Волейбол - за всички фенове!

• 7 822
  • 194
  •   1
Отговори
# 60
Да ти кажа по-добре да загубим като че ли, Полша е по-добрия вариант.
И аз мисля ,че с Полша е по-добре да играем.

# 61
  • The point of no return
 smile3518  Жалко, какъв шанс пропуснахме само да начертаем нова история!

Съдията меко казано е за разстрел, не стига че на нашите не им спореше играта, ами и той допълнително допринесе за загубата.

Нека поздравим момчетата все пак, бориха се, може би можеха и повече, но въпреки всичко и утре е ден!!!

Браво лъвчета и УСПЕХ Утре!!!  Peace

ПС На Финала съм за САЩ - стискам палци да бият!

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 23:06 от Roya

# 62
Здравейте хора.
Не съм се изгубила, просто тези дни ме чака дипломна защита и ми се е запалила главата.
Жалко вчера за мача, ама аз харесах духа и желанието в момчетата. Повечето са много млади, ще се научат. Полша сега е в апогей, и нашия ще дойде. Онзи ден след мача със САЩ имах честа да видя повечето момчета от близо. За съжаление не успях да се снимам с всички, но записах снимка с Владо, Йосифов и Ники Николов. Моят любимец Тошко ми се измъкна, а Цецо не се снима с никой почти. Обаче съм супер впечатлена от Владо. Държа се в пъти по земно от повечето млади момчета и ни обърна внимание на всички. Ники Николов също е страшен сладур.
Успех днес сpeщу Куба.

# 63
  • The point of no return
Сърцето ми се къса....за пореден път не ни достигна малко....Защо все на нас, защо ни е толкова трудно да повярваме, че можем?

И все пак голямо браво на Лъвчетата за духа, който показаха в този турнир и за това, че не се дадоха без борба!  Peace

Гледах интервюто на Владо на английски....такава мъка и разочарование имаше у капитана ни....беше много критичен към играта си...а според мен направи добър мач!

Malko_Slance успех ти желая с дипломната защита!!!

# 64
жалко за нас... за мен беше треньорска грешка в края на 4 гейм...

на финала дано американците победят!

а относно изказванията на поляците, че сме били овчари - прави са! ония от публиката да спрат да се обличат като селяни с калпаци и тъпани! Сякаш нямаме с какво друго да се отличим, а със селенията си от преди 100 години трябва да се показваме..

# 65
Влизам само да кажа едно голямо ЧЕСТИТО на Тошко Алексиев и Георги Братоев за наградите. На Тошко дори са 2. Страшно признание за това момче, което преживя много и супер израсна. Сега, не знам кой би го нарекъл ИЗДЪНКА.

Браво и на Георги, че се справи в тази трудна ситуация, да е титуляр. Това беше страшен тест и той се справи.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=374283

2 първи места и едно второ. ТОШКО Е ГЕРОЙ!!!

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 00:07 от Malko_Slance

# 66
  • The point of no return
 Peace  Изключителен турнир за Тошко! Да си призная, не мисля, че някога съм го виджала да играе с такъв хъс и спортна злоба! И вчера беше супер мотивиран, хвърляша се в защита, правеше блокади, нападение, посрещане, хвърли всичко на терена! Наистина едно голямо БРАВО за него! Напълно заслужени 2 награди и дано продължава все така!

Жоро Братоев също се справи добре, но вчера май му дойде в повечко напрежението, вдигаше изключително лошо и постоянно ги навираше в блокадата, но не можем да му се сърдим, грешките учат и съм сигурна, че той ще бъде още по-прецизен занапред.

Искам да кажа и едно голямо БРАВО на младия ни разпределител, Добромир Димитров!  Peace Беше натоварен с тежка задача на няколко пъти и се справи отлично! Тайничко се надявах да го видим повечко в игра вчера, но не знам защо щабът не му гласува доверие....

Изобщо БРАВО на всички момчета, че останаха, че намериха сили да се борят и да представят България по възможно най-достойния начин предвид създалите се обстоятелства!

# 67
Поляците са ми рядко неприятен отбор, не знам дали забелязахте поведението на Бартман, докато награждаваха Курек. Горкият Клей Стенли беше повече от изненадан от случващото се Laughing

ООО поляците са ми ужасно неприятен отбор. Решили са, че са недосегаеми. Дано на олимпиадата страстите им се потушат. Малеее, умрях от кеф като Вальо им заби 4 аса един след друг. Тогава имахме супер шанс, както и вчера. Момчетата ни се супер млади. Даже ако се замислим, след тези циркове и след като отбора рязко се подмлади и този успех е огромен. Като съберат малко опит и увереност ще мачкат и Поляци, и Бразилци и Руснаци.

И в крайна сметка ние получихме повече индивидуални награди от сребърният медалист. А кубинците даже и една не взеха. Единственият отбор сме с играч с две награди. Няма да ви казвам как се радвах да Тошко. Винаги съм го харесвала и толкова години го защитавам, че вчера бях много щастлива за признанието, което получи. А си мисля, че Георги Блатоев има повече възможност за успехи от Андрей. Дано съм права.

Искам да направя няколко клипчета, случайно да знаете от къде мога да си дръпна мачовете от лигата и квалификациите на нашият отбор?!

# 68
  • The point of no return
Malko_Slance ще ти пратя линк по-късно за мачовете! Иначе може да погледнеш във FIVB Web TV, там също има някои мачове на запис.

Сподели каква беше обстановката в залата, ако имаш време! Благородно ти завиждам, че си присъствала на мачовете ! А, за Тошко и аз много се радвах вчера, чак изкарах акъла на мъжо с моите емоции, съвсем го пощурих с този волейбол  Crazy

Току-що обявиха състава за Лондон http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=374452.

Матей има време да се върне до 16 юли, мисля че това е крайният срок за промени в състава.

И още нещо специално за Тошко!!! В Пловдив всички сме горди с Тодор Алексиев! Peace

http://bgvolleyball.com/new.php?id=10890

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 18:55 от Roya

# 69
Ами емоцията в залата е несравнима с тази по телевизията. Аз тази година изгледах 5 мача и дори са ми малко. Много ми е гадно, че ще имам тази възможност чак другата година пак. Да пееш химна заедно с 12000 човека е ненадминато. Всичко е засилено. Грешките изглеждат по - зле, а хубавите точки по - красиви. Викаш имената на момчетата и цялото ти сърце е там долу с тях. Може да греша, но за мен това е истинското фенство, а не бойкоти и глупости.
Момчетата, толкова имат нужда от нас, там с тях, особено младите.

Иначе мен ми трябват мачовете да мога да си ги сваля, за да монтирам клипчета.Благодаря предварително.

П.С Стискайте палци, че утре ми е защитата.

# 70
  • The point of no return
Ами емоцията в залата е несравнима с тази по телевизията. Аз тази година изгледах 5 мача и дори са ми малко. Много ми е гадно, че ще имам тази възможност чак другата година пак. Да пееш химна заедно с 12000 човека е ненадминато. Всичко е засилено. Грешките изглеждат по - зле, а хубавите точки по - красиви. Викаш имената на момчетата и цялото ти сърце е там долу с тях. Може да греша, но за мен това е истинското фенство, а не бойкоти и глупости.
Момчетата, толкова имат нужда от нас, там с тях, особено младите.

Иначе мен ми трябват мачовете да мога да си ги сваля, за да монтирам клипчета.Благодаря предварително.

П.С Стискайте палци, че утре ми е защитата.

Стискаме и още как, да пишеш как е минало ! Peace

Виж на този адрес има доста мачове качени, нямам си на идея обаче дали може да ги сваляш оттам директно http://www.youtube.com/user/raylight234#p/u

Благодаря и че сподели за атмосферата в залата, аз никога не съм гледала Националите на живо, но се надявам да мога някой ден  Grinning Ще трябва да изпия няколко валериана преди това, да укротя емоциите поне малко  Grinning

Женският ни отбор ще идва в САЩ за турнир от 14 до 18 юли  Simple Smile

# 71
Благодаря за линка. Ще се опитам да ги сваля. Иначе защитата мина отлично, много към доволна и вече димпломирана.

Roya ако искаш пиши ми на лични - нещо скайп, това онова. Може да си пишем да си коментираме момчетата.

# 72
  • The point of no return

Днес момчетата са заминали за Белгия на подготвителен лагер за Лондон! Да им пожелаем успешна подготовка, спокойствие и най-вече да са здрави  Peace

Хубаво е, че ще се махнат от скандалите и интригите в България!

Жените пък са на път за САЩ, ако някой го интересува, ако ми попадне линк за пряко гледане на мачовете, мога да го постна.

П.С Гледах галерията за официалните екипи на нашите за Лондон, биват горе долу, но цената направо ме втрещи - 800 лв за сако, риза, обувки, пола и каскет  Shocked

# 73
Успех на момчетата и дано посрещането им да е празнично. Аз на всичко ще се радвам - всяка победа ще е бонус предвид всичко през, което преминаха. Къде са им вече силите за борба, не знам.

# 74
http://gong.bg/view_article.php?article_id=284083

Тошкоо има синн! Това ако не е новата волейболна надеждаааа?!

Общи условия

Активация на акаунт