Волейбол - за всички фенове!

• 7 803
  • 194
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте отново!
Властващата партия в другата тема ме прати да чукам камъни в Белене, ама оцелях:)))))
Така е в години на диктатура и безвластие.
С други думи 15 дни бан имах, ама съм тук отново!

# 91
  • The point of no return
Здравейте отново!
Властващата партия в другата тема ме прати да чукам камъни в Белене, ама оцелях:)))))
Така е в години на диктатура и безвластие.
С други думи 15 дни бан имах, ама съм тук отново!

Предположих аз, че нещо такова е станало, добре дошъл отново  Peace

Иначе как мислите ще се справят нашите с двете контроли срещу Русия и Бразилия  Simple Smile

# 92
  • The point of no return
http://www.sportal.bg/news.php?news=377017

Ама са сладури Владо и Теди!  Grinning

Днес е контролата с Бразилия, все още не е ясно дали ще я дават някъде.

Хубавата новина е, че Теди се е оправил и ще може да играе в първия така важен мач!

Не остана, Олимпиадата почва след 2 дни само   bouquet

УСПЕХ на момчетата и на всички спортисти!

# 93
Уф, дано се представим добре след всички мизерии, заслужават го тези момчета, които понесоха всичко на гърба си.
Успех на нашите момчета!

# 94
  • The point of no return
Копирам какво е казал Тошко пред официалния сайт на ФИВБ, дано всички в отбора да са с такава настройка и като нищо може да изненадаме някоя от великите сили  Grinning

“Търсим победата.  Мислим за победата и за нищо друго, освен победата.”

УСПЕХ ЛЪВОВЕ  Peace

# 95
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА МОМЧЕТАТА!!

Излязохме на шега и от шега за малко да изпуснем 3 гейм, ама се стегнахме. Англичаните не са ни на нивото и то се видя. Сгреших и погледнах в другата тема и пак се хванах за главата. Имаше изказвания от рода, че борбата срещу Данчо е по - важна от играта на момчетата. Боже, колко луди има по този свят.
Две нови неща ми направиха впечатление - Добрата игра на Скримов и многото точки през центъра. Показахме разнообразие, което в лигата го нямаше. За мача с Полша нямам надежди, ама силно се моля за победа над другите 3 отбора.

# 96
Там не гледай, че не си от местната партия и за всичко се пищи и рИве на умрело, за да те махнат от там:)
Иначе наистина като не тренировка излезнахме, добре че това не ни изигра лоша шега, ред е на Австралия:)

# 97
  • The point of no return
БРАВО на Нашите!!! Отличен Старт!  Като резултат разбира се, иначе играта им определено не беше отлична....

Браво на Скримов, отличен дебют  Peace Много добре се справи на блокада и в защита се хвърляше доста!
Ники Николов също си направи повече от прекрасен подарък за рожденния ден, да е жив и здрав   bouquet Владо игра стабилно, Тошко беше на приливи и отливи, добро включване на Пенчев!

За Полша, като че ли нямаме шансове, но кой знае, може да ни изненадат лъвовете  Simple Smile

Интервю с Владо, струва ми се прекалено откровен, освен ако не е изопачено пак от медията.... http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=377951

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 15:15 от Roya

# 98
  • The point of no return
  bouquet  newsm44 newsm10

ЛЪВОВЕЕЕЕ, как мощно газим гадните поляци  Peace Peace Peace

Ще се пръсна от удоволствие!!!

Знаех си, че можем!!! Невероятни, уникални, непреклонни Български ЛЪВОВЕ!

Благодаря Ви, момчета, за страхотните емоции, за най-сладката ПОБЕДАААААААААА!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 15:52 от Roya

# 99
  • В полите на Пирин планина
 newsm44 newsm74 bg

Направо не мога да повярвам!!!

Честита победа, момчета! Върхът сте!!!

# 100
БРАВООООООООООО! МОЖЕММ, КОГАТО ИГРАЕМ СЪС СЪРЦЕ И ДУША.
Думи нямам!!!
Да ви кажа, че ако изчезна сигурно са ми сложили БАН, защото се заядох в другата тема. Значи може и без ВЕЛИКИЯТ им РАДОСТИН!

# 101
  • The point of no return

Фактът си е факт, откакто Радо се махна, играем та се късаме!!!!

ЕВАЛАТА Момчета! Велики СТЕ!

# 102
Нямам думи да изразя радостта си от победата на нашите на Полша!!!Показахме страхотна игра и невероятен колектив.Били сме "овчари"...
Победата посвещавам на Радостин Стойчев,Матей Казийски и Андрей Жеков-с огромната благодарност към тях,че ни освободиха от присъствието си!
Отлично водене на мача от Найден Найденов и от Камило Плачи!!
Великолепна игра на Цветан Соколов!Доста ми се понрави и играта на Скримов.Братоев се справи добре с разпределянето.И останалите се представиха добре-леки колебания на Т.Алексиев в няколко моменти,но това не е изненада.

Благодаря ви за положителните емоции,български волейболисти!

Забравих Салпаров, душата на тима.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 01:27 от mancity

# 103
Сега да направя един пълен и не емоционален анализ при вас. То в други теми не може се говори, то само зомбирани хора.
Много съм доволна от момчетата. Напълниха ми душата. Това се казва дух и игра за БЪЛГАРИЯ. Играча на мача определено си е Цецо. Това 28 точки си е супер резултат. Такива точки и при Свети Матей, не съм виждала. Добре, че това момче този сезон няма да е  Тренто, та да поиграе и това момче. Скримов също ми хареса. Има страшен отскок. Моят любимец Тошето беше леко греда, ама явно е излязъл от форма. Но все пак поне не пречеше много, като не помагаше.
mancity, не мога разбера, защо продължаваш да се хабиш в другата тема. Като видят мнение, различно от тяхното се впускат в обяснение за правилата и си търсят причина за БАН. Няма смисъл. Аз повече няма стъпя. Те сами ще разберат, колко са зле в един момент. Само не съм съгласна с теб, че без Матей и Андрей ни е по - добре. Наистина и те дадоха в тези 4 години за отбора много и това не бива да се забравя. Сега, че не са в отбора, те са си виновни. Повярвай ми, сега ги и яд достатъчно.

# 104
  • The point of no return
Здравейте, виждам че още се занимавате с другата тема, ако обичате не пречете на "интелегенцията" да си води борбата!  Joy  

Мансити и Малко Слънце - отлични разбори сте направили  Peace

Аз донякъде съм съгласна с Мансити за Матей и Андрей. Не мисля, че и той ще отрече, че са направили много, но в последно време се виждаше че не са толкова мотивирани както преди. И Владо го каза, че който не е мотивиран, по-добре да не играе! Също така, във волейбола една птичка пролет не прави. Да твърдим, че само Матей бил ни класирал за Лондон е пълно безумие.

На мен лично ми стана болно от изказването на Матей, че слага джапанките и на плаж! По-голяма обида към отбора и към феновете, които са си драли гърлата за него, не мисля че може да има в такъв момент! Да, каза го е, за да си го върне на федерацията, но не беше уместно. Изключително лошо впечатление ми направи и изказването му за Мартин Стоев! Винаги съм си мислела, че Матей е много скромно момче, но с тези си две изказвания ми падна в очите.

Ако Матей и Андрей бяха в отбора, нямаше да изгреят звездите на Братоев и Скримов, или поне, не в Лондон! А точно те бяха ключа към успеха срещу Полша  Peace Разбира се и Цецо и всички се раздадоха, но играта ни в центъра им скри шапката, както и това, че не знаеха почти нищо за Скримов!

Завършвам с поредната изцепка, която прочетох някъде и която ще помоля да коментирате.
Данчо Лазаров бил в Лондон, за да купува мачовете на нашите, за да си бетонира мястото във Федерацията . Очаква се да вземем медал със сигурност, благодарение на дълбокия джоб на Данчо и на неистовата му борба за кокала

И една страхотната статия, за вчерашния подвиг http://bgvolleyball.com/new.php?id=11171

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 17:30 от Roya

Общи условия

Активация на акаунт