Волейбол - за всички фенове!

• 7 756
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
  • The point of no return
Много добре изкарахме  Grinning благодаря   bouquet

Иначе за Световното, дано ги дават мачовете, ще следим спортала, там обикновено има линкове  Peace

Засега успях да изровя, долния линк, който е с Програмата за мачовете

http://www.fivb.org/en/volleyball/Competitions/WorldClubChampion … 12/Schedule-M.asp

# 136
Мерси мила! Ако разбереш нещо и за италианското и руското първенство викай! Аз в руското следя специално Сургут! Познай защо?!

# 137
  • София
И аз съм фен на волейбола, ще се радвам да коментираме заедно  Peace

# 138
  • The point of no return
И аз съм фен на волейбола, ще се радвам да коментираме заедно  Peace

И ние също! Добре дошла и на теб, и на summer rose  Grinning

Malko_Slance знам аз, знам  Laughing Ех, този Тошко  Mr. Green

Дайте новини, докъде стигна революцията   Crazy Имам лична информация, че бат Данчо е солиден и няма мърдане!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 21:28 от Roya

# 139
Естествено, че Данчо няма мърдане. То това на мен ми беше ясно още преди революцията и без да ми е нужна лична информация. Той е там до живот и не могат го пипнат. Подозирам, че и на Радостин това му беше ясно, ама нали трябва се прави смут. А ако не му е било ясно, вече му е. Обаче революционерите тръгнаха да се борят с вятърни мелници с цената на всичко. И най - лошото е, че цената беше националният отбор, който беше жертван, дори и от най - върлите му фенове. Добре, че момчетата са по - силни от скандалите и се справиха на Олимпиадата (за голямо разочарование на Стойчев и ко.).

# 140
  • София
Какво значи това за разочарование на Стойчев?

# 141
Значи, че според мен (лично мнение) Стойчев се надяваше след неговото махане отбора звучно да се провали, толкова много, че после да го молят да се върне и по този начин да махнат Данчо. Това си е мое предложение.

# 142
  • София
Ясно  Peace

Аз все пак се радвам, че не се получи така, защото това щеше да значи, че отборът ни без треньор е нищо.

А с Радо какво се случва в момента, знае ли се?

# 143
Ясно  Peace

Аз все пак се радвам, че не се получи така, защото това щеше да значи, че отборът ни без треньор е нищо.

А с Радо какво се случва в момента, знае ли се?

Ами води си там Тренто! То нали за него това е най - важно?! Отбора е отбор и без треньора. Състезателите са важни! Затова според мен отсъствието на Матей имаше по - голяма тежест от това на Радостин. Но пък никоя личност била тя треньор или играч не трябва да се поставя над отбора и България!

# 144
  • София
Абсолютно съм съгласна!

За Матей - също! Когато останаха без него видяха, че могат и повече и по-добре.

# 145
  • The point of no return
За Матей - също! Когато останаха без него видяха, че могат и повече и по-добре.

Прекалено му дойде възхваляването на Матей ми се струва, все пак това е колективен спорт и една птичка пролет не прави, което се доказа и в Лондон  Simple Smile Винаги съм мислила, че е много скромен човек, но да търпиш толкова години и да тръгнеш на война в най-неподходящия момент, ми се струва меко казано неоправдано Sad

Кое ще помни историята според Вас, великия волейболист Матей, или човека, който сложи джапанките, обяви Мартин Стоев за слаб треньор и напусна отбора преди най-важните му изпитания...Не виждам с какви очи, Матей ще се върне в отбора...Пък и се оказа, че без него колективът блесна, което може да си е чисто съвпадение

# 146
Ами Roya от Матей ще се помни последното важно нещо, което е направил. Ако не оправи нещата, е ясно че напускането ще остане. Само, че и аз не виждам как ще ги оправи тези неща. Надеждата ми е в Камило, но както каза и Найден, отбора така както е сега, няма нужда от Матей. Когато има една звезда в един отбор, всички разчитат на него, има и завист. А сега това го няма. Идеалният вариант е, той да се върне и да си пасне с колектива, който се създаде. Този вариант обаче е леко невъзможен.

# 147
  • The point of no return
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=386190

Вече е факт глобата за Федерацията и Данчо Лазаров.... след гигантските нарушения, разкрити от Радо Стойчев, дойде ред и на мижавата глоба, и хайде пак по старому...Така и не разбрахме от Радо и сие кой трябва да смени Лазаров, то бива бива мътна платформа, ама...Упс, сетих се кой ще е, Главният Секретар на Политбюро най-вероятно   Joy

На 15 Октомври, ще се тегли жребият за групите на ЕВРО 2013!

# 148
  • София
Ужас! Как е възможно?! Наистина много се надявах да му бият шута на Лазаров  ooooh!

# 149

Прекалено му дойде възхваляването на Матей ми се струва, все пак това е колективен спорт и една птичка пролет не прави, което се доказа и в Лондон  Simple Smile Винаги съм мислила, че е много скромен човек, но да търпиш толкова години и да тръгнеш на война в най-неподходящия момент, ми се струва меко казано неоправдано Sad
[/quote]

Roya, трудно мога да бъда по-съгласна с теб  Grinning Съсипах си клавиатурата в борба с всичката глупост, която се лее по въпроса. Каузата на Матей беше прекрасна, решението му беше мъжко, обаче МОМЕНТЪТ беше толкова некадърно избран, че за мен си остава една голяма грешка. И макар че не ми се искаше, ще пъхна и в тази тема линк към малко лични размишления... За които вече бях доволно оплюта, така че се надявам да проявите поне мъничко милост, докато ме обезкостявате устно или писмено Grinning Grinning Поздрави Hug
http://miroslavaadmadzhova.blogspot.com/2012/08/blog-post_30.html

Общи условия

Активация на акаунт