Волейбол - за всички фенове!

• 7 735
  • 194
  •   1
Отговори
# 180
Радвам се, че сте тук   bouquet

Доколкото разбрах, Цецо ще се връща в Тренто за новия сезон, което ще ОК за мен само ако играе в основен състав. Този сезон в Кунео е просто супер полезен за него във всяко отношение и ако го върнат да търка скамейката в Тренто ще е ужасно  Sad

Силно се надявам Кунео да си го откупят. Та той дърпа целият отбор. Може всички тези писаници да са с цел Радостин да извива ръце, за да му вдигне цената и Кунео да го вземат. Не се знае. Но аз определено не искам Цецо да е в Трентино. Там беше подтиснат и пренебрегван и се боя да не стане същото ако се върне.

# 181
  • The point of no return
Честита Шампионска титла на Марек!

Една статия за Наката, който за пореден път запуши устите на критиците  Peace

http://www.sportal.bg/news.php?news=421101

Надявам се някога, всички които го плюха, да се осъзнаят и да признаят,  че това което той постигна с отбора в Лондон беше феноменално   bouquet  Да застанеш начело в такава вътрешна криза, скандали, 2та най-опитни играчи и големи звезди аут...честно, не знам как ги направи отбор и станахме 4ти, но заслужава голямо уважение! Радвам се, че Наката остана да работи с Камило, но и наистина си мисля, че трябваше да го оставят за старши треньор.

Някой замислял ли се е, каква помия щеше да се излее върху Найден ако се бяхме издънили в Лондон  ooooh!

# 182
Ох, щяха да са едни плюнки:)
И да, трябваше да е старши треньор.
Да се похваля, утре съм в Кунео и ще мина да видя залата им, ще се наснимам там:)

# 183
  • The point of no return
Да се похваля, утре съм в Кунео и ще мина да видя залата им, ще се наснимам там:)

Супер  Peace

Ако не се лъжа утре има мач Тренто - Кунео, но не съм сигурна къде точно се играе  Grinning

# 184
  • The point of no return
Открихме Сезона повече от успешно  Peace Mr. Green  bouquet

Браво на момчетата! Не бяха лесни мачовете, но се справиха!

Изтръпнах във втория гейм на 1вия мач, когато ни направиха доста точки и Камило не знам защо не взе почивка  newsm78 Чудя се дали някаква тактика не е изпробвал  Grinning

ПС Липсва ми коментарът на Сашо Йовков и неговите бисери!

# 185
А защо липсва Сашо Йовков? Предпочитам него пред Любо Ганев!

# 186
  • The point of no return
Мачовете се излъчват от друга телевизия и съответно и коментаторът е друг.

# 187
Верно, ама аз свързвам волейболните мачове винаги с коментара на Сашо Йовков!  Simple Smile

# 188
Здрасти и от мен. Едно от най-любимите ми неща от лятото е волейбола. Тръпката покрай мачовете е нещо незаменимо.
Започнахме много добре тази година. Първият мач беше по-труден, но пък беше наситен със страхотни емоции. Справихме се прекрасно и обърнахме няколко пъти резултата. Радвам се, че виждам отново онази сплотеност на момчетата, която виждах и на олимпиадата. Играят като един. Колкото и да е чудно на много хора, Тодор Алексиев се представи като прекрасен капитан. Показа стабилност и опит, от които младите момчета имаха много нужда. Защитавам го толкова години, че чак се радвам, че вече няма за какво.
Това което Не ми хареса в играта на момчетата е сервиза. Направихме толкова грешки, че чак сърцето ме заболя. Но въпреки това пак ги бихме, което показва че във всички други елементи сме били идеални. Мисля, че ще го оправят, трябва си опит и не вярвам Камило да остави нещата така.
Минаха най-лесните ни мачове, сега борбата става жестока, но аз лично много искам да бием поляците и аржентинците, че много имаме там да си връщаме.

Сашо Йовчев беше ужасно досаден коментатор, но е част от коментарите от както гледам волейбол и ми е мъчно за бисерите му. Амаа сега, това не е най-важното.

Пожелавам един прекрасен сезон, изпълнен с победи.

# 189
  • The point of no return
Нашите са били в първата контрола с Македония  Peace Някой гледа ли ги наживо или пък ще ходи утре?

Malko_Slance напълно съм съгласна с теб и най-вече за Тошко Алексиев. Много се радвам за него и му пожелавам да е все така сърцат капитан  Hug  И точно както в Лондон никой не ни броеше, нищо чудно да ги изненадаме пак всички и да се класираме за финалите на лигата  Grinning

А какво ще кажете за защитата на нашите - направо ме изумиха, толкова топки извадиха отзад  Peace

# 190
Нашите са били в първата контрола с Македония  Peace Някой гледа ли ги наживо или пък ще ходи утре?

Malko_Slance напълно съм съгласна с теб и най-вече за Тошко Алексиев. Много се радвам за него и му пожелавам да е все така сърцат капитан  Hug  И точно както в Лондон никой не ни броеше, нищо чудно да ги изненадаме пак всички и да се класираме за финалите на лигата  Grinning

А какво ще кажете за защитата на нашите - направо ме изумиха, толкова топки извадиха отзад  Peace

О, да! Защитата беше прекрасна. Само един Теди ни липсва, за да стане идеална, че либерото ни е леко страхливо още. Ама предвид младоста и малкият му опит е нормално. Липсват много и Теодор и сърцатият Ники Николов, но се надявам да си върнем поне единия за европейското.
До колкото разбрах на втората контрола сме паднали от Македония 3:2. Но това е Б отбора, така че няма право за притеснения.

# 191
  • The point of no return
Някой ще ходи ли на мачовете с Аржентина в София ?

# 192
Малко късно, но имам много ядове в работата и съвсем не ми е до форуми:)

Честито ни 4-то место в Световната лига, гледах всички мачове и напук на мнения за вечните 4-ти аз мисля, че това е страхотно класиране, особено с излизане от група, в която са Аржентина, Полша, Франция и САЩ.

# 193
  • В полите на Пирин планина
Малко късно, но имам много ядове в работата и съвсем не ми е до форуми:)

Честито ни 4-то место в Световната лига, гледах всички мачове и напук на мнения за вечните 4-ти аз мисля, че това е страхотно класиране, особено с излизане от група, в която са Аржентина, Полша, Франция и САЩ.

Съгласна съм с теб  Peace

Снощи по БТВ гледах, че Георги Братоев се жени. Да са живи и здрави, и много щастиви със съпругата му  Heart Eyes

# 194
  • The point of no return
Наистина 4то място е голям успех предвид тежката ни група, но няма да крия, че съм разочарована, защото тези момчета можеха да вземат медал, а за пореден път не си повярваха и не можаха да реализират потенциала си. Въпреки всичко, браво на тях за постигнатото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт