Волейбол - за всички фенове!

• 7 769
  • 194
  •   1
Отговори
# 30
Радо го гледах на запис в предаване от Нова Телевизия, странно защо въртеше очи като му зададоха въпрос каква оценка си слага той за неговата работа. Отговори с недомлъвки, че явно е можел и по-добре и дотам.

Каза обаче, че щял да ходи на мачовете и не призовава за бойкот. Както и, че уж не бил той причината Матей да тръгне с него...

Ще вземе да се окаже, че май на Матей не му се играе в Лондон, не знам....дано не съм права....

Roya, къде ти, ще играе на Олимпиада. Да не е луд??  Laughing

# 31
  • The point of no return
Не ви ли се струва странно, че главният спонсор досега не си е имал на идея за какво си дава парите на Федерацията newsm78

Нещо ми е супер нелогично, как те сега изведнъж осъзнаха, че имало непрозрачност, но и в същото време са наясно, че на този етап няма потвърждение за обвиненията, хвърлени от Радо.

# 32
Мисля си, че нещата около Радо са многооо мътни. Хванал е вълната на общественото мнение и се възползва от нея. За мен при него много неща не са искрени и си личи, обаче повечето фенове нямат очи за тези неща.

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА МОМЧЕТАТА НАД АРЖЕНТИНА. НАПЪЛНИХА МИ ДУШАТА.

# 33
Не можах да гледам мача, как беше откъм публика в залата.
Така и не можаха бойкотиращите да разберат, че смачкват тези момчета, които са дали живота си на този спорт, пред празна зала как да имаш самочувствие, така ще затрият и това младо поколение.
Не съм виждал по-тъп бойкот, както и по-голяма тъпотия от тази на Матей и Стойчев.

# 34
  • The point of no return
Ех, как ги изтървахме швабите днес  Sad но нищо...в сряда ще им го върнем тъпкано се надявам  Peace

И все пак браво за двете победи и най-вече за тази срещу Аржентина!!!

mancity В събота откъм публика беше зле, днес като че ли имаше повече хора!!! Дано за финалите да се понапълни залата! Много ми е мъчно за момчетата, не заслужават да играят пред празна зала у дома!

Не мога и аз да разбера бойкотиращите newsm78 Повечето от тях май си нямат на идея за какво и срещу кого бойкотират... Зачитам се в Спортала как се молят отбора да падне или да играе лошо, за да се осъзнае, че не можем без Матей и Радо  Stop И това ми било истински фенове...

Malko_Slance съгласна съм, че водите около Радо са доста мътни. За мен лично той като един успял треньор нямаше право да изостави отбора в най-решителния момент! Можеше да стисне зъби, да се опита да постигнат нещо голямо в Лондон и тогава положението щеше да е съвсем друго...

Силно се надявам нашите да се съберат и да се представят достойно на финалите и в Лондон Peace

# 35
Роя-За мен Радо не е успял треньор, на клубно ниво с парите на Тренто-да, с национала никакви.

# 36
  • The point of no return
Роя-За мен Радо не е успял треньор, на клубно ниво с парите на Тренто-да, с национала никакви.

Съгласна съм за Националния, като казах успял, визирах по-скоро клубните му успехи  Simple Smile
С парите на Тренто или не, постигнал е успехи и явно оттам му е доста голямко самочувствието...Само че защо ли не го видяхме да е толкова нахакан докато водеше Националите  newsm78

# 37
За мен тези бойкотиращите не са истински фенове или поне не на отбора. Те не обичат националният тим, а обичат само и единствено Радо. Като се върна назад, по - добре ако Радо въобще не беше идвал в националният. Какво ни донесе? Само скандали и разединен отбор. Заради ината на този човек се затрива едно поколение със страхотни възможности. Може да е доволен от себе си. Направи повече поразии от федерацията. Искам нещата да се оправят, федерацията да се смени, но Радо не го искам повече да го виждам.

# 38
  • The point of no return
За мен тези бойкотиращите не са истински фенове или поне не на отбора.
Peace

Лично за мен, потресаващо е отношението и възпитанието, което се наблюдава у протестиращите  Sad Това са предимно млади хора, които не се свенят да нагрубяват, обиждат, и хулят хора направили толкова много за България и най-вече, тези които не са съгласни с тяхната "велика" кауза  Sad

Да видим сега Андрей какво ще реши...като гледам ще се откаже...

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 15:37 от Roya

# 39
За мен те 9протестиращите) се опитват да ги съсипят психически. Лично за мен Цецо Соколов е много повече водач, отколкото Казийски, Владо пък си е лидер.
Алексиев е израстнал също, от това което помня миналия сезон.
Липсва рутина у близнаците, но и тя ще дойде.

А за крадците си има съд и прокуратура. И на мен много неща по принцип в тоя живот не ми харесват

# 40
  • The point of no return
Андрей е аут за финалите  Sad  Отново не ни казват защо няма да играе...

Е, как да се мотивира отборът, направо не знам Найден как успява да ги изкара на игрището да играят....Вчера почнаха много зле, в един момент Найден с жестове отстрани им показваше да се усмихнат, да играят с настроение...

Как не могат протестиращите да разберат, че вредят на отбора, а не му помагат, като бойкотират и не са в залата newsm78 И не са те хората, които ще решат дали да се жертва финал на Лигата и Олимпиада, за да се свали Федерацията!

Все си мисля, че ако беше толкова зле, целият отбор щеше да се откаже и така Федерацията нямаше да има избор...

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 18:15 от Roya

# 41
  • The point of no return
Да споделя, че онзи ден попаднах на писмото, което привържениците на Радо са пратили до Световната Федерация, пълна излагация  Sad

Английският използван е на ниво трети клас...и едно момиче се е опитало да ги скастри, че е трябвало по-професионално отношение...е, не мога да ви опиша с каква грубост е била залята, че чак са я карали да си трие коментарите, че били спам. Да се смеем ли, да плачем ли....Те май се бореха за демокрация....

# 42
Да споделя, че онзи ден попаднах на писмото, което привържениците на Радо са пратили до Световната Федерация, пълна излагация  Sad

Английският използван е на ниво трети клас...и едно момиче се е опитало да ги скастри, че е трябвало по-професионално отношение...е, не мога да ви опиша с каква грубост е била залята, че чак са я карали да си трие коментарите, че били спам. Да се смеем ли, да плачем ли....Те май се бореха за демокрация....

Сама виждаш на какво ниво е културата им, сама виждаш помията, с която могат да те залеят, как очакваш нещо на ниво от такива хора.Дори като се замисля ниво 3-ти клас пак е добре, можело е и по-зле предвид умствения капацитет на въпросните.Теб и мен не ни ли хулят в другата тема, днес най-малко 5 пъти ме нарекоха тъп и луд:)))))
Може ли линк към писмото!

# 43
  • The point of no return
mancity Заповядай !

https://www.facebook.com/groups/zaradostoichev/168250403300172/

Ще забележиш, че тази група блика от културни коментари Sad Затова и описанието на групата е изключително важно да бъде на английски!

Относно другата тема, сега погледнах и се хванах за главата  Sick Ние не можем да се мерим с такива ерудирани личности, за това най-добре да замълчим.

# 44
  • The point of no return
 Weary  Андрей най-накрая каза какви са причините! Сви ми се сърцето докато четях....Кураж Андрей!

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=373347

"Оставаха само два месеца и половина до Олимпиадата и една промяна криеше рискове. В крайна сметка Стойчев се върна и ние се класирахме. След последния мач почувствах огромно облекчение и реших, че проблемите са останали зад нас. Стойчев обаче се махна и
това много ме разочарова.
Почувствах се предаден, защото ние застанахме зад него в името на на отбора. А той предпочете да се посвети на една борба срещу ръководството.
"

Вярвам на Андрей понеже е врял и кипял в играта и щом като не взима страна истината е, че Радо, предаде и разби отбора, за да ни покаже на всички, че е по-голям от Данчо!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт