НЕЕЕЕ. Далаверите са му по - важни от България.
Сега щяли да спират правата на Матей. Но по - страшното е, че след като му ги върнат, щял да играе за Италия. Много му е промит мозъка на това момче. С какви очи и какво сърце, той ще излезе с екип на Италия, да играе срещу България.

Вече спокойно мога да кажа. РАДО СТОЙЧЕВ СЪСИПА БЪЛГАРСКИЯТ ВОЛЕЙБОЛ.

# 46
Това искам да кажа и аз-СТОЙЧЕВ СЪСИПА ТИМА И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОЛИМПИАДАТА, КАКТО ТОЙ ТАКА И ГЛУПАЦИТЕ НЕГОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ!

И всичко това един треньор, който ни провали на всички форуми, на които играхме.

# 47
  • The point of no return
 newsm44 bg  Честита Победааа!!!!

Напълниха ми душата момчетата! Не знам откъде да започна!

Първо - Найден беше блестящ - навременни почивки, адекватни смени, просто върха!

Владо - истински капитан - обърна мача това момче, уникална защита и нападение в тежък момент! Ники Николов - отлично включване на мястото на Теди, бравооо!

Тошко - новият ни лидер - отърси се от първоначалната скованост и им разказа играта!

Жоро Братоев - повече от достоен заместник на Жеков!

Всички останали момчета бяха на ниво, и най-важното бяхме отбор, един за всички, всички за един!

Гордея се с ВАС момчета!

# 48
Щастлив съм много, изгледах мача на един дъх......очаквай да се позагубя тия дни, имам усещане, че ще ме баннат:)

# 49
  • В полите на Пирин планина
newsm44 bg  Честита Победааа!!!!

Напълниха ми душата момчетата! Не знам откъде да започна!

Първо - Найден беше блестящ - навременни почивки, адекватни смени, просто върха!

Владо - истински капитан - обърна мача това момче, уникална защита и нападение в тежък момент! Ники Николов - отлично включване на мястото на Теди, бравооо!

Тошко - новият ни лидер - отърси се от първоначалната скованост и им разказа играта!

Жоро Братоев - повече от достоен заместник на Жеков!

Всички останали момчета бяха на ниво, и най-важното бяхме отбор, един за всички, всички за един!

Гордея се с ВАС момчета!

Супер бяха  Peace Най-много ми хареса духа, който струеше от отбора.
Честита победа  Heart Eyes

# 50
  • The point of no return
Щастлив съм много, изгледах мача на един дъх......очаквай да се позагубя тия дни, имам усещане, че ще ме баннат:)

Дано не те баннат, какво е станало  newsm78

И сега нова новина - видите ли Найден нищо не бил сторил в мача вчера - Радо обикалял отстрани и давал тактически наставления  Joy  На кой гений му хрумна това, идея си нямам  Wink
Само дето откакто Радо се махна, отборът сякаш се отприщи....такъв дух, такова сърце чакахме да видим от толкова много време! Може и да е някакво лудо съвпадение, но с такава игра дори и да губят пак ще ги подкрепяме!!!

Днес да видим какво ще сторят САЩ и Германия, ако Германия бие - става завъртяно. Щатите определено не са в супер форма, гледах им няколко мача, имат доста колебания, но да видим...

Полша току-що изхвърли Бразилия от турнира! Не знам дали изобщо можем да си правим сметки за полуфинала - и Куба и Полша са доста силни....

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 20:07 от Roya

# 51
Aaaa, тук съм си, явно все пак не съм бил за бан:)
Ами нищо не се е случило, казах само че бойкота се провали, както всичко замислено от тази група форумни палячовци и да си заврат бойкота там къде слънце не огрява.....това по повод идеята да няма публика на мача:)
Казах и още, че смешкото от Тренто е един пълен некадърник, което е видно де, провали ни навсякъде където може, а Пранди с тези играчи стана шампион, а пък в момента Найден прави чудеса без звезди.

Те това, ама в другата тема де:)

# 52
  • The point of no return

Peace   Внимавай все пак, там не си поплюват ако не си с Партията  Wink

Честито ни класиране на полуфинал   bouquet

Утре си мисля, нашите да преценят своевременно след мача Полша - Куба, кой да си изберем за противник! Дано се завъртят поне 5 гейма, та да има умора, при Полша особено ще е от полза след днешния дълъг мач.

Много се накефих в офиц. сайт на Лигата как наричат момчетата Балкански Лъвове   Peace

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 02:21 от Roya

# 53

Peace   Внимавай все пак, там не си поплюват ако не си с Партията  Wink

Честито ни класиране на полуфинал   bouquet

Утре си мисля, нашите да преценят своевременно след мача Полша - Куба, кой да си изберем за противник! Дано се завъртят поне 5 гейма, та да има умора, при Полша особено ще е от полза след днешния дълъг мач.

Много се накефих в офиц. сайт на Лигата как наричат момчетата Балкански Лъвове   Peace

Лично аз искам да играем с Полша, тия Куба са направо нечовеци, извънземни, чак се чудя как няма да играят на Олимпиадата. Лош късмет. (няма кой да им даде квалификация с Египет и Пакистан явно).

Ако и жените спечелят Евролигата - егати и умрялото ръководство на федерацията.

Да го сменят, да докарват Боби Михайлов и там.

Да си пожелаем успех днес, силните не си правят сметки, а бият наред.

П.С.Партията вече ме заплаши официално, не че ми дреме де:)

# 54
Радвам се, че разбрах за тази тема, защото е крайно неприятно да се четат непрекъснати заяждания и обиди...

Надявам се и тук да не е място само за противници на Радо, защото аз го подкрепям.. но не са ми по вкуса непрекъснати агресивни, саркастични и злостни подмятания, и нямам намерение да се впускам в излишни спорове! Всеки си изгражда сам мнението и няма лошо да го споделя, но не и по начин по който да обидиш събеседниците си.

Надявам се темата да е наистина за всички!

# 55
Добре дошла/дошъл Бо_

Всеки има право да подкрепя, който си иска, както и всеки има право на мнение, само че когато ми налагат мнение, аз защитавам моето като за последно-природа го наречи.
Да, за всички фенове е, а и Роя създателя на темата е фен на Матей и одобрява промените в ръководството да се извършат, аз също....само че аз не харесвам начин и преди всичко не харесвам момента, който избраха.
Верно е, само да се хули уморява!

Дано да бием тази вечер, Българи Юнаци!

# 56
  • The point of no return
Бо_   Добре дошъл/ла и от мен!

Иначе Мансити ти е отговорил много точно!    Simple Smile

Темата е за всички фенове и най-вече - уважаваме чуждото мнение и различните гледни точки!

Много се надявам, да се намери начин Матей да се върне! Толкова сме близо до първи голям успех, и той заслужава да е част от отбора, май ни трябва чудо!

# 57
  • The point of no return
Здравейте, как върви мача ?

Мога само да следя лайвскора, нещо май не ни спори играта  Confused Виждам, че имаме 12 грешки, лоша работа. 10 точки за Рууни....

Малко Слънце къде се загуби ?

# 58
Да ти кажа по-добре да загубим като че ли, Полша е по-добрия вариант.

# 59
  • The point of no return
Да ти кажа по-добре да загубим като че ли, Полша е по-добрия вариант.

Хъм, защо мислиш така  newsm78 Куба след днешната загуба няма как да не са увесили нос поне малко, но и верно ще са супер мотивирани утре след като няма да ходят в Лондон...

Общи условия

Активация на акаунт