Волейбол - за всички фенове!

• 7 765
  • 194
  •   1
Отговори
# 120
  • The point of no return
Честито ни 4то място в Лондон Peace

Браво на нашите Лъвчета, за повече от достойното представяне и за характера и волята, които показаха, че притежават!

Надявам се, щабът който успя да сплоти отбора, да се запази, като не ме вълнува дали Найден или Камило ще е старши треньор! Мисля, че доказаха и оправдаха гласуваното им доверие.

Искрено си пожелавам Радо никога повече да ни припарва до отбора, аз лично няма да го помня с нищо хубаво, това е мое мнение и не ангажирам никой с него!

Пожелавам на тези момчета преди всичко здраве, както каза Владо да вярват в чудеса и дано в Рио стъпим на почетната стълбичка и сълзите да бъдат от радост!!!

ПОКЛОН пред Капитана ни, и благодарности за себераздаването му през изминалите 15 год!!!

И не на последно място, Честито Олимпийско злато на братушките! Инфарктна и напълно заслужена победа, която затвърди моето мнение, че Владимир Алекно е най-добрият треньор в света! Впечатляващи са и скромността и възпитанието на тези момчета, имаме много да учим от големия брат.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 18:35 от Roya

# 121
  • В полите на Пирин планина
Roya нямам какво да добавя  Hug

Браво на Русия за победата и силния дух!!!

# 122
Поздрави на феновете на волейбола. Надявам се да приемете и мен в агитката на българския национален отбор. В другата тема бях нахокана, че изразих мнение по-различно от това на "водачите", което, разбира се, ме огорчи, но и разбрах, че с фанатизирани хора, на които мантрата е "Матей е златен и безгрешен",  на глава не се излиза. Не знаех за вашата тема, но ми беше препоръчана и ето ме тук при хора разумни, толерантни и истински милеещи за българския волейбол.  Hug

# 123
Поздрави на феновете на волейбола. Надявам се да приемете и мен в агитката на българския национален отбор. В другата тема бях нахокана, че изразих мнение по-различно от това на "водачите", което, разбира се, ме огорчи, но и разбрах, че с фанатизирани хора, на които мантрата е "Матей е златен и безгрешен",  на глава не се излиза. Не знаех за вашата тема, но ми беше препоръчана и ето ме тук при хора разумни, толерантни и истински милеещи за българския волейбол.  Hug

ДОБPE ДОШЛА!!! Pадвам се, че дойде. Тук си абсолютно пpиета и може да изкажеш своето мнение спокойно! Тук няма агpесия, а само любов към един отбор по велик от всяка отделна личност!

http://gergananikolova.blogspot.com/2012/08/2012.html

А това е моето мнение за скандалите!

ЧЕСТИТО НА МОМЧЕТАТА ЗА 4-ТОТО МЯСТО И НАЙ - ВЕЧЕ ЗА ДОСТОЙНАТА ИГРА!

# 124
Благодаря за радушния прием. Много добре си го написала в блога си и моето мнение се покрива с твоето. Момчетата се бориха мъжки и при така създалата се ситуация това, което постигнаха си е направо подвиг. Много, много тежко ми беше, след мача с Русия за класиране на финала, да гледам сълзите на Скримов. Това момче се раздаде напълно в този мач и не заслужаваше поражението. (И не можах да не се запитам: защо бе Радо, защо бе Матей ни причинихте това?) Важно е, че звездата му изгря за света на тази Олимпиада, както и на много от младите ни национали. Това, което ми дава надежда за бъдещи успехи обаче е не само чисто техническите им способности, а че се проявиха като истински мъже и носиха националната фланелка отговорно и с достойнство.

# 125
  • The point of no return
Поздрави на феновете на волейбола. Надявам се да приемете и мен в агитката на българския национален отбор.

Добре Дошла и от мен       bouquet

Иска ми се да си мисля, че на Матей му е тежко за това негово решение, но пък от друга страна не мисля, че ако той беше в отбора, Тошко щеше да играе така, а и най-вече да гледаме отличната игра на Скримов. Много бяха сладки на един мач, двамата Тошковци, вървят прегърнати, не съм вярвала, че някога ще ги видя толкова сплотени. Тоест, винаги съм знаела, че това ни липсва в отбора, но това което показаха в Лондон надмина и най-смелите ми очаквания!

Сега точно гледах снимките от посрещането на отбора и съм възхитена, браво на всички фенове, които са имали възможност да уважат отбора! Ние го правим отдалече, но това не значи, че ги обичаме по-малко, нали  Grinning

Искрено се надявам и тези дни да обявят, че Камило и Найден продължават с отбора!

# 126
Доколкото чух е предложен нов 4 годишен договор на Камило и Найден. И федерацията ще направи добре, ако не ги махне преди това. За 4 години, те ще израснат много и напред само ще мачкаме. Вече не ми е гадно толкова за загубата, осъзнах че момчетата постигнаха ужасно много и съм ужасно горда с тях. И те си дойдоха видимо доволни. Тошето да си ходи при детето, че още не го е виждал. Смятам, че той ще е най - щастлив.
За Матей какво да кажа, то всичко си изказа. Той Пламен много хубаво ги каза нещата вчера в интервюто.

# 127
  • The point of no return
Според статия в Спортал-а днес, Камило и Найден остават до Рио  Peace

А Любо Ганев странно защо обеща Преслава, пък е уредил Константин в крайна сметка  Laughing

# 128
  • The point of no return
Страстите около волейбола продължават, Данчо не смята да напуска, а революционерите не смятат да отстъпват.

Какво мислите Вие драги фенове, определено трябва смяна на ръководството, но като се има впредвид какви хора са на ръководни постове в България, кой ще е този който ще дойде и няма да краде.....със сигурност няма да е Иво Константинов  Stop 

Сега пък никой не бил говорил с Камило и не се знае още дали ще подпише нов договор  ooooh!

# 129
Всеки крадe, във всички федерации. Разликата между тази и другите е, че поне тук се прави нещо между кражбите. Тук се правят зали, уреждат се големи състезания в България. Правят се 2 олимпийски квалификации за 2 месеца, защото някой некадърник не успява да спечели първата. Както Владо каза, това го няма никъде. И финали на Световна лига. Всичко това в една година, която трябваше да е страхотна, ама нали трябва се правят скандали.
Имат хората лоби и вършат работа. Краденето няма да се спре със смяна на хората, а с закон за спорта. Както отново каза Владо, но има ли кой да го чуе.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 12:15 от Malko_Slance

# 130
  • В полите на Пирин планина
В съботния в.Труд имаше пространно интервю с Камило Плачи. Хареса ми как мисли за нашите национали - казва, че много ги обича и че са луди, млади глави. Очаква да го поканят и да продължи с националния.

# 131
Привет и от мен, волейболци  Hug Приемате ли новодошли?  Laughing Интервюто с Камило Плачи е невероятно. Това е един от малкото загрижени за самия СПОРТ, а не за политики и рокади във федерацията. Като че ли не оставаха много такива. А това че италианец милее за родния волейбол би трябвало да събуди някои родни "патриоти". Мога само да се радвам на предложението да бъде треньор, но определено се надявам това да не отблъсне Найденов... Видя се много ясно докъде водят борбите за власт.
PS - чух какво ли не за този форум, горещо се надявам да не бъда обезкостена  Grinning

# 132
Привет и от мен, волейболци  Hug Приемате ли новодошли?  Laughing Интервюто с Камило Плачи е невероятно. Това е един от малкото загрижени за самия СПОРТ, а не за политики и рокади във федерацията. Като че ли не оставаха много такива. А това че италианец милее за родния волейбол би трябвало да събуди някои родни "патриоти". Мога само да се радвам на предложението да бъде треньор, но определено се надявам това да не отблъсне Найденов... Видя се много ясно докъде водят борбите за власт.
PS - чух какво ли не за този форум, горещо се надявам да не бъда обезкостена  Grinning

ДОБРЕ ДОШЛА! Приемаме нови хора, разбира се! Съгласна съм, за мнението ти за Камило. В случая или той или Найден, трябва да отстъпи, а това не е лесно. Все пак си мисля, че са разумни хора и ще се разберат.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 18:24 от Malko_Slance

# 133
  • The point of no return
Привет, Банда  Peace Завърнах се от моето пътешествие и след като наваксах с новините, сядам да пиша  Simple Smile

Много се радвам, че Камило и Найден остават, видя се че тандемът работи доста добре и дано продължава все така  Simple Smile Хубаво е, че и Найден за пореден път преглътна гордостта си и е склонил да  остане като помощник - треньор! Има усет към психиката на момчетата, докато Камило е спец в тактиката Sunglasses

Сега видях и че ще има Световно Клубно Първенство в Катар от 13-19 октомври, на което ще играят Зенит, Тренто и някакъв отбор, който ще кани братята Братоеви само за този турнир  Crazy

Няма нужда да подчертавам, че ще стискам палци за Зенит и за Братоеви, ако играят наистина  Peace

Браво и на нашите момичета, доколкото разбрах, са се класирали за ЕВРО 2013   bouquet

# 134
ООО мой човек, как сии!? Как изкара?!
Да те питам това Световно, ще го дават ли онлайн някъде? Не смея да питам в другата тема, че пак ще ми дръпнат лекции!

Общи условия

Активация на акаунт