Волейбол - за всички фенове!

• 7 976
  • 194
  •   1
Отговори
# 165
ПС Чудя се какво стана с революцията  hahaha Ние си знаехме, че Данчо с тропване на крак и цупене на устни, няма как да се махне, ама някои хора, верно се взеха за голямото добро утро. Не само че го преизбраха Лазаров, ами и Любо направиха Вицепрезидент. Без да натрапвам мнение, но този изход ни беше ясен още в самото начало.

Еми то на всички МИСЛЕЩИ хора това ни беше ясно. Ама се уморих да обяснявам на хората очевадни неща и те пак да не ме разбират. Само, че като се замисли човек почва да се чуди, кой е все пак начина да се махне Данчо? Все си мисля, че само Господ може да го свали от поста този човек. Laughing

# 166
  • The point of no return
Само, че като се замисли човек почва да се чуди, кой е все пак начина да се махне Данчо?

Да, аз все се надявах, че след Лондон, ще слезе от поста, пък и нали така се тръбеше по медиите. Но явно баницата не е за изпускане. Но то май така е навсякъде по върховете за съжаление....

# 167
Начина според мен е в промяна на нормативната уредба. Няма да е лесно, но винаги трябва да се започна от горе. Както Владо каза, трябва си закон за спорта. Правят такъв в който слагат мандатност за председателите на федерациите и слагат ясно правила, които да се спазват. Не може от вратата за краката. Да махнем Данчо сега, пък кой ще дойде след него и дали той няма да краде, не е важно. Първо трябва да се променят правилата на играта после самата игра, а не обратното.

# 168
  • The point of no return
Някой гледа ли мача Зенит - тренто, много кофти резултат  Shocked

А относно махането на Данчо...нещатата са толкова закостенели, че повече от това няма накъде...навремето беше важно кой познаваш и кой те лансира, за да си в Национала, и като гледам нещата си движат по същия начин. Много талантливи състезатели не могат да получат шанс да играят заради пробутването на други.....

Абсолютно смешно е Данчо да е на този пост вече толкова време, и още по-жалкото е, че успя и да накара клубовете да го преизберат, което ме кара да си мисля, че и на клубовете не им е чиста работата newsm78

# 169
Не съм гледала мача, но точно влизам да те питам ЗЕНИТ КАК ТАКА СЕ ИЗЛОЖИХА БРЕ?!
Направо се потресох от разликата в геймовете. Я да се стягат!!! Толкова исках Тренто да отпадне, ама явно ще трябва да падат на финала.

А по темата Данчо, мисля че проблема не е в него, а в системата. И най - вече в държавата. В политиката е така, ние какво очакваме от спорта. Не е начина обаче да сменим едното зло с друго, а да променим цялата система. Но това ОПРЕДЕЛЕНО не става с бойкоти преди важни състезания.

# 170
  • The point of no return
ЗЕНИТ КАК ТАКА СЕ ИЗЛОЖИХА БРЕ?!
Направо се потресох от разликата в геймовете. Я да се стягат!!!

Остави се, и аз това се чудя и мая  Confused Не можах и аз да гледам мача....Очаквах поне 5 гейма, но явно Зенит не са имали ден... Дано успеят да се преборят за 3тото място, но бразилският тим е костелив орех....

# 171
  • The point of no return
Голяма издънка за нашите отбори, на това световно...И все пак честито на Тренто за поредната титла  Flutter

Иначе влизам, за да ви кажа, че ще дават онлайн първия мач на Марек в Шампионската лига
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=392178

Късмет и успех на момчетата!!!

И да не забравим за Цецко - който е реализатор номер 1 в Италия за момента, голямо браво!

# 172
  • The point of no return
Аз си мислех, че се шегува, но Мартин е бил сериозен! Днес новината е, че делото му срещу Матей, за думите, че е слаб треньор, е факт!

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=392518

# 173
Аз си мислех, че се шегува, но Мартин е бил сериозен! Днес новината е, че делото му срещу Матей, за думите, че е слаб треньор, е факт!

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=392518

Не ми е пpиятно, че съдят Матей, ама в случая е напълно виновен. Не можеш да излезеш и да говориш каквото ти падне, без да мислиш. Особено да наречеш един от най - добрите треньори в последните години, слаб. А ако погледнем фактите Мартин постигна с националният отбор в пъти повече от Стойчев. Не е ли това показателно, кой треньор какъв е?! Глупости не ми се слушат. Матей трябва да си понесе последствията за думите и вече да внимава какво дрънка.

# 174
  • The point of no return
Матей, каквото иска да казва, истината е една!

Мартин ще остане в историята като успешен треньор на Национала, за разлика от бойкота Стойчев.

А вчера Найден го видях в съвсем друга светлина, някой гледа ли мача  newsm78 Момчетата играха що годе добре, обаче по едно време Найден какви неща им говореше по време на почивката....ужас...направо не можах да повярвам...абсолютно неуважение към тях....

# 175
  • The point of no return
Привет Банда!  Peace

Скоро ще навлезем в разгара на сезона - реших да драсна да питам ще бъдете ли на линия да коментираме  Grinning

Искам да поздравя Цецко за 2то място в ШЛ  Heart Eyes Много малко не достигна на Кунео да спечелят златото, но това е спортът.

Какво ще кажете за мачовете ни от СЛ - трудно ще е да се класираме за финалите според мен...

Също четох, че на Тошко му предстои операция на ръката, което значи, че ще е аут за известно време - някой има ли повече инфо по темата  newsm78

# 176
Ей Здрастиии! Hug

Разбира се, че сме на линия, поне аз съм. Чакам с нетърпение началото на сезона.
Поздравление за Цецо, след идването му в Кунео, отбора процъфтя. Дано не го върнат пак да търка пейката в Тренто.

Иначе за Тошето нямам инфо. За пръв път чувам, че ще го оперират. Дано е на линия за лигата или поне за европейското, че имаме много нужда от него.

# 177
На линия сме, ама след серията от банове, някои от които смея да твърдя доста пресилени гледам повече да чета и по-малко да пиша, че тук е малко див тоталитаризъм:)

# 178
На линия сме, ама след серията от банове, някои от които смея да твърдя доста пресилени гледам повече да чета и по-малко да пиша, че тук е малко див тоталитаризъм:)

Както знаеш тук сме наши хоpа и никой няма да те банне!

# 179
  • The point of no return
Радвам се, че сте тук   bouquet

Доколкото разбрах, Цецо ще се връща в Тренто за новия сезон, което ще ОК за мен само ако играе в основен състав. Този сезон в Кунео е просто супер полезен за него във всяко отношение и ако го върнат да търка скамейката в Тренто ще е ужасно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт