Волейбол - за всички фенове!

• 7 791
  • 194
  •   1
Отговори
# 105

Завършвам с поредната изцепка, която прочетох някъде и която ще помоля да коментирате.
Данчо Лазаров бил в Лондон, за да купува мачовете на нашите, за да си бетонира мястото във Федерацията . Очаква се да вземем медал със сигурност, благодарение на дълбокия джоб на Данчо и на неистовата му борба за кокала

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ще умра от смях. Обаче колкото е смешно, толкова е тъжно. Как може да има такива хора, не знам. Никакви фенове не са това. Да омаловажиш труда и борбата на момчетата, заради манията ти за революция, това е подсъдно дори. Как не ги е срам. Кажи ми, че това не е от групата на "Революционерите" от другата тема. Не искам да мисля, че са чак толкова луди.

Вижте една много хубава статия за предателството на Матей. Нас ни боля, когато ни напусна. Ред е сега, да го боли него. - http://www.sportline.bg/news/95780/matej-dali-ti-e-udobno

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 22:04 от Malko_Slance

# 106
  • The point of no return
Готови ли сте за утре!!!!

Ще се наема да направя прогноза от тук нататък

Утре - бием с 3-0, не блестим с игра
В събота бием и Аржентина с 3-1
После бием и Италия - 3-1, Тошко се е събудил и разказва играта на жабарите! Ставаме първи в групата.

Играем и бием най-слабия от другата група, и сме на ФИНАЛ    Peace

Знам, че звучи безумно, но човек е толкова голям колкото са големи мечтите му!   Grinning

Лека от мен, че утре тежък ден ме чака  Simple Smile

ПС Другата тема ли, да на съм луда да рискувам да ми намалят поведението или да ме изключат от Партията  hahaha
Относно Матей, със сигурност не му е много весело, но той сам си избра пътя. А преспокойно можеше да го поеме след 11 дни.

# 107
Хубави мечти, но неизпълними. Не смятам, че може да сме на 100% във всичките си мачове и после да бием и на 1/4 финал. Според мен трябва да запазим сили. Да си бием днес Австралия и после може да си починем малко в мача с Аржентина. Италия обаче искам да я размажем. За продължаване на полуфинали имаме шанс, само ако не играем с Русия или Бразилия. Данооо!

# 108
  • The point of no return
 newsm44 newsm10 bg

ЧЕСТИТА Победааа Хора!!!

Първата ми прогноза се оказа вярна  Laughing  

ВИКТОР Йосифов е героят на мача според мен  Peace Браво и на всички момчета!

Имаме отбор, това е най-важното, това чакахме да видим от толкова време! Да играем с дух и сърце, пък да става каквото ще! Докато преди разчитахме само на 6 човека да ни носят, сега няма резерви, няма титуляри! Всеки от 12те допринася по някакъв начин, за да вървим напред!

Найден Найденов е отличен до момента, смени, почивки и най-важното успява някакси да ги мотивира и извади от дупките, в които попадаме, ако ще и на патагонски да им говори! Браво Найдене!

ПС.  Писна ми да чета подигравки за Найден! Не може всички да са лъскави и високопарни като Радо! Само дето, по-важен е резулатът, а не дали ще им чертае такт. схеми или ще им говори с техн.термини! Снощи гледах мача с Полша отново, и днес слушах много внимателно тренера на Австралия...еми, нищо кой знае какво не им говорят в почивките. Даже Анастази говори страшно развален английски, че на моменти и аз не го разбирах, пък камо ли играчите му  Grinning  

# 109
  • В полите на Пирин планина
Браво, браво, браво!!!
Прекрасно  Hug

Много се радвам. Не можах да гледам мача, защото съм на работа, но следях резултата през цялото време он-лайн.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 110
  • The point of no return
Жалко, че и втората ми прогноза се оказа вярна, но за противниковия отбор  Sad

Тежка загуба във важен момент...Нашите не можаха да се съберат цял мач, а много ми се искаше да не дават 3 точки на тези циркови артисти.  Naughty  Силно се надявах старите кучета да поведат младите, но уви, куцахме и тактически и психически почти навсякъде Confused Но и реално, не можем да играем във всички мачове на 100%.

Първото място в групата го загубихме, да гледаме напред и дано бием Италия, защото срещу САЩ не ми се мисли....

# 111
ЧЕСТИТООООО ПЪРВИ СМЕЕЕЕЕ!!!
Австралия много ни помогна като победи Полша, но ние си го заслужихме. Размазахме Италия.
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1?!

# 112
ЧЕСТИТООООО ПЪРВИ СМЕЕЕЕЕ!!!
Австралия много ни помогна като победи Полша, но ние си го заслужихме. Размазахме Италия.
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1?!

НИЕ!!!  Heart Eyes

# 113
  • The point of no return

bg   България Първа в групата, е това и в най-смелите ни мечти не е било  Laughing

Браво на момчетата, снощи гледах мача на запис, и бях на 7то небе, че се сбъдна прогнозата ми за Тошко  Hug

Изключително подобрено посрещане и какво раздаване в защита  Shocked!!!!! Пак повтарям, какво раздаване в защита на всички - Теди, Скримов, Цецо и Тошко, много ме зарадваха. Докато преди оставяхме пуснати топки да падат ей така, сега се биехме кой да ги отиграе!

Браво и на страхотните ни центрове, мисля че Виктор вчера беше със 100% ефективност на атаката, а и Ники Николов беше супер стабилен!

Ако продължаваме все така, наистина няма кой да ни се опре!!!! Дано!

УСПЕХ Лъвове! Каквото и да стане утре, Вие сте Герои!  Peace

# 114
Тези дни имах много пътувания, не можах да гледам мачовете, но тази вечер се надявам да опнем швабензи и да вървим напред.

Българи Юнаци!

# 115
  • The point of no return
но тази вечер се надявам да опнем швабензи и да вървим напред.

Българи Юнаци!

Party Скрихме им топката на швабите!!! ЧЕСТИТО! Още не мога да повярвам как ги размазахме!

ПОКЛОН Момчета, Камило, Найден и Жоро!

# 116
Браво!!! Прекрасна победа!!! Направо не мога да повярвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
Не пиша повече, не защото няма какво да кажа. Просто в такива моменти думите са излишни и действията говорят. От както гледам Волейбол НИКОГА не съм била по - доволна и щастлива и искам скоро отново да съм така.

# 118
  • The point of no return
Само набързо да копирам една част от интервю с Найден

"В щаба нещата са невероятни, всеки помага. Камило Плачи отговаря за техническата част. За мен бе важно отборът да се успокои. Всеки иска да помогне, това е и най-важното. Всеки си изпълнява задълженията в екипа. Аз не съм тръгнал да бера плодове, исках да има отбор. За мен бе най-важното, че този отбор играе като един и побеждава. Не обръщаме внимание на негативните неща.

Успявам да ги надъхам момчетата. Това идва отвътре, когато го желаеш истински, и си безкористен. Това си идва от теб и от душата. Всичко, което правя, го правя заради тях, заради волейбола, а не заради мои облаги"
.

ДАНО успеем и за братушките да сме така добре подготвени! НАПРЕД Лъвове!

# 119

УСПЕХХХХХХХХХ!

Общи условия

Активация на акаунт